16 Ιουνίου 2017

Απαντηση στις ερωτησεις απο το σχολιο του αγαπητου εν Χριστω αδελφου και συναγωνιστου Κωνσταντινου Αργυρακοπουλου στην αναρτηση του Γεωργιου Γιαννοπουλου 

Αδελφέ Γεώργιε, κάνε αγάπη σε παρακαλώ και πες μου απλά για να καταλάβω αυτό που ακούω στο βίντεό σου.
Προτρέπεις όλους τους πιστούς να έλθουν στο ακαινοτόμητο πλήρωμα αυτό που υπήρχε από το 1924 έως το 1935 όπως μερικοί κληρικοί που αναφέρεις τα ονόματά τους μεταξύ των οποίων άκουσα και το γνωστό σε μένα όνομα του σεβαστού πατέρα Γεωργίου Αγγελακάκη. Έως εδώ καλώς, αλλά έχω δύο εύλογες, νομίζω, ερωτήσεις: α). Το ακαινοτόμητο πλήρωμα ήτο η συνέχεια της Εκκλησίας του 1924 έως το 1935. Μετά το 1935 τι έγινε η Εκκλησία; β). Ο πατέρας Γεώργιος είναι Ιερέας. Από που έλαβε την Ιερωσύνη;
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος Αργυρακόπουλος

Απαντηση Γεωργιου Γιαννοπουλου :

Απο 1935 αρχιζει να χτιζεται η παρασυναγωγη των παραταξιακων.

Οι τρεις κανονικοι και νομιμοι αποτειχισμενοι επισκοποι χειροτονησαν 4 επισκοπους παρανομα και αντικανονικα, οχι προς τον τροπο των χειροτονιων, αλλα δεν ειχαν συνοδικα δικαιωματα, διοτι οι επισκοποι αποτειχιζονται ΠΡΟ και ΜΕΧΡΙ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΩΣ.

Αφου δεν εχει γινει Συνοδικη Διαγνωση απο τους αποτειχισμενους επισκοπους κατα των υποδικων καινοτομων αιρετικων και σχισματικων νεο - ημερολογιτων οικουμενιστων οι αποτειχισμενοι επισκοποι δεν εχουν συνοδικα δικαιωματα μεχρι τοτε συμφωνα με τους Ιερους Κανονες και με την Πραξη της Εκκλησιας.

Και μετα πληρωσαν την αντικανονικοτητα τους και την παρανομια τους οι τρεις επισκοποι απο το πρωτο σχισμα της παραταξης Ματθαιου.

Το ακοινωνητο της αιρεσεως και του σχισματος μπορουσαν να το ρυθμισουν μονο με κατα οικονομιες ιερεων και οχι επισκοπων. ( βλεπε ΛΕ' ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ με την ερμηνια, την συμφωνια, και τα σχολια. Και Αγιος Θεοδωρος Στουδιτης PG. 99 MIGNE. ).

Γιαυτο ο Χρυσοστομος Καβουριδης μετανιωσε που εκανε επισκοπους και το αναφερει στην επιστολη του προς Βαρυκοπουλο.

Γιαυτο δεν ειχε επιτυχια αυτο που εκαναν οι τρεις και διελυσε χωρις να προλαβουν να καταδικασουν με συνοδο τους οικουμενιστες.

Αυτοι οι τρεις επισκοποι, οι ιερεις που υπηρχαν και οι ιερεις που εγιναν απο τους τρεις επισκοπιυς εξω των τεσσαρων νεων επισκοπων και ασχετως της αρχιεροσυνης που πηραν, αυτοι επρεπε να συνεχιζουν τον δρομο του Ακαινοτομητου πληρωματος.

Αν οι χειροτονιμενοι νεοι 4 επισκοποι ηθελαν και αυτοι να συνεχισουν μεσα στο Ακαινοτομητο πληρωμα επρεπε να λειτουργουν σαν ιερεις συμφωνα με την πραξη του πιο κατω Αποστολικου κανονα που σου αναφερω.

Στην αποτειχιση Κωνσταντινε φευγουν επισκοποι ιερεις μοναχοι και λαικοι απο το καινοτομο πληρωμα και πανε στο Ακαινοτομητο, οπως καναμε και εμεις ολοι μαζι με τον παπα Σταυρο Βαιο, τον παπα Γιωργη Αγγελακακη και οπως ητανε πριν απο αυτους ο παπα Μαξιμος Αγιοβασιλειατης, ο παπα Θεοδωρητος Μαυρος και ο παπα Χρυσοστομος Σπυρου.

Αποτειχιζομαστε απο την κοινωνια των οικουμενιστων, κραταμε και την ενοτητα της πιστεως με το παλαιο ημερολογιο, και δεν κανουμε, αλλα ουτε παμε σε καινουργια εκκλησια, συνοδο η παραταξη των λεγομενων Γ.Ο.Χ.

Οι Αποτειχισμενοι επισκοποι κατα οικονομια χειροτονουν μονο ιερεις για να εχουν οι πιστοι μυστηρια και δεν εχουν συνοδικα δικαιωματα για να χειροτονησουν επισκοπους για να μην γινει καινουργια εκκλησια μεχρι να συγκροτηθει Μια Αγια Ορθοδοξη Συνοδο που θα καταδικασει τους καινοτομους υποδικους.

Η Εκκλησια ειναι σε πολεμο Κωνσταντινε αναμεσα στους Ορθοδοξους αντι-οικουμενιστες αποτειχισμενους και στους αιρετικο-σχισματικους οικουμενιστες καινοτομους.

Τωρα ολοι αυτοι που ειναι σε παραταξεις των Γ.Ο.Χ. αγωνιζονται, αλλα οχι ως ενισταμενοι απο τους οικουμενιστες διοτι εχουνε αλλους επισκοπους.

Δεν κανουνε ενσταση στους οικιους οικουμενιστες επισκοπους τους.

Απλα κανανε αλλους καινουργιους παραλληλους επισκοπους, φτιαξανε αλλες καινουργιες παραλληλες συνοδους, και ολα αυτα ενω οι οικουμενιστες επισκοποι βρισκονται ακομη στις επισκοπικες τους θεσεις, και αφου δεν εχει συγκροτηθει ακομη Συνοδο Αγια απο την ηγεσια των αποτειχισμενων. Η ηγεσια των αποτειχισμενων πρεπει να ειναι αποτειχισμενοι επισκοποι. Οταν θελησει ο Θεος συγκροτηται Συνοδος Ορθοδοξη γιαυτο λεγεται και Αγια.

Ολοι αυτοι που δεν πιστευουν στην συγκροτηση Αγιο - Πνευματικης Συνοδου απο τους αποτειχισμενους, οπως γινοταν παντοτε σε ολοκληρη την ιστορια της Εκκλησιας οταν καταδικαζανε οι Πατερες τους κακοδοξους, χειροτονουν καινουργιους επισκοπους αντικανονικα και φτιαχνουνε καινουργιες συνοδους παρανομα.

Οι ιεροι Κανονες δεν δινουν οριο χρονολογιας ποσο θα κρατησει η αποτειχιση με χρονολογια ( 5, 10, 50, η 100 χρονια )
Ειναι ξεκαθαρο οτι μεχρι συγκροτησεως Αγιο-Πνευματικης Συνοδου ισχυει η αποτειχιση.
Μεχρι να συγκροτηθει Συνοδος Αγια, καθε ενεργεια αλλαγης, η μετατροπης, η υπερβασεως, της Αποτειχισεως, απο τυχον πιστους ολων των βαθμων της ιερατικης ταξης, τους καθιστα αυτοματως, οριστικως και απολυτως εις την σχισματικη υποβαθμιση της Παρασυναγωγης.
Οσοι ιερεις, μοναχοι και λαικοι μνημονευουν, αναγνωριζουν και συγκοινωνουν με τους πρωτοστατες επισκοπους της παρασυναγωγης των παραταξεων ειναι και αυτοι παρασυναγωγοι.
Αντικανονικες και παρανομες ηταν οι χειροτωνιες μονο των επισκοπων απο τους ρωσους της διασπορας ( οχι ομως των ιερεων. Βλεπε Λ Ε' Κανονα των Αγιων Αποστολων ) ασχετως που υπηρχε η αλυσιδα της Κανονικης και Νομιμης Αποστολικης Διαδοχης.
Αγαπητε Κωνσταντινε : για να εχουμε Αγιο-Πνευματικα αποτελεσματα,  οπως ειχαν οι Αποτειχισμενοι Πατερες που συγκροτησανε ολες τις Αγιες Οικουμενικες και Τοπικες Συνοδους και  καταδικασανε  ολους τους κακοδοξους,  πρεπει και ολοι εμεις  να τους μιμηθουμε στην πραξη χωρις να παρεκλινουμε ουτε χιλιοστο του χιλιοστου.
Δεν φτανει τοσα χρονια το παραδειγμα τοσων παρασυναγωγων  επισκοπων, οι οποιοι χειροτονηθηκαν δηθεν για να καταδικασουνε τους οικουμενιστες ?.  Απο το 1935 οι τρεις κανονικοι και νομιμοι αποτειχισμενοι επισκοποι αρχισαν παρανομα και αντικανονικα την δημιουργεια παρασυναγωγης που σημερα πρεπει να φτανει τις 13 συνοδους.
Αρα σιγουρα απετυχαν του σκοπου τους, αφου οι οικουμενιστες κανουν παρτυ στην εκκλησια ( καινοτομο πληρωμα οικουμενιστων ). Αρα αφου οι παραταξιακοι προσθεσαν προβληματα και δεν ελυσαν το προβλημα της σατανικης πλανης των μασονων οικουμενιστων επισκοπων γιατι να μην αποτειχιζεται ο κοσμος και απο αυτους???????
Γιαυτο οι Αγιοι Πατερες ειχαν Αγιο-Πνευματικα αποτελεσματα και καταδικαζανε τους αιρετικους της εποχης τους, επειδη ουτε προσθεταν ουτε αφαιρουσαν απο την Αγια Γραφη και τους Ιερους Κανονες.
Ενω η καταπατηση και η διαστροφη των Ιερων Κανονων τοσων επισκοπων εκτος απο την αιρεση και το σχισμα των οικουμενιστων δημιουργησε και την παρασυναγωγη των παραταξιακων.