4 Μαΐου 2019

Χριστος ανεστη εκ νεκρων, θανατω θανατον πατησας, και τοις εν τοις μνημασι, ζωην χαρισαμενος. ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ : ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ Η ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.



Χριστος ανεστη εκ νεκρων,  θανατω θανατον πατησας, και τοις εν τοις μνημασι, ζωην χαρισαμενος. 








ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ :

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ   Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ

Η    ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.


Όποιος θέλει να λέγεται και να είναι στην πράξη Χριστιανός Ορθόδοξος πρέπει να κάνει χρήση των Ιερών Κανόνων, 31' κανών, των Αγίων Αποστόλων, 15' κανών της Α'Β' Συνόδου και των 11' κανών της εν Καρθαγένης Συνόδου, να ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙ από την εκκλησιαστική κοινωνία των ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ και ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ επισκόπων ή του οικουμενιστή επισκόπου του.

Πρέπει να αντιγράψει στην πράξη, την Πραξη των Αγίων Πατέρων που τηρήσανε σε ανάλογες περιπτώσεις.

Αν δεν είχαμε αιρετικούς στην Εκκλησία δεν χρειαζότανε να κανουμε αποτειχίση.

Και από πού θα κάναμε αποτειχιση, από τους Ορθόδοξους, ?  μη γένοιτο.

Τώρα όμως ενώ υπάρχουν οι ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ μέσα στην Εκκλησία ανακατεμένοι με τους Ορθόδοξους,  εμείς για να μην έχουμε κοινωνία μαζί τους, και για να ξεχωρίσουμε από αυτούς, πρέπει να αποτειχιστουμε από αυτούς, για να παραμείνουμε Ορθόδοξοι Χριστιανοί και να μην γίνουμε και εμείς αιρετικοί ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ λόγω της εκκλησιαστικής κοινωνίας μαζί τους.

Άρα ή αποτειχιζομαστε από την εκκλησιαστική κοινωνία των ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ και ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ νέο - ημερολογιτών οικουμενιστών και παραμένουμε Ορθόδοξοι Χριστιανοί κρατώντας το παλαιό ημερολόγιο χωρίς να πάμε σε καμία παράταξη των Γ.Ο.Χ. και βρισκόμαστε στο Ακαινοτομητο πλήρωμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας, ή δεν αποτειχιζομαστε από την αίρεση και το σχίσμα των οικουμενιστων και γινόμαστε αιρετικοι και σχισματικοί ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.

Δεν υπάρχει αλλη λύση.

Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ από την κοινωνία των οικουμενιστων οδηγεί τους Ορθόδοξους στην ομολογία κατά των ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ και υπέρ των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.

Η ΜΗ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ των Ορθοδόξων από την κοινωνία των οικουμενιστων οδηγεί στην προδοσία, στην άρνηση πίστεως και στην κακοδοξία της αίρεσης και του σχίσματος υπέρ του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.

Η επιλογή δική μας.










Χριστος ανεστη εκ νεκρων,  θανατω θανατον πατησας, και τοις εν τοις μνημασι, ζωην χαρισαμενος. 



Χριστος ανεστη εκ νεκρων, θανατω θανατον πατησας, και τοις εν τοις μνημασι, ζωην χαρισαμενος. ΜΕΓΑΛΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ. ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.



Χριστος ανεστη εκ νεκρων,  θανατω θανατον πατησας, και τοις εν τοις μνημασι, ζωην χαρισαμενος. 


ΜΕΓΑΛΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ.

ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ. 

ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.

ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΘΕΟΙ ΝΕΟ - ΤΑΞΙΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ.

Χριστος ανεστη εκ νεκρων,  θανατω θανατον πατησας, και τοις εν τοις μνημασι, ζωην χαρισαμενος. 






https://youtu.be/YmJsSl9IFp8





Χριστος ανεστη εκ νεκρων,  θανατω θανατον πατησας, και τοις εν τοις μνημασι, ζωην χαρισαμενος.