20 Ιουλίου 2019

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.!!! ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ??? ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΑΓΙΩ.!!!!! ΟΧΙ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΣΑΤΑΝΑ.!!!! ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ??? ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ.!!!! ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΝΩΝΟΥΝ.!!!!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.!!!

ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ???

ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΑΓΙΩ.!!!!!

ΟΧΙ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΣΑΤΑΝΑ.!!!!

ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ???

ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ.!!!!

ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ  ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΝΩΝΟΥΝ.!!!!
https://youtu.be/F63Id4BQ5eU

ΧΕΙΛΗ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΟΥ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΠΕΣΤΑ ΕΠΙΣΚΟΠΕ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΕ ΚΑΝΤΙΩΤΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΝ ΣΤΟΥΔΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΔΊΑΖΥΓΙΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΧΕΙΛΗ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΟΥ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ

ΠΕΣΤΑ ΕΠΙΣΚΟΠΕ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΕ ΚΑΝΤΙΩΤΗ

ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ

ΟΜΙΛΙΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΝ ΣΤΟΥΔΙΤΗ 

ΓΙΑ ΤΟ  ΑΥΤΟΜΑΤΟ  ΔΊΑΖΥΓΙΟ 

ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ