12 Δεκεμβρίου 2018

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ????????????????? ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΊ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ??????????

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΟΠΙΚΗ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΚΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ Γ.Ο.Χ. ?????????????

Όλοι οι πιστοί εάν θέλουμε να είμαστε αληθινοί Ορθόδοξοι Χριαστιανοι, πρέπει να αγωνιστούμε και να αθληθούμε νόμιμα, καθαρά, κανονικά και όχι παρανομα και αντικανονικά, πάντα και σύμφωνα με το κανονικό εκκλησιαστικό δίκαιο και την πράξη της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Διαχρονικής Ορθοδόξου Ανατολικής Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας.

Ο κάθε ένας Ορθόδοξος Χριστιανός σε όποια τοπική Ορθόδοξη Εκκλησία ανηκει, ( ειτε στην Εκκλησία της Ελλάδος, είτε στην Εκκλησια του οικουμενικού  Πατριαρχείου, ειτε σε οποιαδηποτε αλλη Ορθοδοξη τοπική Εκκλησία  πατριαρχειου η  αρχιεπισκοπής, πρέπει να ανήκει και να βρίσκεται μέσα στο ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ.

Μέσα στο ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ δεν υπάρχουν Οικουμενιστες αιρετικοι κληρικοί, μοναχοί και λαϊκοί του καινοτόμου πληρώματος.

Και δεν υπάρχουν, διότι στο ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ πλήρωμα όλοι οι πιστοί κληρικοι, μοναχοί και λαϊκοί είναι αποτειχισμενοι από την εκκλησιαστική κοινωνία των αιρετικών Οικουμενιστων κληρικων, μοναχών και λαϊκών.

Επίσης στο ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ κάθε τοπικής Ορθόδοξης Εκκλησίας δεν υπάρχουν σχισματικοί νεο - ημερολογίτες Οικουμενιστές κληρικοί, μοναχοί και λαϊκοί, του καινοτόμου πληρώματος, διότι όλοι οι πιστοι κληρικοί, μοναχοί και λαϊκοί που έχουν αποτειχιστεί  από την εκκλησιαστική κοινωνία τους, πηγαίνουν και με το παλαιό ημερολόγιο.

Όλοι οι πιστοί κληρικοι, μοναχοί και λαϊκοί που αποτειχίζονται από την εκκλησιαστική κοινωνία του καινοτόμου πληρώματος των αιρετικών και σχισματικών νεο - ημερολογιτών οικουμενιστων, πρέπει να πηγαίνουν στο ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ που ανήκουν και όχι αντικανονικά και παράνομα να πηγαίνουν στις πολλές, διαφορετικές, ξεχωριστές, και παραλληλες παρατάξεις και συνόδους παλαιο - ημερολογιτων επισκόπων παρασυναγωγής των λεγομένων Γ.Ο.Χ.

Μέσα στο ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ δεν υπάρχουν αιρετικοι οικουμενιστες, κληρικοί, μοναχοί και λαϊκοί, αλλά δεν υπάρχουν και κληρικοι, μοναχοί και λαϊκοί που συγκοινωνούν με τους αιρετικούς οικουμενιστες.

Μέσα στο ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ δεν υπάρχουν σχισματικοί οικουμενιστές νέο - ημερολογίτες η κρυφοί  παρδαλοί ψευτό - παλαιό - ημερολογίτες κληρικοί , μοναχοί και λαϊκοί.

Μέσα στο ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ δεν υπάρχουν παρασυνάγωγοι κληρικοί, μοναχοί και λαϊκοί, συνόδων και παρατάξεων των λεγομένων Γ.Ο.Χ.

Όλοι εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί που βρισκόμαστε στο ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ που ανήκει ο κάθε ένας λέμε :

1) ΟΧΙ  ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ 

2) ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ 

3) ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ Γ.Ο.Χ. 

ΕΝΩ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ : 

ΣΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑ - ΠΑΝΩ ΚΑΚΟΔΟΞΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΥΝΟΔΙΚΑ.

https://www.scribd.com/fullscreen/58014121?access_key=key-1zerrwvlzz001ewd947h

ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

Οι καλύτεροι συνέταιροι των οικουμενιστών είναι οι παραταξιακοί όλων των συνόδων. Καμία σύνοδος επισκόπων των <<Γ.Ο.Χ.>> δεν αγωνίζεται κατά των οικουμενιστών. Οι παραταξιακοί έχουν προβεί σε καινούριες χειροτονίες επισκόπων καινούριες ιεραρχίες και συνόδους. Άφησαν τους οικουμενιστές να καταστρέφουν την Εκκλησία. Δεν αγωνίζονται οι.....

παραταξιακοί μέσα στην Μία Εκκλησία για να ξηλώσουν τους οικουμενιστές, δεν τους νοιάζει η Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία που έχει αιρετικούς και σχισματικούς οικουμενιστές και πρέπει να τους βγάλουν μέσα από την Εκκλησία για να μην την μολύνουν και για να μην την κάνουν αιρετική και σχισματική. Οι παραταξιακοί δεν έχουν καμία σχέση με το πλήρωμα των αποτειχισμένων από τους αιρετικοσχισματικούς οικουμενιστές στο σώμα της Μίας Εκκλησίας. Το ακαινοτόμητο πλήρωμα είναι αποτειχισμένο από την κοινωνία των οικουμενιστών προ και μέχρι να συγκροτηθεί Αγία Πανορθόδοξη Σύνοδος για να εξετάσει να δικάσει τους υπόδικους και να επαναφέρει την κανονική τάξη στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Όλοι οι σύνοδοι των <<Γ.Ο.Χ.>> διέστρεψαν καταπάτησαν και εξαφάνισαν τους Ιερούς Κανόνες της αποτειχίσεως. Αντί να αποτειχιστούν αυτοί χειροτονούν επισκόπους, αντί να βρίσκονται αποτειχισμένοι από τους οικουμενιστές εντός της Μίας Εκκλησίας αυτοί δημιουργούν μητροπόλεις και καινούριες ιεραρχίες. Αντί να βρίσκονται στο Ακαινοτόμητο πλήρωμα της ομολογίας των αποτειχισμένων ώστε να βάλουν τις βάσεις για μέλλουσα Πανορθόδοξη Σύνοδο που θα δικάσει τους οικουμενιστές, αυτοί φτιάχνουν νέες συνόδους και καινούριες οργανωμένες παράλληλες διαφορετικές και ξεχωριστές Εκκλησίες ως προς την Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία. Γι’αυτό όλοι οι σύνοδοι των λεγομένων <<Γ.Ο.Χ.>> είναι παρασυναγωγή. Οι παραταξιακοί δουλεύουν παράνομα και αντικανονικά για την Ορθοδοξία εκτός της Μίας Εκκλησίας, για να βρίσκονται οι αιρετικοί και σχισματικοί οικουμενιστές εντός της Μίας Εκκλησίας. Αν πραγματικά οι παραταξιακοί θέλουν να αγωνιστούν κατά των οικουμενιστών και δεν θέλουν άλλο να τους στηρίζουν, να τους βοηθούν και να εργάζονται για αυτούς, τότε είναι υποχρεωμένοι να αποτειχιστούν από την κοινωνία των συνόδων παρασυναγωγής και να μπούν εντός του ενός Ακαινοτομήτου Πληρώματος της Μίας Ορθοδόξου Εκκλησίας.