27 Αυγούστου 2019

ΤΗ ΙΕ' ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΔΕΣΠΟΙΝΗΣ ΗΜΩΝ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ


Απολυτικιον. Ηχος α'
Εν τη Γεννησει την παρθενιαν εφυλαξας.Εν τη Κοιμησει τον κοσμον ου κατελιπες Θεοτοκε.Μετεστης προς την ζωην, Μητηρ υπαρχουσα της ζωης και ταις πρεσβειαις ταις σαις λυτρουμενη, εκ θανατου τας ψυχας ημων.             ( Τρις )
Κοντακιον.
Ηχος πλ. β'. Αυτομελον
Την εν πρεσβειαις ακοιμητον Θεοτοκον, και προστασιαις αμεταθετον ελπιδα, ταφος και νεκρωσις ουκ εκρατησεν, ως γαρ ζωης μετεστησεν, ο μητραν οικησας αειπαρθενον.
ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ
Τη ΙΕ' του αυτου μηνος, μνημη της πανσεπτου Μεταστασεως της υπερενδοξου Δεσποινης ημων Θεοτοκου και αειπαρθενου Μαριας.
Στιχ. Ου θαυμα θνησκειν κοσμοσωτειραν Κορην,
Του κοσμοπλαστου σαρκικως
τεθνηκοτος.
Ζει αει Θεομητωρ, καν δεκατη
θανε πεμπτη.
Ης ταις αγιαις πρεσβειαις, Χριστε ο Θεος, ελεησον και σωσον ημας, ως αγαθος και φιλανθρωπος.
Εξαποστειλαριον.
Ηχος γ'
Αποστολοι εκ περατων, συναθροισθεντες ενθαδε, Γεσθημανη τω χωριω, κηδευσατε μου το σωμα, και συ Υιε και Θεε μου, παραλαβε μου το πνευμα.                  ( Τρις )
Μεγαλυναριον.
Παρεστης Παρθενε εκ δεξιων, του Παμβασιλεως, ως βασιλισσα του παντος, περιβεβλημενη, αθανασιας αιγλην, αρθεισα μετα δοξης προς τα ουρανια.

ΣΤΕΦΑΝΙ ΝΙΚΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ


Χαιρόμαστε που βλέπουμε Κληρικούς, μοναχούς και λαϊκούς να φεύγουν : 1)  από την υπερ - παν - αίρεση των οικουμενιστων, 2) να φεύγουν από το σχίσμα του νέου ημερολογιου των οικουμενιστων, και 3) να φεύγουν από την παρασυναγωγη των παρατάξεων των Γ.Ο.Χ.

Όλοι αυτοί έρχονται στην Εκκλησία της Ελλάδος όπως ήταν πριν από τις τρεις πλάνες.

Όλοι αυτοι λοιπόν αγαπάνε την Εκκλησία της Ελλάδος και την θέλουνε καθαρή, Ορθόδοξη και Ακαινοτομητη, χωρίς την αίρεση και το σχίσμα των οικουμενιστων και χωρίς την παρασυναγωγη των παρατάξεων Γ.Ο.Χ.

Να λοιπόν η Εκκλησία της Ελλάδος όπως ήταν παλιά, χωρίς τα τρία άκρα.

Μασόνοι σατανιστές σήμερα, προσπαθούν να καταστρέψουν την Εκκλησια της Ελλάδος  γι'αυτό φτιάξανε  το καινοτόμο  πλήρωμα των τριών ακρων και έχουν πλανεμενους, άβουλους υποτακτικους.

Ο κόσμος όμως τους πήρε χαμπάρι, γι'αυτό αποτειχιζονται από τα τρία άκρα και επιστρέφουν στο Ακαινοτομητο πλήρωμα της Εκκλησίας της Ελλάδος.