14 Νοεμβρίου 2017

Η ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ. ΕΛΛΑΔΟΣ

Αν αφαιρεσουμε και βγαλουμε μεσα απο την κανονικη, την παλαια και την ηδη υπαρχουσα Μια Εκκλησια της Ελλαδος τους Επισκοπους, ιερεις, μοναχους και λαικους που εχουν πεσει 1) στην υπερ - παν - αιρεση του οικουμενισμου, και ολους αυτους που συγκοινωνουν μαζι τους, 

( μεσα στους συγκοινωνουντες εμμεσα με την αιρεση και το νεο - ημερολογιτικο σχισμα, συμπεριλαμβανονται και μερικοι αποτειχισμενοι ιερεις, μοναχοι και λαικοι που εκοψαν μονο το μνημοσυνο των οικουμενιστων επισκοπων τους ). και 2) αν αφαιρεσουμε ολους τους Επισκοπους, ιερεις, μοναχους και λαικους, που εχουν πεσει και στο νεο - ημερολογιτικο σχισμα του οικουμενισμου, και 3) αν αφαιρεσουμε τους αποτειχισμενους νεο - ημερολογιτες ιερεις, μοναχους και λαικους οι οποιοι ειναι  αποτειχισμενοι μονο απο την αιρεση, αλλα οχι και απο το νεο - ημερολογιτικο σχισμα του οικουμενισμου, τοτε αυτοματα θα μεινουν μεσα στην Εκκλησια της Ελλαδος ολοι οι αποτειχισμενοι απο την κοινωνια των οικουμενιστων, ιερεις, μοναχοι και λαικοι που κρατανε και το παλαιο ημερολογιο, ως φρουροι της Λατρευτικης Ενοτητας της Μιας Εκκλησιας.

Δηλαδη η Εκκλησια της Ελλαδος ειναι χωρισμενη στα δυο : στο καινοτομο πληρωμα των κοινωνουντων αμεσα η εμμεσα με την αιρεση και το σχισμα των οικουμενιστων και στο Ακαινοτομητο πληρωμα που δεν κοινωνει ουτε αμεσα, ουτε εμμεσα, ουτε με την αιρεση, ουτε με το σχισμα των οικουμενιστων.

Το Ακαινοτομητο πληρωμα της Μιας παλαιας κανονικης και ηδη υπαρχουσας Εκκλησιας της Ελλαδος δεν εχει δημιουργησει αλλη μια καινουργια, δευτερη, διαφορετικη, ξεχωριστη και παραλληλη εκκλησια της Ελλαδος, γιαυτο και δεν δημιουργει δικους του επισκοπους.

Απλα περιμενει επισκοπους να φυγουν απο το καινοτομο πληρωμα και να ερθουν στο Ακαινοτομητο πληρωμα, αλλα της Μιας Εκκλησιας της Ελλαδος. 

Ετσι τωρα εχουμε στην Μια Εκκλησια της Ελλαδος δυο πληρωματα, το καινοτομο πληρωμα και το Ακαινοτομητο πληρωμα της Μιας Εκκλησιας της Ελλαδος.

Ολοι οι επισκοποι, κληρικοι, μοναχοι και λαικοι που δεν ανηκουν στο καινοτομο πληρωμα, των οικουμενιστων, αλλα δεν ανηκουν και στο Ακαινοτομητο πληρωμα της Μιας Εκκλησιας της Ελλαδος των Ορθοδοξων, παρουσιαζονται, προβαλονται και αυτο - αποκαλουνται η καθε μια απο τις πολλες, διαφορετικες, ξεχωριστες και παραλληλες εκκλησιες, ως εκκλησια των Γ.Ο.Χ. Ελλαδος, ενω εχουν υποβαθμιστει απο αντικανονικη και παρανομη αθληση, σε οργανωμενη παρασυναγωγη διαφορων επισκοπικων συνοδων και παραταξεων.

Οι εκκλησιες των Γ.Ο.Χ. δεν εχουν λενε κοινωνια με την αιρεση των οικουμενιστων και κρατανε το παλαιο ημερολογιο, δεν βρισκονται δηλαδη μεσα στο καινοτομο πληρωμα της Εκκλησιας της Ελλαδος, αλλα με την δημιουργια αλλης καινουργιας εκκλησιας δεν βρισκονται ουτε και στο Ακαινοτομητο πληρωμα της Εκκλησιας της Ελλαδος.