24 Δεκεμβρίου 2016

ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΕΙΑΤΗΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ

Ο Πατερ Μαξιμος Αγιοβασιλειατης δεν ειχε κοινωνια με τους οικουμενιστες λογω της υπερ-παν-αιρεσεως και του νεο-ημερολογιτικου σχισματος, οπως επισης δεν ειχε κοινωνια με καμια παραταξη λογω παρασυναγωγης.
Ανηκε στο Ακαινοτομητο Πληρωμα των Αγιορειτων Πατερων της Ορθοδοξου Εκκλησιας.
Καθε ημερα εκαναν την Θεια Λειτουργια και οταν δεν μπορουσε να Λειτουργησει τελευταια λογω υγειας, κοινωνουσαν παλι καθημερινα με τον Αγιο Αρτο.
Εγραψαν βιβλια και αγωνιστικαν στην πραξη για την συχνη Θεια Κοινωνια, για τις πλανες των ακυρων μυστηριων, οικουμενιστων και παραταξιακων, για το ποτε πρεπει να γινονται τα μνημοσυνα στους κεκοιμημενους. Ειχανε ξεκαθαρες θεσεις απο την πατερικη διδασκαλια και εξηγουσαν για τις πλανες των ακεφαλων και πρεσβυτεριανων, γνωριζαν αριστα την Αγια Γραφη Παλαια και Καινη Διαθηκη, τους Ιερους Κανονες των Ιερων Συνοδων και την Πραξη των Αγιων Πατερων για ολα τα θεματα. Εκτος απο τις ακολουθιες δουλευανε την ευχη του Ιησου, τηρουσανε στις νηστειες το τυπικο του Πηδαλιου και γραψανε για τις πλανες του τριημερου προ της Θειας Κοινωνιας.
Προσεχαν τοσο πολυ σε ολα ωστε ειχανε μακρια γενεια και κοντα μαλλια συμφωνα με την κανονικη παραδοση της Εκκλησιας.
Σε ολα τα θεματα εψαχναν να βρουνε το Ιεροκανονικο και το Αγιοπατερικο για να το ακολουθησουνε.
Ο Θεος να τους αναπαυει σε σκηνες Αγιων και να πρεσβευουνε για ολους εμας.

Στις 6 Μαιου  του Αγιου και Δικαιου Ιωβ  το 2009 κοιμηθηκε εν Κυριω ο Πατηρ Μαξιμος Αγιοβασιλειατης στο Αγιον Ορος.

Κατα τις 2 η ωρα το πρωι σηκωθηκε απο το αναπηρικο καροτσακι που καθοτανε τα τελευταια χρονια και πηγε στην Εκκλησια του Αγιου Βασιλειου που βρισκεται κατω απο την σκητη τους.
Κατεβηκε με την βοηθεια του υποτακτικου του μοναχου Γερασιμου.

Ζητησε απο τον υποτακτικο του να τον ντυσει με την ιερατικη στολη, μετα του ζητησε το Ευαγγελιο, αφου καθισε εξω απο την Ωραια Πυλη και εβλεπε τον Χριστο την Παναγια τον Αγιο Βασιλειο και αρχισανε να ψελνουν υμνους ωδαις απολυτικια και τροπαρια προς τον Αγιο Θεο την Παναγια και τους Αγιους.

Οταν τελειωσαν ειπε στον Γερασιμο : ελα παιδι μου να σε αποχαιρετισω γιατι φευγω τωρα απο αυτον τον κοσμο.
Ετσι οσιακα κοιμηθηκε ο Πατηρ Μαξιμος Αγιοβασιλειατης.
Ο Θεος να τον αναπαυει σε σκηνες Αγιων, να εχουμε την ευχη του και να πρεσβευει στον Αγιο Θεο για εμας ολους.

Ο Πατηρ Μαξιμος ητανε μια ξεχωριστη περιπτωση αγιορειτου ιερομοναχου.


Ειτανε γνωστες της κανονικης παραδοσεως της Ορθοδοξου  Εκκλησιας για ολα τα ζητηματα.

Μελετουσανε πολυ την Αγια Γραφη τους Ιερους Κανονες και τους Πατερες της Εκκλησιας και γνωριζαν καλα την κανονικοτητα την νομιμοτητα το Δικαιο την ακριβεια, την οικονομια, την διακριση, και την Πραξη της Ορθοδοξου Ανατολικης Εκκλησιας αφου την βιωσαν διπλα σε Αγιες Μεγαλες Αγιορειτικες μορφες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ  ΔΙΟΤΙ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Τα βιβλια τους τα εχουμε ανεβασει ολοκληρα και μπορειτε να τα διαβασετε και να τα κατεβασετε απο το μπλοκ μας :

"ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ"

"ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ".


ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ


Σκοπός της οικουμενιστικής μασονίας είναι να μολύνει τα Άγια Θυσιαστήρια των Ορθοδόξων, να διαστρέφει την αλήθεια, να δηλητηριάζει και να φονεύει πνευματικά τις ψυχές του Εκκλησιαστικού πληρώματος. Επειδή δεν είχαν μεγάλα αποτελέσματα με τον προσηλυτισμό στις πόρτες των σπιτιών όπου προσπαθούσαν οι διάφοροι διαβολάνθρωποι να πλανήσουν τους Ορθοδόξους, χειραγώγησαν ανθρώπους στο σατανισμό, τους προώθησαν από τα μασονικά κέντρα εξουσίας, με σκοπό.....

να εισχωρήσουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία σε θέσεις κλειδιά, γιατί γνωρίζουν ότι την πνευματική ζημιά που κάνει ένας επίσκοπος αιρεσιάρχης στην επαρχία του, ένας ιερέας κακόδοξος στην ενορία του και ένας ηγούμενος πλανεμένος στο μοναστήρι του, δεν την κάνουν εκατοντάδες εχθροί και άπιστοι στην εκκλησία. Επίσκοποι, Ιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος και Ηγούμενοι του Αγίου Όρους, όταν μνημονεύουν και έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με τους πρωτοστάτες Πατριάρχες και Αρχιεπισκόπους της οικουμενιστικής κακοδοξίας, ομολογούν δημόσια και καθαρά ότι: 
αρνούνται την Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία,
παραδέχονται όλες τις δαιμονικές αιρέσεις ως κανονικές Εκκλησίες,
αναγνωρίζουν ως έγκυρα τα μυστήρια των κεκριμένων αιρετικών,
διδάσκουν ότι ο Πάππας είναι κανονικός επίσκοπος Αγιότατος, πρώτος και τον μνημονεύουν,
έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με όλο το δαιμονικό παγκόσμιο συμβούλιο των ψευδο-εκκλησιών,
έχουν υπογράψει κοινές διακηρύξεις και συμφωνίες με όλο το πλήθος των ακοινωνήτων,
αγιοποιούν παράνομα και αντικανονικά μητροπολίτες που ήταν υποτακτικοί μασονικών στοών,
έχουν μεταδώσει Το Σώμα και Το Αίμα του Χριστού μας σε αιρετικούς και άπιστους και έχουν ματαλάβει αιρετικά χάπια πλανεμένων,
εφαρμόζουν στην πράξη την βλάσφημη πατριαρχική εγκύκλιο του 1920, 
συνεχίζουν όπως το 1924 να σχίζουν την Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία, ακολουθώντας τους πλανεμένους πατέρες τους, καταστρέφοντας την ενότητα της πίστεως, εξαφανίζοντας κάποιες φορές την νηστεία των Αγίων Αποστόλων, καταπατώντας την παράδοση και διαστρέφοντας τις αποφάσεις των Αγίων Οικουμενικών Συνόδων.
τηρούν με ακρίβεια στην Εκκλησία την άρση των αναθεμάτων και της ακοινωνησίας των καινοτόμων Πατέρων τους,
συλειτουργούν, συμπροσεύχονται και συγκοινωνούν με όλους τους αιρετικούς, σχισματικούς και παρασυνάγωγους.

Στα παραπάνω φρικτά, πρωτοφανή και εωσφορικά εγκλήματα εις βάρος της Αγίας μας Ορθοδόξου Εκκλησίας συμμέτοχοι είναι: διευθυντές ''χριστιανικών'' περιοδικών, εφημερίδων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, εκδότες ''χριστιανικών'' βιβλίων, καθηγητές πανεπιστημίων ''θεολογικών σχολών'', και αδελφότητες ευνουχισμένων άβουλων και απονευρωμένων ''χριστιανών''.
Η εκκλησιαστική κοινωνία με τους οικουμενιστές είναι κολάσιμος ενέργεια, είναι βλασφημία προς το Θεό, είναι ομολογία σατανική, είναι ένα αντίχριστο πνεύμα, είναι μια δαιμονική λογική, μια εωσφορική αντίληψη και μια διαβολική επινόηση, παγίδα του πονηρού και προθάλαμος του άδη. Μέσα στο πλήρωμα της Εκκλησίας που συγκοινωνεί με τους επισκόπους του οικουμενισμού βρίσκονται: αδιάφοροι, συμφεροντολόγοι, δειλοί, φοβιτσιάρηδες, αχρι-καιρικοί, ορώντες, δυνητικόφρονοι, ευνουχισμένοι, φιλόδοξοι, προσωπολάτρες, ευσεβιστές, δουλοπρεπείς και άνανδροι. 
Ομολογία Πίστεως υπέρ της αιρέσεως και του σχίσματος του οικουμενισμού και κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας κάνουν οι πρωτοστάτες κακόδοξοι επίσκοποι και όσοι τους μνημονεύουν και επικοινωνούν μαζί τους. 

Θα σας μαλωσω μερικους που μου το παιζετε αντιδραστικοι, στα ιμειλ που μου στελνετε στην "ορδοξη ομολογια" και στα τηλεφωνα που με παιρνετε.
Μου λετε οτι μπραβο ετσι ειναι που μας τα λες και ομως δεν σταματε την εκκλησιαστικη κοινωνια που εχετε με τους αρχιερεις μασονους του νεου και του παλαιου ημερολογιου.
Πως θα σας ακουσει ο κοσμος οταν θα βλεπει οτι στην πραξη της ζωης σας κανετε αλλα πραγματα ???????????????
Να ξερετε οτι ο κοσμος δεν ακουει τι του λες αλλα πως βιωνεις εσυ με το παραδειγμα της ζωης σου, για αυτα εδω που του λες.
Εχει μπολικα βιβλια σημερα απο επιτομη των ιερων κανονων μεχρι πατρολογια. Για να μην μπορει κανενας να σας λεει οτι θελει.
Εγω μπορει να ειμαι τρελλος, πως συμφωνεις μαζι μου και μου λες οτι εχω δικαιο.??????
Ανοιξες τα βιβλια για να διασταυρωσεις αυτα που σου λεω ????? Ναι η οχι ???????
Οι μασονοι ξερετε οτι θελουν δυο τυπους ανθρωπων.   Τα φυτα και τους αδιαφορους.
Μονο αυτους που εχουν γνωση δεν τους  θελουν γιατι αυτοι  αμα ειναι και αρσενικοι τους χαλανε τα μαγαζια και τις πιατσες.

Βγαινετε και λετε οτι ειναι μασονοι επισκοποι,
και εαν σε ρωτησω  που εκκλησιαζεσε και ποιον εχεις γεροντα βλεπω οτι συγκοινωνεις με αυτον που καταδικαζεις οτι ειναι μασονος και οικουμενιστης.
Αρα δυο πραγματα συμβαινουν :
Η οτι κοροιδευεις τον Χριστο, τον εαυτο σου και τους αλλους,
η οτι εχεις χασει την μπαλλα και κανεις οτι σου κατεβει στο μυαλο που σου εχει απομεινει.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μερικοι που καταλαβαινουν οτι προδιδουν την πιστη τουλαχιστον δεν μιλανε και κρυβονται επειδη εχουν και λιγη ταπεινωση.
Απο αγαπη σαν την ειπα να ξερετε.!!!!!!!!!!!!!!
Δεν θα σας χαιδευω τα αυτια.!!!!!!!!!!!!!
Οι φιλοι λενε την αληθεια και ας ποναει,
δεν πειραζει δεν παθαινετε τιποτα.
Το αλλο να φοβαστε που ειπαμε,
εκεινο ειναι ψυχοφθορο και θανασιμο.
Αντε Καλημερα, καλο αγωνα να εχουμε, και να ευχεστε στον Θεο για μενα να μου δινει μετανοια και να μου συγχωρησει τις  αμαρτιες που εκανα στην ζωη μου μεχρι σημερα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!