3 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ  ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ  ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ   ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ ????????


1) Η ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΝΑΞΗ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ  ΤΗΝ  ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ  ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΚΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ  ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ "ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ".
ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ  ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ  ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.
ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ  ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.
ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥΣ.
ΨΕΥΤΟΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΘΥΣΙΕΣ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ?????
Η ΣΥΝΑΞΗ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ  ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΗΧΗΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

2) ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ   ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ Γ.Ο.Χ. 
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ  ΑΛΛΑ  ΠΟΛΕΜΟΥΝ  ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ  ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
ΠΟΤΕ  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ  ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΟΙ  ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΠΡΟΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΝ  ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ  ΣΥΝΟΔΟΥΣ   ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΔΕΝ  ΧΕΙΡΟΤΩΝΟΥΣΑΝ  ΠΛΗΘΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ  ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ  ΔΙΚΕΣ  ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΣΥΝΟΔΟ  ΠΟΥ ΕΙΧΕ  ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΗΔΗ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΗ ΜΑΣΚΑ ΤΩΝ ΖΗΛΩΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΙ ΑΡΕΤΙΚΟ-ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ  ΤΟΥΣ.
ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ.
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΝΟΔΟ ΖΩΝΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ.
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ 
ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΕΙΛΕΙΩΤΗ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ 13 ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥΣ.
ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΑΡΑ ΙΕΡΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ  ΠΑΠΙΚΟΥΣ.
ΟΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Γ.Ο.Χ. ΚΑΝΑΝΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ  ΑΚΟΜΗ  ΣΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ.
ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ Γ.Ο.Χ. ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΝΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ 
ΑΠΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΛΛΕΣ  ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΤΡΙΤΕΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ  ΠΕΜΠΤΕΣ  ΕΚΤΕΣ  ΕΒΔΟΜΕΣ  ΟΓΔΟΕΣ ΕΝΑΤΕΣ ΔΕΚΑΤΕΣ ΕΝΤΕΚΑΤΕΣ  ΔΩΔΕΚΑΤΕΣ  ΔΕΚΑΤΕΣ ΤΡΙΤΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ.

3) Η ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΗ ΨΕΥΤΟ-ΑΝΤΙ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΣΧΙΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ.
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΕΤΑΙ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ.
ΜΙΣΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ  ΣΧΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.
ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ  ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ  ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ  ΣΩΜΑ ΤΗΣ  ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ .?????????
ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ  ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ.????????????
ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ  ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ.???????????
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ  ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ  ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ  ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ "ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ".????????????

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ. ????????????

ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ  ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΑΝΤΙ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ.