17 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΓΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΔΟΞΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΝ ΑΓΙΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ????????? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΕΣ ΟΙ ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ 100% ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΘΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Το οτι μεχρι σημερα δεν μπορει να συγκροτηθει Μια Αγιο - Πνευματικη Συνοδος για να λυσει ολα τα προβληματα που υπαρχουν στο χωρο της Εκκλησιας ειναι γιατι αυτοι που θα συγκροτησουν μια τετοια Συνοδο ειναι προβληματικοι.
Και για να γινουμε πιο συγκεκριμενοι.
Οι Αγιοι Πατερες ειχαν επιτυχια και καταδικαζανε τους αιρετικους, τους σχισματικους και τους παρασυναγωγους γιατι ειχαν καθαρη ομολογια, ολοκληρωμενη, δεν κανανε μισες ομολογιες, ουτε διεστρεφαν τους Ιερους Κανονες, ουτε δημιουργουσανε καινουργιες εκκλησιες.

Οταν απο το 1935 αρχιζουν να χτιζουν αλλες εκκλησιες στην ελλαδα δεν γινεται να συγκροτηθει Συνοδος Αγια γιατι οι παραταξιακοι ολων των συνοδων και των παραταξεων Γ.Ο.Χ. χαλανε την κανονικη και νομιμη ενσταση που οδηγει σε συγκροτηση Ορθοδοξου Συνοδου.

Το 1970 κανανε και ψευτικη και μιση αποτειχιση.
Ψευτικη γιατι κοψανε μονο το μνημοσυνο του οικουμενιστη αθηναγορα ενω συνεχιζανε να εχουν κοινωνια με οσους τον μνημονευανε, και μιση ηταν αποτειχιση γιατι δεν ασχοληθηκανε καθολου με το νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων πορνοκρατορων.

Αν δεν εχει κανονικοτητα και νομιμοτητα ενας αγωνας δεν εχει στεφανο και βραβειο νικης και ειναι ακυρος.

Γιαυτο μεχρι σημερα δεν ευλογει ο Θεος τους αγωνιστες με συγκροτηση Αγιο - Πνευματικης Συνοδου εναντι των οικουμενιστων γιατι οι αγωνιζομενοι ειναι παρδαλοι.

Πως να ευλογησει ο Θεος οταν οι ψευτο - αντι - οικουμενιστες αντι να βρισκονται αποτειχισμενοι μεσα στο Ακαινοτομητο πληρωμα της Μιας Ορθοδοξου Εκκλησιας κανουν δικιες τους καινουργιες οργανωμενες ιεραρχιες, συνοδους και παραταξεις εκκλησιων παραλληλες, διαφορετικες και ξεχωριστες απο την ηδη παλαια ,κανονικη, νομιμη και Μοναδικη Ορθοδοξη Εκκλησια ????????

Πως να ευλογησει ο Θεος οταν οι ψευτο - αντι - οικουμενιστες δεν κανουν χρηση των Ιερων Κανονων της αποτειχισεως  και ειναι ολο μπλα μπλα, παχια λογια, ψεματα, παραμυθια, διαστροφη και χαρτουρα στα συνεδρια.?????????

Πως να ευλογησει ο Θεος οταν οι ψευτο - αποτειχισμενοι κοβουν μονο το μνημοσυνο του οικουμενιστη πατριαρχη και εχουν εκκλησιαστικη κοινωνια με ολους αυτους που μνημονευουν τον οικουμενιστη πατριαρχη.????????

Πως να ευλογησει ο Θεος οταν οι μισο - αποτειχισμενοι κοβουν κοινωνια μονο απο την  αιρεση των οικουμενιστων, ενω οι ιδιοι βρισκονται μεσα στο σχισμα των οικουμενιστων και καταστρεφουν την Λατρευτικη Ενοτητα μεσα στο Σωμα της  Μιας Ορθοδοξου Εκκλησιας.?????????????

Η ομολογια εχει την αληθεια ολοκληρη και οχι μιση.

Η ομολογια εχει πραξη και δεν ειναι Θεωρια.

Η ομολογια για να εχει Αγιο - Πνευματικα αποτελεσματα πρεπει να ειναι κανονικη και νομιμη και οχι  αντι - κανονικη και παρανομη.

Για να γινει Μια Αγια Ορθοδοξη Συνοδος και να δικασει τα τρια ακρα των κακοδοξων, βλασφημων και πλανεμενων πρεπει πρωτα απο ολα να αποτειχισρτει το εκκλησιαστικο πληρωμα απο την κοινωνια των τριων ακρων : της αιρεσεως και του σχισματος των οικουμενιστων, και της παρασυναγωγης των παραταξιακων.