14 Μαρτίου 2019

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ  ΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ :  1) ΤΗΝ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ 2) ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ 3) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ  ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ

Αγαπητοι Ορθοδοξοι Χριστιανοι το Ακαινοτομητο Πληρωμα της Ορθοδοξου Εκκλησιας δεν επαψε να υπαρχει ποτε. Σε ολη την ιστορια της Εκκλησιας υπαρχει ακομη και σημερα και θα συνεχιζει να υπαρχει παντοτε. Η Ορθοδοξη Εκκλησια δεν πλαναται γιατι εχει αρχηγο της τον ΥΠΕΡ-ΠΑΝ-ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ. Οι της Εκκλησιας ομως επισκοποι ιερεις μοναχοι και λαικοι πλανωνται. Μη ξεχνατε οτι ολοι οι αιρετικοι σχισματικοι και παρασυναγωγοι προτου πλανηθουν και χαθουν στην Εκκλησια μεσα βρισκονταν. Τωρα το ερωτημα ειναι πως παει καποιος σημερα στο Ακαινοτομητο Πληρωμα της Ορθοδοξου Εκκλησιας? Η Ορθοδοξη Εκκλησια σημερα εχει τρεις θανασιμους εχθρους:1) Το καινοτομο πληρωμα των οικουμενιστων και των κοινωνουντων μεταυτων που εχει πεσει στην υπερ-παν-αιρεση ολων των διεστραμενων του κοσμου.2) Το καινοτομο πληρωμα των οικουμενιστων και των κοινωνουντων μεταυτων που συνεχιζει να σχιζει την Μια Ορθοδοξη Εκκλησια.Και 3) Το καινοτομο πληρωμα ολων των παραταξεων των λεγομενων Γ.Ο.Χ. και των κοινωνουντων μεταυτων που εχει δημιουργησει παρασυναγωγη. Αυτα τα πλανεμενα διαστροφικα και φρενοβλαβη πληρωματα της καινοτομιας ειμαστε υποχρεωμενοι ως Ορθοδοξοι να τα αφαιρεσουμε απο την ζωη της Εκκλησιας για να φτασουμε στο Ακαινοτομητο Πληρωμα. Πρεπει να δουμε την Μια Ορθοδοξη Εκκλησια προτου να εμφανιστουνε τα κακοδοξα και πλανεμενα πληρωματα. Πρεπει να γυρισουμε στην Μια Ορθοδοξη Εκκλησια αρκετα πριν το 1900 περιπου οπου δεν υπηρχε ουτε η παναιρεση των οικουμενιστων ουτε το νεο-ημερολογιτικο σχισμα τους,ουτε υπηρχε η παρασυναγωγη ολων των συνοδων των "Γ.Ο.Χ.". Εαν η μια πλευρα αποτειχιστει απο την κοινωνια των αιρετικων οικουμενιστων αποτειχιζεται και για εναν δευτερο λογο για να μην μετεχει στην κοινωνια του νεο-ημερολογιτικου σχισματος των οικουμενιστων. Δηλ. Πηγαινουν με το παλαιο ημερολογιο μεσα στην Εκκλησια της Ελλαδος χωρις να συγκοινωνουνε με τους οικουμενιστες. Ετσι η μια πλευρα φευγει απο την αιρεση και το σχισμα των οικουμενιστων και αυτοματος βρισκεται εντος του Ακαινοτομητου Πληρωματος. Η αλλη πλευρα ειναι πιο ετοιμη. Ετσι οπως πηγαινουν με το παλαιο ημερολογιο πρεπει να αποτειχιστουν απο την κοινωνια της παρασυναγωγης ολων των συνοδων των "Γ.Ο.Χ.". Ετσι και η αλλη πλευρα φευγει απο την παρασυναγωγη των παραταξεων και ενωνεται αυτοματα στο Ακαινοτομητο Πληρωμα της Ορθοδοξου Εκκλησιας της Ελλαδος. Εαν ολοι οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι που αγαπουν την Εκκλησια και θελουν να βρισκονται εντος της χωρις να εχουν κοινωνια με τις τρεις πλανες του σατανα αυτοματος ενωνονται στην Μια Εκκλησια Του Χριστου Την Ορθοδοξη. Εαν ομως θελουν να βρισκονται μεσα στις τρεις πλανες τοτε να γνωριζουν οτι κανουν εργο διαβολου και θα δωσουν λογο Στον Αρχηγο Της Μιας Αγιας Ορθοδοξου Εκκλησιας.




ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟ 1924 ΕΣΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ  ΟΠΩΣ ΤΟ 2013  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΝΕΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΩΝ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Το θεμα του ημερολογιου ειναι θεμα Δογματικο  διοτι το σχισμα του νεου ημερολογιου καταστρεψε την ενοτητα της πιστεως και την κοινωνια του Αγιου Πνευματος στην Μια και Μοναδικη Εκκλησια της Ελλαδος.

Οι ανθρωποι τοτε δεν γνωριζαν την πατριαρχικη εγκυκλιο του 1920  αλλα υπηρχαν και μερικοι που εκοψαν κοινωνια με το πατριαρχειο πριν απο το 1924 το 1920 για την αιρετικη εγκυκλιο οπως Ο Γεροντας Καλλινικος ησυχαστης στα κατουνακια.
Αρα εκει δεν χρειαζεται να μιλαει καποιος για κανονες διοτι οταν οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι του 1924 φωναζαν μας φραγκεψαν και σταματησαν να ακολουθουν τους μασονους καινοτομους οπως τον  Πατριαρχη Μεταξακη και τον  Αρχιεπισκοπο Χρυσοστομο η αποτειχιση ερχεται εκ φυσεως.
Αυτοι που δεν ακολουθησαν τους επισκοπους του νεου αποτειχιστηκαν αυτοματα αφου ειχαν κοινωνια τα πρωτα χρονια μονο με κληρικους που κρατησαν το παλαιο.
Οι κληρικοι που κρατησαν το παλαιο εφοσον δεν μνημονευανε τους νεοημερολογιτες επισκοπους ηταν αποτειχισμενοι απο αυτους.
Μια χαρα κανονικη χρηση των ιερων κανονων κανανε.
Αφου το θεμα του ημερολογιου ειναι θεμα ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ διοτι καταλυσε την ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ μια χαρα αποτειχιστηκαν οι ανθρωποι τοτε γιατι το σχισμα χτυπησε το δογμα της Μιας Εκκλησιας.
Η αιρεση του οικουμενισμου μπορει να κηρυσεται γυμνη τη κεφαλη  απο το 1870 και συνοδικως σε πολλες περιπτωσεις.
Ειναι καταγεγραμμενες ολες οι πραξεις των οικουμενιστων που κηρυττουν γυμνη τη κεφαλη δημοσια την αιρεση στην Εκκλησια.
Ο λαος φυσικα δεν γνωριζε πολλα θεματα εκκλησιολογικης φυσεως και νομοκανονικων ζητηματων αλλα ηταν πολυ ευστοχος στις κινησεις ακριβειας της πιστεως του.
Για το σχισμα που κατελυσε την Ενοτητα της πιστεως και ειναι θεμα Δογματικο οι πιστοι εκοψαν κοινωνια απο τους επισκοπους του νεου και για αιρεση και για σχισμα.
Μην παιζουμε με τις λεξεις.
Τι θα πουμε αιρετικο σχισμα.????????????
Τα λεμε για να τα ξεχωριζουμε.
Και κακοδοξια λεγεται και πλανη λεγεται και βλασφημια λεγεται και διαστροφη λεγεται και ψευδοεπισκοποι λεγονται.
Η ουσια ειναι μια οτι οι πιστοι αν και δεν ξερανε πολλα εκοψαν κοινωνια απο τους επισκοπους του νεου και τους φωναζαν μας φραγγεψατε.
Δεν εχει κανονες για να σου πει φυγε απο το σχισμα.!!!
Αυτο το κανεις αυτοματα αφου σταματας και δεν ακολουθεις τους σχιστες οπως ειναι οι νεοημερολογιτες.
Δεν χρειαζονται  κανονες για να πουνε τους πιστους οτι δεν πρεπει να ακολουθουν στην Εκκλησια επισκοπους που σχιζονται απο ΑΥΤΗ.
Σκοπος του νεου ημερολογιου ηταν ο κοινος εορτασμος με τους αιρετικους ολου του κοσμου.
Το 1924 εγινε η  πρωτη ενωση μεταξυ Ορθοδοξων και αιρετικων.
Το νεο ημερολογιο  καταργησε  πολλες φορες την αρχαια  παραδοση της νηστειας των Αγιων Αποστολων.
Το νεο ημερολογιο ειναι αντικανονικο και παρανομο απο λιγοστους  μασονους επισκοπους που το επιβαλαν γκακστερικα με τσαμπουκα.
Το νεο ημερολογιο δεν ειναι με αποφαση Αγιας Οικουμενικης Συνοδου οπως ειναι το παλαιο και εχεις ποινες αναθεματων απο πολλες Αγιες Οικουμενικες και Τοπικες Συνοδους.
Οποιος δεν εχει καταλαβει το θεμα του ημερολογιου στην Εκκλησια δεν εχει καταλαβει τιποτα.
Εχουμε αναρτησει κανονικες μελετες για το νεοημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων υποδικων καινοτομων  της μασονιας.





ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΤΕΠΑΤΗΣΑΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ ΠΡΟ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΩΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΠΛΗΘΩΣ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ

Ολοι οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ πρεπει να ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΝ  απο την ΚΟΙΝΩΝΙΑ  της ΥΠΕΡ-ΠΑΝ-ΑΙΡΕΣΕΩΣ  των ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ  και να σταματησουν να ΣΧΙΖΟΥΝ  την ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ επιστρεφωντας στην ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ της ΠΙΣΤΕΩΣ και στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ  του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ  ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ.


Πρεπει ολοι οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ να γινουμε
Γ.Ο.Χ. αλλα τι Γ.Ο.Χ.?????????
Να γινουμε Γ.Ο.Χ. της ΜΙΑΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ
ΕΛΛΑΔΟΣ,
και οχι να βρισκομαστε στις πολλες  εκκλησιες των Γ.Ο.Χ. ελλαδος, διοτι ειναι τεραστια η διαφορα. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ !!!!!!!
Οταν λεει καποιος πιστος οτι ανηκει στους Γ.Ο.Χ. ελλαδος του κυπριανου,  η στους Γ.Ο.Χ. ελλαδος του καλλινικου,  η στους Γ.Ο.Χ. ελλαδος του μακαριου,  η στους Γ.Ο.Χ. ελλαδος του ευθυμιου, η στους Γ.Ο.Χ. ελλαδος του ματθαιου,  ομολογει αυτοματα οτι βρισκεται μεσα στις πολλες  εκκλησιες των Γ.Ο.Χ. ελλαδος, και επισης ομολογει οτι δεν ανηκει στους Γ.Ο.Χ. ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Οσοι βρισκονται στο ΕΝΑ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ αυτοι ειναι και οι Γ.Ο.Χ. ΤΗΣ ΜΙΑΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Ενω οσοι δεν βρισκονται στο ΕΝΑ  ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ βρισκονται στις πολλες εκκλησιες των Γ.Ο.Χ. ελλαδος.
Ειναι αλλο να βρισκεσαι  μεσα στο ΕΝΑ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και να ξεχωριζεις απο το υπολειπο  καινοτομο πληρωμα της ΜΙΑΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  και αλλο ειναι να βρισκεσαι μεσα στις πολλες, διαφορετικες, ξεχωριστες και παραλληλες εκκλησιες των  επισκοπικων συνοδικων παραταξεων  Γ.Ο.Χ. ελλαδος.
Η ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ  με τους αποτειχισμενους απο την κοινωνια των αιρετικο-σχισματικων οικουμενιστων και κραταει το παλαιο ημερολογιο,  ενω το καινοτομο πληρωμα της μιας  εκκλησιας της ελλαδος κοινωναει εκκλησιαστικα με τους οικουμενιστες και σχιζει την εκκλησια ακολουθωντας το νεο ημερολογιο.
Ενω ολες οι εκκλησιες των Γ.Ο.Χ.ελλαδος ειναι παραλληλες διαφορετικες και ξεχωριστες  ως προς την ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ  ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ.
Ολες οι εκκλησιες των Γ.Ο.Χ. ελλαδος επειδη δεν αγωνιζονται ως αποτειχισμενοι απο τους οικουμενιστες μεσα στο ΕΝΑ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και εχουν δημιουργησει πολλες διαφορετικες ξεχωριστες και παραλληλες επισκοπικες συνοδικες ιεραρχικες παραταξεις ως προς την ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ,
αποτελουν ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ. 
ΟΙ Γ.Ο.Χ. ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ειναι ολοι οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ που εχουν αποτειχιστει απο την αιρετικη και σχισματικη κοινωνια των οικουμενιστων κρατωντας το παλαιο ημερολογιο χωρις ομως να εχουν κοινωνια με καμια συνοδικη παραταξη επισκοπων παρασυναγωγης.


ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΑΝ ΣΥΝΟΔΟ ΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ?

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ? 

ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ?

ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ Η ΤΟΠΙΚΗ Η ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ?

ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ.

ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΑΓΙΩ.

ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΣ 

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ

 ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ.



Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΥΠΕΡ-ΠΑΝ-ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡ-ΠΑΝ-ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΠΑΝ-ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΔΑΛΩΝ ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΚΑΙ ΛΑΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ  


Σκοπός της οικουμενιστικής μασονίας είναι να μολύνει τα Άγια Θυσιαστήρια των Ορθοδόξων, να διαστρέφει την αλήθεια, να δηλητηριάζει και να φονεύει πνευματικά τις ψυχές του Εκκλησιαστικού πληρώματος. Επειδή δεν είχαν μεγάλα αποτελέσματα με τον προσηλυτισμό στις πόρτες των σπιτιών όπου προσπαθούσαν οι διάφοροι διαβολάνθρωποι να πλανήσουν τους Ορθοδόξους, χειραγώγησαν ανθρώπους στο σατανισμό, τους προώθησαν από τα μασονικά κέντρα εξουσίας, με σκοπό.....


να εισχωρήσουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία σε θέσεις κλειδιά, γιατί γνωρίζουν ότι την πνευματική ζημιά που κάνει ένας επίσκοπος αιρεσιάρχης στην επαρχία του, ένας ιερέας κακόδοξος στην ενορία του και ένας ηγούμενος πλανεμένος στο μοναστήρι του, δεν την κάνουν εκατοντάδες εχθροί και άπιστοι στην εκκλησία. Επίσκοποι, Ιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος και Ηγούμενοι του Αγίου Όρους, όταν μνημονεύουν και έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με τους πρωτοστάτες Πατριάρχες και Αρχιεπισκόπους της οικουμενιστικής κακοδοξίας, ομολογούν δημόσια και καθαρά ότι: 


1) αρνούνται την Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία,


2) παραδέχονται όλες τις δαιμονικές αιρέσεις ως κανονικές Εκκλησίες,


3) αναγνωρίζουν ως έγκυρα τα μυστήρια των κεκριμένων αιρετικών,


4) διδάσκουν ότι ο Πάππας είναι κανονικός επίσκοπος Αγιότατος, πρώτος και τον μνημονεύουν,


5) έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με όλο το δαιμονικό παγκόσμιο συμβούλιο των ψευδο-εκκλησιών,


6) έχουν υπογράψει κοινές διακηρύξεις και συμφωνίες με όλο το πλήθος των ακοινωνήτων,


7) αγιοποιούν παράνομα και αντικανονικά μητροπολίτες που ήταν υποτακτικοί μασονικών στοών,


8) έχουν μεταδώσει Το Σώμα και Το Αίμα του Χριστού μας σε αιρετικούς και άπιστους και έχουν ματαλάβει αιρετικά χάπια πλανεμένων,


9) εφαρμόζουν στην πράξη την βλάσφημη πατριαρχική εγκύκλιο του 1920, 


10) συνεχίζουν όπως το 1924 να σχίζουν την Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία, ακολουθώντας τους πλανεμένους πατέρες τους, καταστρέφοντας την ενότητα της πίστεως, εξαφανίζοντας κάποιες φορές την νηστεία των Αγίων Αποστόλων, καταπατώντας την παράδοση και διαστρέφοντας τις αποφάσεις των Αγίων Οικουμενικών Συνόδων,


11) τηρούν με ακρίβεια στην Εκκλησία την άρση των αναθεμάτων και της ακοινωνησίας των καινοτόμων Πατέρων τους,


12) συλειτουργούν, συμπροσεύχονται και συγκοινωνούν με όλους τους αιρετικούς, σχισματικούς και παρασυνάγωγους.


Στα παραπάνω φρικτά, πρωτοφανή και εωσφορικά εγκλήματα εις βάρος της Αγίας μας Ορθοδόξου Εκκλησίας συμμέτοχοι είναι: διευθυντές ''χριστιανικών'' περιοδικών, εφημερίδων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, εκδότες ''χριστιανικών'' βιβλίων, καθηγητές πανεπιστημίων ''θεολογικών σχολών'', και αδελφότητες ευνουχισμένων άβουλων και απονευρωμένων ''χριστιανών''.


Η εκκλησιαστική κοινωνία με τους οικουμενιστές είναι κολάσιμος ενέργεια, είναι βλασφημία προς το Θεό, είναι ομολογία σατανική, είναι ένα αντίχριστο πνεύμα, είναι μια δαιμονική λογική, μια εωσφορική αντίληψη και μια διαβολική επινόηση, παγίδα του πονηρού και προθάλαμος του άδη. Μέσα στο πλήρωμα της Εκκλησίας που συγκοινωνεί με τους επισκόπους του οικουμενισμού βρίσκονται: αδιάφοροι, συμφεροντολόγοι, δειλοί, φοβιτσιάρηδες, αχρι-καιρικοί, ορώντες, δυνητικόφρονοι, ευνουχισμένοι, φιλόδοξοι, προσωπολάτρες, ευσεβιστές, δουλοπρεπείς και άνανδροι. 


Ομολογία Πίστεως υπέρ της αιρέσεως και του σχίσματος του οικουμενισμού και κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας κάνουν οι πρωτοστάτες κακόδοξοι επίσκοποι και όσοι τους μνημονεύουν και επικοινωνούν μαζί τους.