7 Δεκεμβρίου 2016

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ  ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΥΣ    :      ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΝΥΜΟΥ   ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Γ.Ο.Χ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΕΝΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΩΝ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ  ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ  ΤΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ  ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ  ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΕΝΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΤΟΥ ΙΕΡΟΝΥΜΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣΟΝΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ.

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ.

ΤΡΕΛΛΑ.!!!!!!!    ΤΡΕΛΛΑ.!!!!!!!    ΤΡΕΛΛΑ.!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ.????????????????????????

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΔΥΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ 

ΔΥΟ ΜΟΝΕΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΚΕΤΑΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΜΕ ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ. ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ.!!!!!!

ΟΙ  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ   ΔΕΝ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΚΑΙ  ΛΕΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ  ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Η ΠΑΛΑΙΑ ΕΝΩ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ  ΟΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ  ΕΚΑΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΠΑΛΑΙΑ  ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΠΑΛΑΙΑ ΜΟΝΗ.

ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ  ΟΜΩΣ  ΟΤΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ  ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ( 2 ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.!!!!!!!!!!

ΤΕΧΝΗΤΟ  ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΚΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΚΕΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΑΚΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ ??????????????ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ???????? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΚΡΑ  ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ.?????????????????? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ


Γιατι τοση ταλαιπωρεια ρε παιδια και  τι ειναι αυτο που σας μπερδευει ?. Τοσα χρονια μαλωνουν οι κοινωνουντες μετα των  οικουμενιστων με τους κοινωνουντες μετα των παραταξιακων.  Δεν μπορειτε να το καταλαβετε η δεν θελετε να το καταλαβετε  οτι η αληθεια ειναι στην μεση ?
Μασονικες εντολες επισκοπων στην Εκκλησια ειναι : απο το 1870 αρχιζει η ΥΠΕΡ-ΠΑΝ-ΑΙΡΕΣΗ των ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ.
Απο το 1924 αρχιζει το ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ των ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ.
Απο το 1935 αρχιζει η ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ των ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ.
Δουλεια της σατανικης μασονιας ηταν
αυτη η τριπλετα της πλανης.
Γιατι δεν φευγουν οι πιστοι απο αυτες τις τρεις πλανες ? ματιαγμενοι ειναι ?
Ειναι τοσο δυσκολο ενω Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ μας εδωσε μυαλο τους ανθρωπους ? Τι μας το εδωσε για να αμαρτανουμε ?
Ολοι ασχουλουνται στο δυαδυκτιο τι κανανε οι γεροντες, τι ειπαν οι γεροντες. Θα παρουμε τα καλα μονο απο τον  καθε γεροντα. Αν δουμε οτι ο γεροντας μπερδευει δεν τον ακολουθουμε.  Τι γεροντο-λατρεια ειναι αυτη?
ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ακολουθαμε και ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ των ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ των ΙΕΡΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ.
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα, οποιος θελει να βρει την λυση υπαρχει η λυση, οποιος δεν θελει να την βρει και κανει οτι δεν καταλαβαινει  αυτος θα χασει την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και θα  κερδησει την ΚΑΚΟΔΟΞΙΑ.
Θες ανθρωπε μου να φυγεις απο την υπερ-παν-αιρεση των οικουμενιστων???    ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΑΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΑ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ  ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ  ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ γιατι αλλιως θα τους κοινωνας θες δεν θες και θα εισαι παναιρετικος οικουμενιστης.
Θες ανθρωπε μου να φυγεις απο το νεο-ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων ???
Ακολουθεις  το ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΟΥ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ  ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΜΕΧΡΙ  ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ γιατι  αλλιως θα συνεχισεις να εισαι σχισματικος οικουμενιστης μαζι με αυτους.
Θες ανθρωπε μου να φυγεις απο τους παρασυναγωγους επισκοπους ολων των παραταξεων ???
ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ   ΑΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ   ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ γιατι
αλλιως θα κοινωνας την παρασυναγωγη τους και θα εισαι παραταξιακος σαν και αυτους.
Ειναι μεγαλη καταρα πνευματικη καταδικη και θανατος να μην μπορει καποιος πιστος να ξεφυγει απο τα δυχτια της αιρεσεως του σχισματος και της παρασυναγωγης.
Χρειαζετε πολυ προσευχη και νηστεια. Για να ειναι καποιος  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ χρειαζεται να αθλειται νομιμως κανονικως ακριβως δικαιως και Θεαρεστως συμφωνα με την ταξη της ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ και ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.