7 Ιουνίου 2021

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ Απολυτικιον. Αναστασιμον. Αυτομελον. Ηχος πλ.α' Τον συναναρχον Λογον Πατρι και Πνευματι, τον εκ Παρθενου τεχθεντα εις σωτηριαν ημων, ανυμνησωμεν πιστοι και προσκυνησωμεν, οτι ηυδοκησε σαρκι, ανελθειν εν τω Σταυρω, και θανατον υπομειναι, και εγειραι τους τεθνεωντας, εν τη ενδοξω Αναστασει αυτου. Κοντακιον Ηχος δ'. Επεφανης σημερον... Της ψυχης τα ομματα πεπηρωμενος, σοι Χριστε προσερχομαι, ως ο Τυφλος εκ γενετης, εν μετανοια κραυγαζων σοι, Συ των εν σκοτει, το φως το υπερλαμπρον. ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ Του Μηναιου, ειτα το παρον Τη αυτη ημερα, Κυριακη εκτη απο του Πασχα, το εις τον εκ γενετης Τυφλον εορταζομεν, του Κυριου και Θεου και Σωτηρος ημων Ιησου Χριστου θαυμα. Στιχ. Φωτος χορηγος, εκ φαους πελον φαος. Τον εκ γενετης ομματοις Τυφλον, Λογε. Τω απειρω ελεει σου, φωτοδοτα Χριστε ο Θεος ημων, ελεησον και σωσον ημας. Αμην. Εξαποστειλαριον Του Τυφλου. Ομοιον Τους νοερους μου οφθαλμους, πεπηρωμενους Κυριε, εκ ζοφερας αμαρτιας, συ φωταγωγησον ενθεις, Οικτιρμον την ταπεινωσιν, και τοις της μετανοιας καθαρας με δακρυσιν. Ετερον. Γυναικες ακουτισθητε.. Παραγων ο Σωτηρ ημων, ευρε Τυφλον αομματον, πτυσας χαμαι και ποιησας, πυλον επεχρισε τουτον, προς Σιλωαμ απεστειλε, του απελθειν και νιψασθαι, ο δε νιψαμενος ηλθε, βλεπων το φως σου Χριστε μου.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ? Η ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ? ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΡΘΕΙ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΞΑΠΛΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ? Η ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ? ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΡΘΕΙ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΞΑΠΛΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΕΝΩ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ : 1) ΤΗΝ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ 2) ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ 3) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Γ.Ο.Χ. ΚΑΙ : 1) Η ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ 2) ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ 3) Η ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Γ.Ο.Χ. ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝΕ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΔΟΞΩΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΜΕ ΘΡΙΑΜΒΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ : 1) ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ. 2) ΤΟΥ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ. 3) ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Γ.Ο.Χ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΑΚΟΗ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ. ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΩΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Η ΕΙΡΗΝΗ Η ΝΙΚΗ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΙΚΟΙ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΗΝ ΚΟΒΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ? Η ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ?