5 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ   ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ  13 : 00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ.!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΩΝ  Γ.Ο.Χ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΩ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ  ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΠΟΡΝΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 20 ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ - ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ 

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΟ - ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ -  ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ 

ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΟΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΟΝΗΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΠΛΑΝΗ ΓΙΑ ΠΛΑΝΗ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝ.!!!!!!!!!!!!!!

ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ Ο ΨΕΥΤΟ - ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ 20 ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΝΕΟ - ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.!!!!!!!!!!!!

ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.!!!!!!!!!!!

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ  ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙ - ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.!!!!!!

ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΔΕΣ.!!!!!!!!!!!!

ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ.!!!!!!!!!!!!

ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑ.!!!!!!!!!!!!!!

ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.!!!!!!!!!!

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΚΟΔΟΞΟΙ.??????????????

ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 20 ΚΑΚΟΔΟΞΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΛΥΚΟ-ΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΑΡΧΙ-ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΛΥΚΟ-ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΚΟΔΟΞΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΡΝΟ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΛΥΚΟ-ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΠΑΝ-ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ?????????????

ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΛΥΚΟ-ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΔΑΛΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ  ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ??????????

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΛΥΚΟ-ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΦΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡ-ΠΑΝ-ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΜΑΣΟΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ.??????

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ Ο ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΡΘΟΤΟΜΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ??????

ΠΟΣΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΚΟΔΟΞΟΙ ΛΥΚΟ-ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ????????

ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ  ΤΩΝ ΤΥΜΠΑΝΙΑΙΩΝ ΑΛΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ ΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ????

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ 20 ΛΥΚΟ-ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ.!!!!!!!

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΚΟΔΟΞΟΙ ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.!!!!!!!!!!

ΟΙ 20 ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΕΥΤΗΡΙΑ ΨΥΧΩΝ.!!!!!!!!!

Κακόδοξοι αιρετικοί σχισματικοί και παρασυνάγωγοι οι ηγούμενοι των 20 ιερών μονών του Αγίου Όρους μολύνουν τα Άγια θυσιαστήρια τους με την πνευματική τους πορνεία, προσφέροντας Ορθόδοξη μετάληψη υπερπαναιρετικής, σχισματικής, και παρασυναγωγης κοινωνίας στους μοναχούς και στους πιστούς. Το δηλητήριο του οικουμενισμού τους μέθυσε και τους οδηγεί στους τυμπανιαίους της Λαύρας απέναντι από τα Άγια λείψανα των Αγιορειτών Οσιομαρτύρων, όπως του Κοσμά του πρωτοεπιστάτη στις Καρυές. Η εκκλησιαστική κοινωνία που έχουν με τον......
νεο-ημερολογίτη σχισματικό, παναιρετικό, οικουμενιστή και παραταξιακό νεο-εσφιγμενίτη παρασυναγωγο Πατριάρχη, τους κατατάσσει στην Εκκλησία των πονηρευομένων, δηλαδή στο στρατόπεδο της κακοδοξίας, της πλάνης, της διαστροφης, της προδοσίας, της δειλίας, της μασονίας και του αντίχριστου. Δυστυχώς και σήμερα στο Άγιον Όρος πρωτοστατούν οι εχθροί της Παναγίας και του Υιού της, που αν δεν μετανοησουν θα εχουν φρικτο τελος.!!!!!!!!!!!!