27 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Το Ακαινοτομητο Πληρωμα της Ορθοδοξου Εκκλησιας ειναι η φυσικη μορφη της Εκκλησιας σε περιοδο αιρεσεων σχισματων και παρασυναγωγων.

Παντοτε  υπηρχε,  υπαρχει και θα συνεχιζει να υπαρχει το Διαχρονικο Ακαινοτομητο Πληρωμα της Μιας Αγιας Καθολικης και Αποστολικης Εκκλησιας.

Οταν δεν υπαρχουν αιρετικοι, σχισματικοι και παρασυναγωγοι, τοτε εχουμε πληρης οργανωμενη Εκκλησια σε ολες τις τοπικες Ορθοδοξες Εκκλησιες.

Οταν εμφανιζονται κακοδοξοι, διεστραμενοι και βλασφημοι στα χαμηλα στρωματα της Εκκλησιας ιερεις, μοναχοι και λαικοι, τοτε ειναι πιο ευκολο για την ιεραρχια της συνοδου των επισκοπων μιας τοπικης Ορθοδοξης Εκκλησιας να τους καθαιρεσει, να τους αφορισει, και να τους αναθεματισει. Οταν ομως οι κακοδοξοι,  οι διαστροφεις και οι πλανεμενοι ειναι στα υψηλα στρωματα και ειναι  επισκοποι, τοτε η οργανωμενη Εκκλησια μπορει προσωρινα να χανει την οργανωμενη της μορφη   μεχρι να γινει Συνοδος Αγια απο τους Ορθοδοξους, αλλα εξακολουθει να υπαρχει  σε μεμονομενους επισκοπους, σε ιερεις, σε μοναχους και λαικους. Αυτο το πληρωμα που μενει ανοθευτο χωρις να μετεχει  στις αιρετικες διαστροφες,  στις σχισματικες βλασφημιες, και  στις παρασυναγωγες πλανες,  ειναι το πληρωμα της ομολογιας της ενστασης και της αληθειας που ξεχωριζει και δεν  κοινωναει με το πληρωμα ολων  των κακοκοδοξων. Το πληρωμα των καινοτομων ολων των κακοδοξων διαστροφεων, βλασφημων και πλανεμενων, ειναι πληρωμα υποδικο για καταδικη μετα απο διαγνωση.

Σημερα εαν αφαιρεσουμε απο την Ορθοδοξη Εκκλησια τα σαπια μελη των αιρετικων και σχισματικων οικουμενιστων και των παρασυναγωγων παραταξιακων, θα μεινει αυτοματα το Ακαινοτομητο Πληρωμα.

Οταν το Ακαινοτομητο Πληρωμα  συγκροτησει Συνοδο Εν Αγιω Πνευματι για να διαγνωσει και να δικασει τους υποδικους καινοτομους οικουμενιστες και παραταξιακους τοτε θα επιστρεψει και παλι η κανονικη και νομιμη  ταξη της οργανωμενης Εκκλησιας των Ορθοδοξων.

Στο Ακαινοτομητο Πληρωμα της Εκκλησιας βρισκονται υποχρεωτικα  ολοι οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι που δεν θελουν να συγκοινωνουν εκκλησιαστικα με τους υπερ-παν-αιρετικους νεο-ημερολογιτες σχισματικους οικουμενιστες επισκοπους  και με τους παρασυναγωγους επισκοπους των παραταξεων.