25 Μαΐου 2017

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΙΟΥΣ ΚΟΛΛΥΒΑΔΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ 

Ο ιερομοναχος πατηρ Θεοδωρητος Μαυρος αγιορειτης απο τους κορυφαιους θεολογους των τελευταιων χρονων και συνεχιστης των Αγιων Κολλυβαδων πατερων καθαρισε τις πλανες 1) της αιρεσεως των οικουμενιστων, και 2) του νεο - ημερολογιτικου σχισματος των οικουμενιστων χωρις να ανηκει σε καμια συνοδο παρασυναγωγης.

https://www.scribd.com/fullscreen/58028073?access_key=key-10n3bevwkzuwwv227j0p

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΛΗΦΘΗ !!!!!!!!!!!!!! ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΛΗΦΘΗ !!!!!!!!!!!!!! ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ  ΣΤ' ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ( Η ΑΝΑΛΗΨΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ )

ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΣ  ΣΤ' ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ

( Η ΑΝΑΛΗΨΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ )

Απολυτικιον. Ηχος δ'

Ανεληφθης εν δοξη, Χριστε ο Θεος ημων, χαροποιησας τους Μαθητας, τη επαγγελια του Αγιου Πνευματος, βεβαιωθεντων αυτων δια της ευλογιας, οτι συ ει ο Υιος του Θεου, ο λυτρωτης του κοσμου.
( Εκ γ' )

Κοντακιον. Αυτομελον. Ηχος πλ. δ'

Την υπερ ημων πληρωσας οικονομιαν, και τα επι γης ενωσας τοις ουρανιοις, ανεληφθης εν δοξη Χριστε ο Θεος ημων, ουδαμοθεν χωριζομενος, αλλα μενων αδιαστατος, και βοων τοις αγαπωσι σε, Εγω ειμι μεθ' υμων, και ουδεις καθ' υμων.

ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ :

Τη αυτη ημερα, Πεμπτη της εκτης Εβδομαδος απο του Πασχα, την Αναληψιν εορταζομεν του Κυριου και Θεου και Σωτηρος ημων Ιησου Χριστου.

Στιχ. Εκ δεξιας καθισας πατρικης Λογε, 
Μυσταις παρασχων πιστιν ασφαλεστεραν.

Ο αναληφθεις εν δοξη, Χριστε ο Θεος ημων, ελεησον ημας. Αμην.

Εξαποστειλαριον. Αυτομελον.
Ηχος β'

Των Μαθητων ορωντων σε ανεληφθης, Χριστε προς τον Πατερα συνεδριαζων. Αγγελοι προτρεχοντες εκραυγαζον, Αρατε πυλας αρατε, ο Βασιλευς γαρ ανηλθε, προς την αρχιφωτον δοξαν.           ( Εκ γ' )