24 Φεβρουαρίου 2020

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΑΘΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ.



1) Σήμερα βλέπουμε ότι η Εκκλησία του νέου ημερολογίου έχει πέσει στην ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ του οικουμενισμού.
Ακόμη η ίδια Εκκλησία του νέου ημερολογίου έχει πέσει και στο ΣΧΙΣΜΑ του οικουμενισμού.
Δηλαδή μια Εκκλησια δυνάμει παναιρετικη και σχισματική, με έγκυρα μυστήρια ακόμη, αφού δεν έχει καταδικαστεί από Ορθόδοξη Σύνοδο αποτειχισμένων ζώντων επισκόπων από την μια πλευρά,  αλλά από την άλλη προσφέρει τον πνευματικό θάνατο σε όσους εν επιγνωσει κοινωνούν μαζί της και δεν έχουν ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙ από την κοινωνια της, σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες και την συμφωνία των Αγίων Πατερων.

2) Οι Εκκλησίες των συνόδων και των παρατάξεων Γ.Ο.Χ. του παλαιού ημερολογίου έχουν πέσει σε παρασυναγωγή.
Επειδή δεν κάνουν νόμιμη και κανονική άθληση σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες του Αγίου Πνεύματος και την πράξη των Θεοφόρων Πατέρων της Εκκλησιας αφού διέστρεψαν την ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ προ συνοδικής διαγνώσεως με κατασκευή επισκοπικων παράλληλων  συνόδων. Δυνάμει παρασυναγωγή συνόδων, διαστροφής και χάους αλλά με έγκυρα μυστήρια ακόμη, εκεί που υπάρχει κανονική Αποστολική διαδοχη, αλλά
χαλάνε την Ορθόδοξη ένσταση και δεν αγωνίζονται κατά του οικουμενισμού, απλά μπερδεύουν τους αδιάβαστους και τους λένε ότι και αυτοί είναι αγωνιστές διότι πάνε με το παλαιό ημερολόγιο. Ψευτοπόλεμος η πόλεμος με άσφαιρα.

3) Υπάρχουν και οι αποτειχισμενοι από τον οικουμενισμό, που είτε έκοψαν κοινωνια, είτε έκοψαν μόνο το μνημόσυνο των οικουμενιστων, είτε είναι στην Εκκλησία της Ελλάδος,  είτε είναι αγιορείτες, τους ενώνει το σχίσμα του οικουμενισμού.
Δηλαδή στην Μια Εκκλησία των αποτειχισμένων κουβάλησαν το σχίσμα του οικουμενισμού και σχίζουν στην μέση την Μια Εκκλησία των αποτειχισμένων αφού συνεχίζουν και καταστρέφουν την Λατρευτική Ενότητα μέσα στην Μια Εκκλησία των αποτειχισμένων.
Δεν αγωνίζονται κατά ολοκλήρου του οικουμενισμού.
Από τις δύο πλάνες αφήσανε την μια πλάνη και λένε ότι αγωνίζονται επειδή κάνανε διακοπή μνημοσύνου. Δυνάμει σχισματικοι με έγκυρα μυστήρια προ - συνοδικής εξετασεως για βλασφημία επί διατηρήση καταστροφής της λειτουργικής ενότητας της Μιας Ορθοδόξου Εκκλησίας.
Εκτός από τους αποτειχισμενους ιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος που είτε κόψανε κοινωνία, είτε μόνο το μνημόσυνο των οικουμενιστων, αλλά συνεχίζουν να σχίζουν την Εκκλησία των αποτειχισμένων,
ειναι και αγιορείτες αποτειχισμενοι και όταν βγαίνουν εκτός Αγίου Όρους σχίζουν και αυτοί την Εκκλησία των αποτειχισμένων, ενώ λένε ότι αγωνίζονται κατά του οικουμενισμού, δεν λένε τίποτα για το σχίσμα του νέου ημερολογίου των οικουμενιστων.

Η λύση για καθαρη, νόμιμη και κανονική άθληση είναι να εχουμε κοινωνία μόνο με ιερείς και μακάρι να βρεθούν και επισκοποι στην Ελλάδα  που θα έχουν αποτειχιστει από την κοινωνία και των οικουμενιστων και των παραταξιακων και θα κρατάνε μόνο το πάλαιο ημερολόγιο μέσα στην Εκκλησία της Ελλάδος και στο Ακαινοτομητο πλήρωμα της, προ και μέχρι συνοδικής κρίσεως.