6 Νοεμβρίου 2016

ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Οι Οσιομαρτυρες Αγιορειτες Πατερες οπως ο Κοσμας ο πρωτοεπιστατης, εκοψαν το μνημοσυνο του λατινοφρονα πατριαρχη βεκκου και δεν τον μνημονευανε στις Ιερες Ακολουθιες. Εχουμε το Αγιο Λειψανο του στις καρυες στο πρωτατο. Απο τον ναο του Αξιον Εστι το πηρανε και το τοποθετησαν στο σκευοφυλακιο, το εκρυψαν για να μην ελεγχονται οι σημερινοι αγιορειτες. Εκαναν την ανακομιδη του Αγιου Λειψανου γυρω στα 1981 μεσα σε πανηγυρικη ατμοσφαιρα, το επομενο ετος 1982 σε αγρυπνια στον ναο του Πρωτατου εβγαλε κηρυγμα ο π. Γεωργιος Καψανης και ειπε για τον Αγιο Οσιομαρτυρα Κοσμα "Ευλογημενη η ομολογια σου. Ευλογημενος ο μαρτυρικος σου θανατος... Το Αγιον Ορος στο προσωπο σου και στα προσωπα των αλλων Αγιων Αγιορειτων Οσιομαρτυρων, των ελεγξαντων τους λατινοφρονας δεν συνεβιβασθη, ουτε συμβιβαζεται".
Αυτο ηταν μεγαλο ψεμα. Ντρεπονται να πουν την αληθεια οι αγιορειτες ακομη και σημερα.
Ελεγε αυτα τα λογια ενω ο ιδιος και πολλοι αγιορειτες ηγουμενοι μνημονευαν τοτε τον οικουμενιστη πατριαρχη,
ενω οι παλαιοι μοναχοι που ακουμε στο βιντεο, ειδαν τα τυμπανιαια και αλυωτα σωματα των μοναχων εκεινων που μνημονευανε τοτε τον λατινοφρονα πατριαρχη βεκκο
και τρομαξανε απο τον φοβο του θεαματος που αντικρυσαν.
Με μασονικη εντολη επι πατριαρχη αθηναγορα γυρω στο 1960 φροντισαν να θαψουν και να τσιμενταρουν τους τυμπανιαιους για να μην τα μαθαινει ο κοσμος και τους χαλασει την ενωση με τους αιρετικους ολου του κοσμου που κανουν.
Η Παναγια μας ειπε στον μοναχο που εκανε τους χαιρετισμους της, οτι ερχονται στο Αγιον Ορος οι εχθροι του Υιου μου και εμου. Και εχθρους ενοουσε τον αντιχριστο παπα του βατικανου και τον ορθοδοξο αλλα λατινοφρονα πατριαρχη βεκκο.
Και λεει η Παναγια οσοι αντεχετε το μαρτυριο που θα ακολουθησει καθιστε, οσοι δεν το αντεχετε φυγετε στο βουνο.
Σημερα ηγουμενοι και μοναχοι στο Αγιον Ορος ενω εορταζουν και κανουν πολυωρες αγρυπνιες για να τιμησουν τους Οσιομαρτυρες Αγιορειτες οπως τον Κοσμα του πρωτοεπιστατη που προτιμησε το μαρτυριο για να μην μνημονευσει τον λατινοφρονα πατριαρχη βεκκο, οι ιδιοι μνημονευουν και κοινωνουν με πολυ χειροτερους οπως τον μεγαλοσχημο φαναριωτη υπηρετη της νεας εποχης του αντιχριστου βαρθολομαιο.
Δεν τρομαζουν με το φρικιαστικο παραδειγμα των τυμπανιαιων και αλυωτων σωματων των αγιορειτων μοναχων που μνημονευαν τον λατινοφρονα πατριαρχη βεκκο ?
Γιατι δεν μιμουνται το παραδειγμα των Οσιομαρτυρων Αγιορειτων Πατερων που αγιασαν αφου προηγουμενως ειχαν κοψει το μνημοσυνο του λατινοφρονα πατριαρχη βεκκου ?
Δυο αντιθετα θαυματα, δυο αντιθετα παραδειγματα.
Οσοι μνημονευαν τον λατινοφρονα πατριαρχη βεκκο εγιναν σαν βρυκολακες, ενω οσοι αποτειχιστηκαν απο την κοινωνια του λατινοφρονα πατριαρχη βεκκου και δεν τον μνημονευαν στις ακολουθιες εγιναν Αγιοι και εχουμε τα Αγια Λειψανα των Οσιομαρτυρων Αγιορειτων Πατερων τα προσκυναμε τους τιμουμε και παιρνουμε την ευλογια τους.
Αυτοι ολοι που μνημονευουν και κοινωνουν με χειροτερους πατριαρχες σαν το βαρθολομαιο, παιζουν την ψυχη τους με την κολαση. Η αποτειχιση και η διακοπη κοινωνιας ειναι το οχημα που θα τους βγαλει απο την κολαση των μασονων οικουμενιστων του σατανα.