28 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ   ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΙΣΧΡΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ. ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΣΜΕΝΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΜΠΡΟΣ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΗ.

Σε ποινή φυλάκισης 20 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ο ηγούμενος της παλιάς Αδελφότητας της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους, για τα επεισόδια με τις μολότωφ που εκτυλίχθηκαν τον Ιούλιο του 2013 στο αντιπροσωπείο (κονάκι) της Μονής, στις Καρυές.

Για τα επεισόδια καταδικάστηκε και ένας ακόμη μοναχός της ίδιας Αδελφότητας.

Τις επόμενες μέρες θα εκδοθούν εντάλματα που θα αποσταλούν στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, ώστε να συλληφθούν οι φυγόποινοι μοναχοί, που βρίσκονται στο Άγιο Όρος και να οδηγηθούν στη φυλακή.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση που εκδόθηκε τα μεσάνυχτα, οι δύο καταδικασθέντες ζηλωτές μοναχοί -που δεν παρέστησαν στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκαν από πληρεξούσιο δικηγόρο- οδηγούνται στη φυλακή, καθώς το δικαστήριο δεν χορήγησε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής.

Το Δικαστήριο έκρινε, κατά πλειοψηφία, ένοχο τον ηγούμενο Μεθόδιο ως ηθικό αυτουργό των επεισοδίων, ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος καταδικάστηκε ως φυσικός αυτουργός για έκρηξη, πρόκληση εμπρησμού κ.ά. Να σημειωθεί ότι τα επεισόδια προκλήθηκαν, όταν δικαστικοί επιμελητές επιχείρησαν να εκκενώσουν το αντιπροσωπείο, κατ' εφαρμογήν προηγούμενης δικαστικής απόφασης, με αποτέλεσμα να εκδηλωθούν αντιδράσεις και να εκτοξευτούν αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ.

Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου κάθισαν άλλοι έξι ζηλωτές μοναχοί, οι οποίοι καταδικάστηκαν ως απλοί συνεργοί σε πολυετείς ποινές κάθειρξης, αλλά τους χορηγήθηκε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής, με συνέπεια να αφεθούν ελεύθεροι έως το Εφετείο. Αντίθετα με τους παραπάνω το Δικαστήριο αθώωσε τρεις λαϊκούς που παραπέμφθηκαν σε δίκη για εμπλοκή στα ίδια επεισόδια.

Όσοι εκ των κατηγορούμενων μοναχών παρέστησαν στο δικαστήριο ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους ότι βρέθηκαν σε θέση άμυνας κι έκαναν λόγο για κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ τόνισαν ότι προέβησαν στις πράξεις τους για να προστατεύσουν το κονάκι αλλά και προς εκφοβισμό. Τα παραπάνω επεισόδια εντάσσονται στην πολυετή διαμάχη μεταξύ παλιάς και νέας Αδελφότητας Εσφιγμένου. Η νέα Αδελφότητα συγκροτήθηκε, με απόφαση της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους το 2005 και έκτοτε θεωρείται νόμιμη, αλλά η παλιά αρνείται να παραδώσει το Μοναστήρι και το αντιπροσωπείο, με συνέπεια να σημειώνονται κατά καιρούς εντάσεις και επεισόδια, αμαυρώνοντας την εικόνα της μοναστικής Πολιτείας.

ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ

Παρα πολλοι ειναι οι Ιεροι Κανονες που μας λενε οτι πρεπει : να αποφευγουμε, να μην αναγνωριζουμε, να μην μνημονευουμε, να μην εχουμε κοινωνια να χωριζομαστε και να αποτειχιζομαστε απο αιρετικους, να μην κανουμε σχισμα ουτε να δημιουργουμε παρασυναγωγη.

Ο ΛΑ' ΚΑΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 

Ο ΙΕ' ΚΑΝΩΝ  ΤΗΣ Α' Β' ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΑΙ 

Ο ΙΑ' ΚΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΝ ΚΑΡΘΑΓΕΝΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

μας υποχρεωνουν να αποτειχιστουμε και να διακοψουμε την εκκλησιαστικη κοινωνια με τους αιρετικους οικουμενιστες επισκοπους.

Η Ζ' ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ 

μας λεει  : 

οτι οποιος αθετει την εγγραφη και αγραφη εκκλησιαστικη παραδοση οπως ειναι το παλαιο ημερολογιο και παει με το νεο - ημερολογιο σχιζοντας την Εκκλησια ακολουθωντας τους σχιστες οικουμενιστες επισκοπους αναθεμα εστω τρεις.

Ο ΛΕ' ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ μας λεει :

Οτι σε μια επισκοπη τοπικης Εκκλησιας πρεπει να υπαρχει ενας επισκοπος και οχι δυο η παρα πανω επισκοποι στην ιδια επισκοπη, διοτι δεν εχουμε δυο η παρα πανω  δυναμεις, και ουτε εχουμε δυο η παρα πανω ενεργειες, και γιαυτο καταβιβαζετε στον βαθμο του πρεσβυτερου ο δευτερος επισκοπος, για να υπαρχει και παλι μονο  ενας επισκοπος στην μια επισκοπη της τοπικης Εκκλησιας.