17 Μαΐου 2020

ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΕΙ Η ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟΝ : ΚΑΝΩΝ ΛΒ' ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΕΛΙΔΑ 34


ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΕΙ Η ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟΝ :

ΚΑΝΩΝ ΛΒ' ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

ΣΕΛΙΔΑ 34




ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΛΙΩΣΕ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΠΟΝΗΡΑΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ Γ.Ο.Χ.

ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΛΙΩΣΕ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ  ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ.


ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ  ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΠΟΝΗΡΑΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΟΛΩΝ  ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ  ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ Γ.Ο.Χ.

https://youtu.be/49aMf6F-ReU 

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΗΣΗ.


ΑΥΤΑ  ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ.

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ  ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ  ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΗΣΗ.





https://drive.google.com/file/d/0B8i_rrioHU5Cb2hZclgwYjQ3Ykk/view?usp=drivesdk



ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ Απολυτικιον Αναστασιμον. Ηχος δ' Το φαιδρον της Αναστασεως κηρυγμα, εκ του Αγγελου μαθουσαι, αι του Κυριου Μαθητριαι, και την προγονικην αποφασιν απορριψασαι, τοις Αποστολοις καυχωμεναι ελεγον, Εσκυλευται ο θανατος, ηγερθη Χριστος ο Θεος, δωρουμενος τω κοσμω το μεγα ελεος.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ
Απολυτικιον Αναστασιμον.
Ηχος δ'
Το φαιδρον της Αναστασεως κηρυγμα, εκ του Αγγελου μαθουσαι, αι του Κυριου Μαθητριαι, και την προγονικην αποφασιν απορριψασαι, τοις Αποστολοις καυχωμεναι ελεγον, Εσκυλευται ο θανατος, ηγερθη Χριστος ο Θεος, δωρουμενος τω κοσμω το μεγα ελεος.
Κοντακιον της Σαμαρειτιδος.
Ηχος πλ. δ'
Πιστει ελθουσα εν τω φρεατι, η Σαμαρειτις εθεασατο, το της σοφιας υδωρ σε, ω ποτισθεισα δαψιλως Βασιλειαν την ανωθεν εκληρωσατο, αιωνιως η αοιδιμος.
ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ
Του Μηναιου, ειτα το παρον
Τη αυτη ημερα, Κυριακη πεμπτη απο του Πασχα, την της Σαμαρειτιδος εορτην εορταζομεν.
Στιχ. Υδωρ λαβειν ελθουσα το φθαρτον, γυναι,
Το ζων απαντλεις, ω ρυπους ψυχης πλυνεις.
Ταις της σης Μαρτυρος Φωτεινης πρεσβειαις, Χριστε ο Θεος, ελεησον ημας. Αμην.