16 Αυγούστου 2020

Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ γίνεται από τον ιερέα προς τον επίσκοπο είτε γιατί ο επίσκοπος πρωτοστατεί στην αίρεση του οικουμενισμού, είτε γιατί συγκοινωνεί με τους αιρετικούς οικουμενιστες. Δηλαδή αποτειχιζομαστε όχι μόνο ανάμεσα από τον επίσκοπο αλλά και μέσα από όσους μνημονεύουν τον επίσκοπο. Κόβουμε και την εκκλησιαστική κοινωνία μαζί του. Οι ιεροί κανόνες και οι Άγιοι τα λένε. Οι αποτειχισμενοι ανήκουν στην Εκκλησία της Ελλάδος και στο ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ της Εκκλησίας της Ελλάδος. Δεν ανήκουν σε ξεχωριστές συνόδους διότι τότε η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ υποβαθμίζεται σε παρασυναγωγή, όπως έχουμε τις παρατάξεις των Γ.Ο.Χ.

Καλημέρα αδελφέ μου.

Ο Χριστός ναναι με όλους μας στην ζωή και στους αγώνες μας

Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ γίνεται από τον ιερέα προς τον επίσκοπο είτε γιατί ο επίσκοπος πρωτοστατεί στην αίρεση του οικουμενισμού, είτε γιατί συγκοινωνεί με τους αιρετικούς οικουμενιστες.
Δηλαδή αποτειχιζομαστε όχι μόνο ανάμεσα από τον επίσκοπο αλλά και μέσα από όσους μνημονεύουν τον επίσκοπο.
Κόβουμε και την εκκλησιαστική κοινωνία μαζί του.
Οι ιεροί κανόνες και οι Άγιοι τα λένε.


Οι αποτειχισμενοι ανήκουν στην Εκκλησία της Ελλάδος και στο ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Δεν ανήκουν σε ξεχωριστές συνόδους διότι τότε η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ υποβαθμίζεται σε παρασυναγωγή, όπως έχουμε τις παρατάξεις των Γ.Ο.Χ.

Επειδή όταν αποτειχιζονται  οι ιερείς σε ενορίες μητροπόλεων  της Εκκλησίας της Ελλαδος, οι μητροπολίτες διώχνουν αυτούς τους ιερείς από τις ενορίες.
Όπου και να πάνε αυτοί οι ιερείς είναι κανονικοί και αθλούνται νόμιμα.
Οι ποινές των οικουμενιστων δεν έχουν ισχύ.
Οι ιερείς μέχρι να συγκροτηθεί Σύνοδος Αγία από το ενισταμενο πληρωμα της ομολογίας των αποτειχισμενων δεν κάνουν υπακοή στους καινοτόμους υπόδικους οικουμενιστες.

Με την ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ από την κοινωνία των οικουμενιστων φεύγεις από την αίρεση τους.

Με την επιστροφή στο πάτριο ημερολόγιο σταματάς να σχιζεις την Μια Ορθόδοξη αφού φεύγεις από το νεο - ημερολόγιτικο σχίσμα των οικουμενιστων.

Μένεις στο Ακαινοτομητο πλήρωμα της Εκκλησίας της Ελλαδος και δεν πηγαίνεις σε καμία παράταξη ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ Γ.Ο.Χ.

Άμα σου φάνηκαν αδελφέ χρήσιμα κράτησε τα.
Ότι άλλο χρειαστείς εδώ ειμαι.