9 Ιανουαρίου 2020

ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΝΩΝΕΤΑΙ Η ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΝΤΑΙ : ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Γ.Ο.Χ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΓΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ.

ΗΡΘΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΕΣ.

1) ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

2) ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΠΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΣΧΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

3) ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ. ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ :

1) ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 1833.

2) ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 1924.

3) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ Γ.Ο.Χ. ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 1935.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ :

1) ΤΗΣ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

2) ΤΟΥ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

3) ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ Γ.Ο.Χ.

ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ

ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ :

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ

ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΚΟΔΟΞΕΣ ΠΛΑΝΕΣ :

1) ΤΗΣ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

2) ΤΟΥ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

3) ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ Γ.Ο.Χ.

ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ

ΤΟ  ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ :   

1) ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ

2) ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ

3) ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ Γ.Ο.Χ.

1) Αν αφαιρεσουμε απο την Εκκλησια της Ελλαδος τους αιρετικους οικουμενιστες και ολους αυτους που συγκοινωνουν μαζι τους θα μεινουμε μονο οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι.

Αυτο το πετυχαινουμε με την αποτειχιση και την διακοπη μνημοσυνου και κοινωνιας απο την αιρεση των οικουμενιστων επισκοπων.

Δηλαδη περναμε απο το καινοτομο πληρωμα των αιρετικων οικουμενιστων της Εκκλησιας της Ελλαδος, στο Ακαινοτομητο πληρωμα των Ορθοδοξων Χριστιανων της Εκκλησιας της Ελλαδος.

Δηλαδη παμε στην Εκκλησια της Ελλαδος πριν απο το 1833 και πριν απο την αρχη της υπερ - παν - αιρεσης των οικουμενιστων επισκοπων.

2) Αν αφαιρεσουμε απο την Εκκλησια της Ελλαδος τους νεο - ημερολογιτες σχισματικους οικουμενιστες και ολους αυτους που συγκοινωνουν μαζι τους θα μεινουμε μονο Ορθοδοξοι Χριστιανοι με το παλαιο ημερολογιο.

Αυτο το πετυχαινουμε παλι με την αποτειχιση και την διακοπη κοινωνιας  με τους σχισματικους οικουμενιστες επισκοπους κρατωντας το παλαιο ημερολογιο.

Δηλαδη παλι περναμε απο το καινοτομο πληρωμα των νεο - ημερολογιτων σχισματικων οικουμενιστων της Εκκλησιας της Ελλαδος στο Ακαινοτομητο πληρωμα των Ορθοδοξων Χριστιανων παλαιο - ημερολογιτων της Εκκλησιας της Ελλαδος.

Δηλαδη παμε στην Εκκλησια της Ελλαδος  πριν απο την αρχη του νεο - ημερολογιτικου σχισματος του 1924 των οικουμενιστων επισκοπων.

Αυτη ειναι η  Εκκλησια της Ελλαδος χωρις την κοινωνια της  υπερ - παν - αιρεσεως και του νεο - ημερολογιτικου σχισματος των οικουμενιστων.

3) Αυτη η Εκκλησια της Ελλαδος δεν εχει εκκλησιαστικη κοινωνια με καμια παλαιο - ημερολογιτικη ιεραρχια, συνοδο και παραταξη παρασυναγωγης των λεγομενων Γ.Ο.Χ.

Αυτη ειναι η Εκκλησια της Ελλαδος και πριν απο την αρχη της πρωτης παρασυναγωγης παραταξης επισκοπων του  1935.

Οσοι αποτειχιστουν και διακοψουν το μνημοσυνο και την κοινωνια με την παρασυναγωγη των παραταξιακων επισκοπων, εαν εχουν κανονικη αποστολικη διαδοχη και αφου κρατανε το παλαιο ημερολογιο, μπορουν να βρισκονται και αυτοι μεσα σε αυτη την Εκκλησια της Ελλαδος, την παλαια, την κανονικη και την νομιμη που ηδη υπηρχε.

Αφου αφαιρεσουμε  και την παρασυναγωγη ολων των παραταξεων Γ.Ο.Χ. εχουμε την Εκκλησια της Ελλαδος μακρια απο τις τρεις πλανες της εποχης μας.

Οι επισκοποι ολων  των ιεραρχιων, συνοδων και παραταξεων παρασυναγωγης των Γ.Ο.Χ. εαν θελουν να ερθουν σε αυτη την Εκκλησια της Ελλαδος που παει με το παλαιο ημερολογιο,  χωρις να εχει κοινωνια με τους αιρετικους και σχισματικους νεο - ημερολογιτες οικουμενιστες, και εαν εχουν κανονικη αποστολικη διαδοχη, πρεπει να καταβιβαστουν στο βαθμο του πρεσβυτερου, διοτι πηραν αντικανονικα και παρανομα την αρχιεροσυνη, επειδη βρισκοντουσαν μεσα σε παρασυναγωγη, ενω οικονομικα μπορουσαν να παρουν μονο την ιεροσυνη για τις αναγκες των μυστηριων, αφου επρεπε να αγωνιζονται ως αποτειχισμενοι κατα των οικουμενιστων μεσα σε αυτη την Εκκλησια της Ελλαδος.

Αυτη η Εκκλησια της Ελλαδος που λεμε ειναι σημερα γνωστη ως ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Σε αυτο το πληρωμα της Εκκλησιας της Ελλαδος σημερα δεν υπαρχει επισκοπος.

Μακαρι να βγουν επισκοποι.

Εαν θελουν να ερθουν σε αυτη την Εκκλησια της Ελλαδος επισκοποι απο το καινοτομο πληρωμα των αιρετικων νεο - ημερολογιτων σχισματικων οικουμενιστων, πρεπει να αποτειχιστουν απο την κοινωνια της υπερ - παν - αιρεσεως και του  νεο - ημερολογιτικου σχισματος ολων των συνεπισκοπων τους, ειτε βρισκονται στο  καινοτομο πληρωμα  της Εκκλησιας της Ελλαδος, ειτε σε ολα τα αλλα καινοτομα πληρωματα των Ορθοδοξων Τοπικων Εκκλησιων, και να γυρισουν με το παλαιο ημερολογιο.

Ετσι θα εχουμε την ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ χωρις την υπερ - παν - αιρεση των οικουμενιστων.

Ετσι θα εχουμε την ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  με το παλαιο ημερολογιο, χωρις το νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων.

Ετσι θα εχουμε την ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και οχι καποια παραταξη ιεραρχιας και  συνοδου παρασυναγωγης Γ.Ο.Χ.

ΑΥΤΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΗ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΚΡΑ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΟΔΟ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ  Η ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ.