24 Μαρτίου 2019

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΗΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΗΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ.

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.

ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΜΑΣΟΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΣΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΧΙΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΦΘΟΡΙΩΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ.

ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΑΙΣΧΗ.

ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ. 

ΑΥΤΟΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΜΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ.




ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΣ. ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΔΩΣΑΝ : ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΞΩ. ΓΙΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΡΙΑ ΣΧΙΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ.

ΓΙΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΡΙΑ ΣΧΙΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ.

Α) ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΑ 3) ΣΧΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ : 

1) ΣΧΙΣΜΑ :

ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ  ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΧΑΡΜΑΝΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ.

2) ΣΧΙΣΜΑ :

ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ  ΤΡΙΩΝ  ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ  ΜΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΙΖΟΥΝ ΕΜΜΕΣΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

3) ΣΧΙΣΜΑ : 

ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗ ΠΡΩΗΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΣΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΣΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ.

Β) ΑΠΟ ΕΞΩ Η ΕΝΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΤΥΛ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ : 

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ.!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ.!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ.!!!!!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ :

ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ.


ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΝΗΤΙΚΗ Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ-ΠΑΝ-ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΡΟ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΩΣ

Ειναι αδυνατον να υπαρξει κανονας που να τιμωρει τον ιερεα η τον επισκοπο διοτι δεν διεκοψε κοινωνια με τον αιρετικο  προ  συνοδικης διαγνωμης. Γιατι?????????


Διοτι τι θα λεει ο κανονας οτι : οσοι δεν αποτειχιστουν και δεν κοψουν   εκκλησιαστικη κοινωνια με τους αιρετικους να καθαιρουνται ???????????????


Απο ποιον θα καθαιρεθουν ??????  αφου ο πατριαρχης και η συνοδος ειναι οι αιρετικοι, ποιος θα τους καθαιρεσει????????? Ο αιρετικος πατριαρχης και η συνοδος του ?????????????


Γινεται να πει σημερα ο πατριαρχης η ο αρχιεπισκοπος οτι θα συγκαλεσει συνοδο για να καθαιρεσει οσους δεν αποτειχιζονται απο τον ιδιο και την συνοδο του ??????????????


Ειναι δυνατον για παραδειγμα σημερα να βγει ενας μητροπολιτης υποθετικα το λεμε,   ο Νικολαος της Φθιωτιδος και να πει σε ολους τους κληρικους της μητροπολεως του : θα σας περασω απο  συνοδικο δικαστηριο για να σας καθαιρεσω  διοτι δεν αποτειχιστηκατε  απο εμενα ουτε κοψατε την εκκλησιαστικη  κοινωνια μαζι μου,   οπως εκανε ο ευλαβεστατος ιερεας πατηρ Σταυρος Βαιος και αποτειχιστηκε απο εμενα και  εκοψε την εκκλησιαστικη κοινωνια μαζι μου ????????????


Αν ψαχνετε τετοιου ειδους κανονες κυριε ΙΚ μεσα στο Πηδαλιο δεν θα τους βρειτε ποτε. Αυτα τα παθατε απο την  δυνητικη επιφανειο  πλανη.


Εαν διαβαζατε τα πρακτικα των Ιερων Συνοδων θα βλεπατε οτι οσοι επισκοποι και κληρικοι σε περιοδο αιρεσεως δεν ειχανε  αποτειχιστει   απο τους κακοδοξους ποιμενενες και συνεχισαν να κοινωνουν μαζι τους,   ενω     οι  συναδελφοι τους ειχανε αποτειχιστει απο τους κακοδοξους,  οταν γινοτανε η Συνοδικη Διαγνωση απο την ηγεσια των Αποτειχισμενων Πατερων, αυτοι  θρηνουσανε για την πραξη τους και θεωρουσανε τους εαυτους τους   ως τον ληστη  και την  πορνη και εκλιπαρουσαν τους Συνοδικους Πατερες να τους ΚΡΙΝΟΥΝ  ΕΠΙΕΙΚΩΣ.  ( Σπ. Μηλια, Τομ. Β', σελ. 729-742 ).

Πως ηταν δυνατον αλλωστε  μια τοσο σοβαρη πραξη ενος επισκοπου η ιερεα   οπως ειναι η κοινωνια του με την αιρεση να αφηνεται στην κριση του καθε ενος,  αφου δεν εξαρταται μονο η σωτηρια των μελων της Εκκλησιας  απο αυτη την πραξη,αλλα και η ιδια η υποσταση Αυτης.

Ο Σερβος ιεραρχης κανονολογος Νικοδημος Μιλας σε ειδικην  του   μελετη περι του ΙΕ' Κανονος γραφει, οτι οι εχοντες αιρετικον προισταμενο κληρικοι οιουδηποτε βαθμου,....." κεκτηνται δικαιωμα αμα και ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΝ να αποσχοινισθωσι ( να διακοψουν κοινωνια ) ΠΑΡΑΥΤΑ "  απο του κακοδοξουντος. Οι Κανονες της Ορθοδοξου Εκκλησιας μεθ' ερμηνειας, Novi Sad, σελ. 290-1.