1 Ιουνίου 2019

ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ : ΠΑΚΕΤΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ : ΕΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ : ΠΑΚΕΤΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ.
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ : ΕΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ.

Στον πυρηνα του Ακαινοτομητου πληρωματος της Ορθοδοξου Εκκλησιας των κληρικων, επισκοπων εαν υπαρχουν, και ιερεων κληρικων, ηγουμενων, πνευματικων και μοναχων δεν γινεται οικονομια και κοιταξτε γιατι :

Γινεται οποιοσδηποτε ιερεας, η επισκοπος, η ηγουμενος, η πνευματικος, να μην μνημονευει τον οικουμενιστη επισκοπο, αλλα να μνημονευει τον ορθοδοξο επισκοπο οταν εκεινος ομως με την σειρα του μνημονευει οποιοδηποτε οικουμενιστη επισκοπο.???

Δεν ειναι κοροιδια, απατη και διαστροφη προς τους πιστους, ενω ο κληρικος εχει εκκλησιαστικη συγκοινωνια με την υπερ - παν - αιρεση των οικουμενιστων, να το παιζει αποτειχισμενος απο τους οικουμενιστες.???

Στην θεωρια να φαινεται Ορθοδοξος και ομολογητης λογω της αποτειχισεως, αλλα με την εκκλησιαστικη του συγκοινωνια να ειναι στην πραξη προδοτης, κακοδοξος και αιρετικος οικουμενιστης.????

Μια να θελει να το παιζει οτι ειναι στο Ακαινοτομητο, ενω ειναι μεσα στο καινοτομο πληρωμα της Εκκλησιας της Ελλαδος.???

Ειναι σωστο να λενε ψεματα.???

Μετα δεν ειναι κοροιδια να πηγαινει ο κληρικος μια με το παλαιο Ορθοδοξο ημερολογιο και μια με το νεο παπικο ???   και να ειναι και αποτειχισμενος απο την κοινωνια των οικουμενιστων ???.

Μια να σχιζει την Εκκλησια, και μια οχι.???

Μια να καταστρεφει την λατρευτικη ενοτητα της Μιας Ορθοδοξης Εκκλησιας και μια οχι.???

Μια να κανει υπακοη στο πνευμα του πονηρου των καινοτομων σχισματικων και αιρετικων οικουμενιστων μασονων αρχιερεων, μια να κανει υπακοη στο Πνευμα το Αγιον των Θεοφορων Πατερων των Ιερων Συνοδων.???

Μια στο καινοτομο να βρισκεται και μια στο Ακαινοτομητο πληρωμα της Εκκλησιας της Ελλαδος.???

Γινονται αυτα τα καραγκιοσλικια βρε αδελφια ???

Ενας κληρικος και επισκοπος να φτιαχνει μια αλλη καινουργια δευτερη, τριτη, τεταρτη, πεμπτη εκκλησια και παμε λεγοντας, και μια να το παιζει και αποτειχισμενος απο τους οικουμενιστες.???

Μια να βρισκεται σε ξεχωριστη διαφορετικη συνοδο επισκοπων των Γ.Ο.Χ. και παραλληλη ως προς την Μια Εκκλησια της Ελλαδος την παλαια, κανονικη και νομιμη που ηδη υπηρχε με τα δυο πληρωματα της, το καινοτομο, και το Ακαινοτομητο, και μια να βρισκεται στους αποτειχισμενους απο την αιρεση και το νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων, μεσα στο Ακαινοτομητο πληρωμα της Εκκλησιας της Ελλαδος.???

Μια να βρισκεται στην παρασυναγωγη παραταξη Καλλινικου, η Ματθαιου, η Μακαριου, η Ευθυμιου, η Χρυσοστομου και μια βρισκεται στο Ακαινοτομητο πληρωμα της Ορθοδοξου Εκκλησιας.???

Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα αδελφοι μου.!!!

Στα θεματα της πιστεως δεν υπαρχουν μεσοτητες, ουτε γινεται συγκαταβαση.!!!!

Στον πυρηνα εαν υπαρχει διαροη προς τα τρια ακρα, δεν θα υπαρχει και Ακαινοτομητο πληρωμα διοτι θα γινει μια παρδαλη σαλατα απο τα τρια ακρα.

Τωρα για τους λαικους υπαρχει οικονομια ???

Υπαρχει οταν ενας λαικος απο τα τρια ακρα θα θελησει να δει τι ειναι το Ακαινοτομητο πληρωμα.

Οφειλει ο Κληρικος του Ακαινοτομητου πληρωματος να τον κατηχησει, να του εξηγησει και να του πει τα παντα για την ομολογια, την αποτειχιση και την ενσταση που γινεται.

Να του πει οτι η οικονομια για να ερθει απο τα τρια ακρα στο Ακαινοτομητο ειναι προς καποιο συγκεκριμενο χρονο.
Δεν γινεται να το εχει διπορτο.
Μεχρι να αποφασισει ο ιδιος και να καταλαβει τι θελει να κανει μπορει να ερχεται στο Ακαινοτομητο πληρωμα χωρις ομως να εχει μυστηριακη ζωη.
Οταν θα εχει παρει την αποφαση μονος του, τοτε θα μπορει να κοινωνησει μυστηριακα.
Γιατι εαν ο καθε ενας που θα ερχοταν για να δει μεχρι να αποφασισει, και μετα θα εφευγε, εαν κοινωνουσε μυστηριακα, εκτος οτι θα εφερνε αρνητικα αποτελεσματα στο Ακαινοτομητο πληρωμα θα ηταν ενα τελειο τρυπιο διπορτο  προς τα τρια ακρα και δεν θα ητανε Ακαινοτομητο πληρωμα, αλλα καινοτομο το οποιο υπαρχει και δεν χρειαζεται και αλλο δευτερο καινουργιο.

Ετσι και αγαπη υπαρχει για να ερθουν οι πιστοι απο τα τρια ακρα, της πλαγιας συγκοινωνιας : 1) απο την υπερ - παν - αιρεση των οικουμενιστων, 2) απο το νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων και 3) απο την παρασυναγωγη των παραταξιακων Γ.Ο.Χ. 

Και για τα τρια ακρα υπαρχει και δινεται η προσκληση, και οχι για το πρωτο ακρο μονο, η για το δευτερο ακρο μονο, η για το τριτο ακρο μονο.

Και χρονος προσαρμογης δινεται στους πιστους μεχρι να αποφασισουν μονοι τους.

Και η γραμμη του Ακαινοτομητου πληρωματος δεν χαλαει και δεν καταστρεφεται.!!!