1 Ιανουαρίου 2019

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΥΝΟΔΟΥ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΑΓΙΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΔΟΞΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Σήμερα στον χώρο του Ακαινοτομήτου Εκκλησιαστικού πληρώματος όπου γίνεται Ορθοδόξη ομολογία και ενστάση κατά των οικουμενιστών  επισκόπων, μερικοί επίσκοποι, κληρικοί και μοναχοί πολεμούν την αποτείχιση με διαφόρους τρόπους, για να εμποδίζουν το εκκλησιαστικό ομολογιακό ενιστάμενο πλήρωμα να αθλείται νομίμως, έτσι ώστε να μην έχει η αποτείχιση Άγιο - Πνευματικά  αποτελέσματα Συνοδικής συγκροτήσεως, όπου και εκεί θα γίνει η εξέταση και η δίκη των κακοδόξων οικουμενιστών επισκόπων, για να ξαναπάρουν τις θέσεις των αιρετικό - σχισματικών νεό - ημερολογιτών οικουμενιστών επισκόπων οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί Επίσκοποι.

Ο πόλεμος αυτών κατά της αποτείχισης γίνεται με τους εξής τρόπους :

1)Διακόπτουν μόνο το μνημόσυνο των αιρετικών επισκόπων τους, ενώ έχουν κοινωνία με άλλους αιρετικούς οικουμενιστές επισκόπους άλλων μητροπόλεων.

2) Κάνουν αγώνα μόνο κατά την αίρεση των οικουμενιστων, ενώ αγκαλίαζουν με αγάπη και είναι υπέρ του νεό - ημερολογίτικου σχίσματος των οικουμενιστών επισκόπων, ακόμη και οι αποτειχισμένοι αγιορείτες.

3) Ανήκουν σε συνόδους και παρατάξεις παρασυναγωγής Γ.Ο.Χ. ενώ δεν έχουν καμία σχέση με την αποτείχιση από αιρετικούς επισκόπους πρό - συνοδικής καταδίκης.

https://youtu.be/BXd4ae1ACTs