22 Αυγούστου 2017

ΟΙ ΠΑΡΔΑΛΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ : ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Γ.Ο.Χ.

Αγαπητοι εν Χριστω αδελφοι και πατερες : υπαρχουν σημερα στο Αγιον Ορος τα δυο ακρα και στους αποτειχισμενους απο τον πατριαρχη Βαρθολομαιο.

Εχουμε αποτειχισμενους αγιορειτες ιερομοναχους και μοναχους που ενω δεν μνημονευουν στο Αγιον Ορος τον υπερ - παν - αιρετικο και σχισματικο νεο - ημερολογιτη οικουμενιστη πατριαρχη Κωνσταντινουπολεως Βαρθολομαιο, οταν βγαινουν εξω και πανε σε διαφορες πολεις της Ελλαδος μνημονευουν τον αρχιεπισκοπο της εκκλησιας των Γ.Ο.Χ. Ελλαδος Καλλινικο και τους επισκοπους της παρασυναγωγης παραταταξεως του.

Αφου πολυ σωστα δεν μνημονεουν τον οικουμενιστη πατριαρχη Βαρθολομαιο στο Αγιον Ορος, δεν μνημονευουν και τον αιρετικο και σχισματικο νεο - ημερολογιτη οικουμενιστη αρχιεπισκοπο της Εκκλησιας της Ελλαδος Ιερωνυμο.

Και αφου πολυ σωστα δεν μνημονευουν τον οικουμενιστη αρχιεπισκοπο Ιερωνυμο, γιατι μνημονευουν τον αρχιεπισκοπο της εκκλησιας των Γ.Ο.Χ. Ελλαδος Καλλινικο ????????

Που τον βρηκαν ?????

Και αφου μνημονευουν αλλον δευτερο, καινουργιο, διαφορετικο, ξεχωριστο, και παραλληλο νεο αρχιεπισκοπο μιας αλλης νεας, καινουργιας δευτερης εκκλησιας της Ελλαδος, γιατι δεν μνημονευουν στο Αγιον Ορος και εναν αλλον νεο, καινουργιο, δευτερο διαφορετικο, ξεχωριστο και παραλληλο, πατριαρχη Κωνσταντινουπουλεως ?????

Θα πει καποιος μα δεν υπαρχει αλλος πατριαρχης Κωνσταντινουπολεως.!!!!!!!!!!!!!

Πολυ σωστα.!!!!!!!!!

Και αφου δεν υπαρχει αλλος πατριαρχης Κωνσταντινουπολεως, πως γινεται να υπαρχει αλλος αρχιεπισκοπος μιας αλλης δευτερης εκκλησιας της Ελλαδος ??????

Ειδατε αγαπητοι και πατερες το ενα ακρο των αποτειχισμενων αγιορειτων παρδαλων πατερων που εχουν κοινωνια με τον παρασυναγωγο αρχιεπισκοπο Καλλινικο των Γ.Ο.Χ. Ελλαδος ????

Εχουμε στο Αγιον Ορος ιερομοναχους και μοναχους αποτειχισμενους που ενω δεν μνημονευουν τον υπερ - παν - αιρετικο και σχισματικο νεο - ημερολογιτη οικουμενιστη πατριαρχη Κωνσταντινουπολεως Βαρθολομαιο, μεσα στο Αγιον Ορος πολυ σωστα πηγαινουν με το παλαιο ημερολογιο, οταν βγαινουν εξω σε διαφορες πολεις στην Ελλαδα πηγαινουν με το νεο ημερολογιο και συλλειτουργουν με αποτειχισμενους νεο - ημερολογιτες ιερεις στην Εκκλησια της Ελλαδος.

Μια σχιζουν την Ορθοξη Εκκλησια και καταστρεφουν την Λειτουργικη Ενοτητα της,  και μια οχι.

Μα αφου πηγαινετε με το παλαιο ημερολογιο στο Αγιον Ορος γιατι δεν πηγαινετε και με το παλαιο ημερολογιο οταν πηγαινετε εξω σε διαφορες πολεις στην Εκκλησια της Ελλαδος ????????

Η αφου πηγαινετε εξω με το νεο ημερολογιο και σχιζετε και καταστρεφετε την Ενοτητα της Μιας Ορθοδοξου Εκκλησιας, γιατι δεν πηγαινετε και μεσα στο Αγιον Ορος με το νεο ημερολογιο ??????

Ειδατε αγαπητοι και πατερες το αλλο ακρο των αποτειχισμενων παρδαλων αγιορειτων πατερων που σχιζει την Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων  και συνεχιζει να συντηρει το σχισμα των οικουμενιστων καινοτομων οικουμενιστων μασονων του αντιχριστου.????????

Εχουμε στο Αγιον Ορος ιερομοναχους και μοναχους αποτειχισμενους που ενω δεν μνημονευουν τον υπερ - παν - αιρετικο και σχισματικο νεο - ημερολογιτη οικουμενιστη πατριαρχη Κωνσταντινουπολεως Βαρθολομαιο, εχουνε κοινωνια με αποτειχισμενους νεο - ημερολογιτες ιερεις στην Εκκλησια της Ελλαδος, που και αυτοι με την σειρα τους εκοψαν μονο το μνημοσυνο των οικουμενιστων επισκοπων, αλλα συνεχιζουν  και εχουν κοινωνια μαζι τους, μεσω των παραδοσιακων επισκοπων.

Αυτο ειναι τελεια συγκοινωνια με την υπερ - παν - αιρεση των οικουμςνιστων.!!!!!!!!

Απο την μια κοψατε τον αιρετικο οικουμενιστη πατριαρχη Βαρθολομαιο και απο την αλλη εχετε πλαγιως συγκοινωνια μαζι του.!!!!!!!!!

Και αφου εχετε πλαγιως κοινωνια μαζι του, τοτε γιατι τον κοψατε και δεν τον μνημονευετε απ' ευθειας ???????

Ειδατε αδελφοι και πατερες το ιδιο ακρο των αποτειχισμενων αγιορειτων πατερων που εχει την παρδαλη πλαγια κοινωνια με την υπερ - παν - αιρεση των οικουμενιστων ??????

Πρεπει να τηρηθει στην πραξη η ακριβεια των Ιερων Κανονων και των Αγιων Πατερων της Εκκλησιας στα θεματα πιστεως αδελφοι και πατερες, γιατι αλλιως υποβαθμιζεται και αχρηστευεται η κανονικη και νομιμη αποτειχιση προ και μεχρι Συνοδικης διαγνωσεως, απο την εκκλησιαστικη κοινωνια που υπαρχει : 1) με την υπερ - παν - αιρεση των οικουμενιστων, 

2) με το νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων και 

3) με την παρασυναγωγη των παραταξιακων Γ.Ο.Χ.