23 Νοεμβρίου 2017

ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο πατηρ Γεωργιος Αγγελακακης ειναι ιερεας ο οποιος δεν εχει εκκλησιαστικη κοινωνια με την υπερ - παν - αιρεση των οικουμενιστων.

Περιφρουρει την ενοτητα της πιστεως κρατωντας το παλαιο ημερολογιο, αφου δεν εχει εκκλησιαστικη κοινωνια με το νεο ημερολογιο που εσχισε την Μια Εκκλησια των Ορθοδοξων.

Επισης δεν εχει κοινωνια με καμια παρασυναγωγη παραταξη και συνοδο των λεγομενων Γ.Ο.Χ.

Ανηκει στο Ορθοδοξο Ακαινοτομητο πληρωμα της Ιερας Μητροπολεως Κασσανδρειας της Εκκλησιας της Ελλαδος.

https://youtu.be/EgzrXmL589E

ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χαίρετε εν Χριστώ αδερφοί

Από σήμερα, το Ακαινοτόμητο Πλήρωμα της Ορθόδοξης Ενωμένης Εκκλησίας, ξεκινά μία νέα πορεία, με πολλή πράξη και λιγότερα λόγια.

Κι αυτό γίνεται, γιατί ενώ βρισκόμαστε στην εποχή του θηρίου και οι μασονο-σατανιστές έχουν μπει παντού, ακόμη και μέσα στην Εκκλησία μας, οι πιστοί χριστιανοί, αντί να ορθώσουν το ανάστημά τους ενάντια στη Συναγωγή του Σατανά, περιμένουν παθητικά, να τους πάρουν όλα τα δικαιώματα, τις δουλειές και τα σπίτια και δέχονται παθητικά όσα τους επιβάλλουν οι υπόδουλοι της Νέας Τάξης.

Μα πρέπει να αντιδράσουν;

Ας δούμε τι έκανε ο αρχηγός μας, ο Χριστός, πριν 2000 χρόνια. Όχι μόνο όρθωσε το ανάστημά του απέναντι στην αδικία, αλλά ξεμπρόστιασε, κατηγόρησε και εξευτέλισε τους υποκριτές μπροστά σε όλους!

Ποιοι ήταν αυτοί οι υποκριτές; -Οι Αρχιερείς και Επίσκοποι της εποχής του!

Αν θέλουμε να λεγόμαστε πραγματικοί χριστιανοί, πρέπει κι εμείς να κάνουμε το ίδιο, αλλιώς με την απραξία και την αδιαφορία μας, ουσιαστικά συναινούμε με τους μασονο-σατανιστές της Νέας Τάξης και προδίδουμε Τον Αρχηγό μας που Σταυρώθηκε από ΑΥΤΟΥΣ για ΕΜΑΣ!

Αντιδράστε λοιπόν και ξεσκεπάστε τους ! Δείξτε σε όλους ποια είναι η Αλήθεια και ποιο το ψέμα , ποιος είναι το Φως και ποιος το Σκοτάδι!

ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ

Και μια υποσημείωση:

Σας παρακαλώ αδερφοί, διαβάστε προσεκτικά τι λένε οι Άγιοι Πατέρες για την Αποτείχιση και τις αιρέσεις και πότε ισχύει κάτι και πότε δεν ισχύει. Και θα παρακαλούσα θερμά, κάποιον αδερφό από τους Γ.Ο.Χ. να μου πει ή να μου γράψει, ποια Ιερά Σύνοδος αποφάσισε ότι τα μυστήρια των Νεοημερολογιτών δεν ισχύουν κι εγώ θα πάω την επόμενη μέρα να ξαναβαπτιστώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Βασιλειος Γεωργιαδης.