24 Ιουνίου 2019

ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ

Σήμερα αγαπητοί μου άρχισε στην Μια Ορθόδοξη Εκκλησία η αρχαία παράδοση της νηστείας των Αγίων Αποστολων.

Όλοι ξέρουμε ότι η νηστεία αυτή ξεκινάει την επόμενη ημέρα μετά από την Κυριακή των Αγίων Πάντων και ολοκληρώνεται την ημέρα της εορτής των δύο πρωτοκορυφαιων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στις 29 Ιουνίου.

Οι νέο - ημερολογιτες επίσκοποι ιερείς μοναχοί και λαϊκοί είτε είναι αποτειχισμενοι από τους οικουμενιστες είτε οχι, είτε είναι αγιορειτες που μέσα κρατάνε το παλαιό ημερολόγιο και έξω το νέο, (γι'αυτό και η ονομασία τους παρδαλοί), σε λίγες ημέρες με το νέο ημερολόγιο θα εορτάσουν την εορτή των δύο μεγάλων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου πιο νωρίς από όταν θα εορτάσει η Ορθόδοξη Εκκλησία.

Ποιος εορτάζει τελικά αυτοί, η, η Εκκλησία ???????


Μια φορά περίπου στα 10 χρόνια με το νέο ημερολόγιο χάνεται τελείως ο θεσμός της αρχαίας παράδοσης της νηστείας των Αγίων Αποστόλων.

Δηλαδή το 2013 όπως και πολλές άλλες φορες με το νέο ημερολόγιο, η νηστεία των Αγίων Αποστόλων ήταν μηδέν, 0, καθόλου νηστεία, ούτε μια ημέρα.
Και αυτό γίνεται περίπου μια φορά στα 10 χρόνια.

Οι καλύτεροι μάγοι και ταχυδακτυλουργοί του κόσμου δεν είναι τίποτα μπροστά στους νέο - ημερολογιτες που εξαφανίζουν ολόκληρο τον θεσμό της αρχαίας παράδοσης της νηστείας των Αγίων Αποστόλων.

Πολλοί αφελείς νυχτερινοί θεοσέβεις που είναι ασεβείς, προβάλουν την δικαιολογία και λένε : ότι εφόσον οι νέο - ημερολογιτες έχουν κοινωνία με τους Αγιορείτες που κρατάνε το παλαιό μέσα στο Άγιον Όρος και όχι εξω, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Νομίζουν οι καημένοι ότι θα απαλλαγούν από το σχίσμα.

Μα άμα ήταν έτσι θα είχαν απαλλαγεί από την αίρεση του οικουμενισμού και οι ορθόδοξοι οικουμενιστες που έχουν κοινωνία με όλους τους αιρετικούς του κόσμου στο παγκόσμιο συμβούλιο εκκλησιών.

Το νέο ημερολόγιο θεσπίστηκε από δύο τρεις μασόνους Αρχιερεις γκακστερικα, εν πνευμα διαβόλου.

Το παλαιό ημερολόγιο θεσπίστηκε από τους 318 Θεοφόρος πατέρες εν Πνεύματι Αγίω στην Α' ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ Σύνοδο.

Το νέο ημερολόγιο έσχισε την Μια Ορθόδοξη Εκκλησία στην μέση και κατάστρεψε την Μια Λειτουργική Ενότητα που είχε η Εκκλησια.τοσους αιώνες.

Το νέο ημερολόγιο εξαφανίζει τελείως ολόκληρο τον θεσμό της αρχαίας εκκλησιαστικής παράδοσης της νηστείας των Αγίων Αποστόλων.

Η Ζ' Αγία Οικουμενική Σύνοδος αναθεματίζει τρις όποιον αθετεί την εγγραφή και άγραφη  παράδοση της Εκκλησίας.

Οι Ορθόδοξοι λέμε ότι ακολουθαμε τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας.

Οι νέο - ημερολογιτες ακολουθούν τους σχιστες αιρετικούς οικουμενιστες πατέρες της μασονιας, 

Ρωτάνε οι Άγιοι Απόστολοι τους νέο - ημερολογιτες :

Γιατί διαστρέφετε καταπατείτε και εξαφανίζετε ολόκληρο τον εκκλησιαστικό θεσμό της αρχαίας παράδοσης της νηστείας που θεσπισαμε με εντολή του Αγίου Πνεύματος ???

Ποιος θα απαντήσει ???