1 Αυγούστου 2017

ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΑΣΟΝΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

Ολοι γνωριζουν σημερα οτι η δουλεια των μασονων του σατανα ηταν, ειναι, και θα ειναι να βαλει με οποιοδηποτε τροπο τους Ορθοδοξους Χριστιανους και ολους τους αλλους, εναντιον και κατα του Αληθινου και Μοναδικου Αγιου Τριαδικου Θεου, των Αγιων του και της Μιας Ορθοδοξου Εκκλησιας του.

Ετσι λοιπον μπηκανε μασονοι σατανιστες οικουμενιστες επισκοποι στην Εκκλησια για να την κανουν αιρετικη και για να την σχισουν.

Οι εχθροι δουλευουν και με την επιθεση, αλλα δουλευουν και σαν υποτιθεμενη ψευτο - αντιδραση για να καλυπτονται και για να μπερδευουν τους απλους πιστους.

Οι παραταξεις των λεγομενων Γ.Ο.Χ. δημιουργηθηκαν απο τους μασονους οικουμενιστες του σατανα για να καλυπτονται οι εχθροι πισω απο το παλαιο ημερολογιο.

Και οι ψευτο - μαχες που δινουν μεταξυ τους ειναι για να ριχνουν σταχτη στα ματια των πιστων και να τους "ρεγουλαρουν" χωρις να υπαρχει ουσιαστικο αποτελεσμα.

Γιαυτο και τωρα τελευταια ενωσαν με οικουμενιστικο τροπο τις παραταξεις τους, ενω εκκλησιολογικα ειναι αντιθετοι σε πολλα μετωπα, αλλα λογω οτι προερχονται απο το ιδιο στρατοπεδο, ενωθηκαν χωρις να δωσουν εξηγησεις στον κοσμο εκτος απο κατι ψευτο - πυροτεχνηματα.

Οι εχθροι φτιαξανε και την συναξη κληρικων και μοναχων κατα του οικουμενισμου για να σταματησουν, να ευνουχισουν, και να γινουν το φρενο στις αντιδρασεις των πιστων.

Οταν ειδαν οτι δεν μπορουν να σταματησουν τους αντιδρωντες μετα πηγανε απο την πλευρα των αποτειχισμενων, αλλα με ψευτικα οπλα για να μπερδεψουν και για να πλανησουν τους πιστους.

Γιαυτο σημερα βλεπουμε και στο Αγιον Ορος και στην Εκκλησια της Ελλαδος, ιερεις και μοναχους αποτειχισμενους να προσπαθουν να ενωσουν μεσα σε ενα οικουμενιστικο χαρμανι ολους τους αποτειχισμενους με παρα πολλες αντιθετες και διαφορετικες εκκλησιολογικες γραμμες μπερδεμενες μεταξυ τους.

Χωρις να δωσουν στον κοσμο εξηγησεις, ενωθηκαν οι αγιορειτες αποτειχισμενοι που ελεγαν για διακοπη κοινωνιας, με τους τρεις ιερεις αποτειχισμενους που ελεγαν μονο για διακοπη μνημοσυνου.

Υπαρχουν μεσα στους αποτειχισμενους αγιορειτες μοναχοι που πιστευουν στα ακυρα μυστηρια προ συνοδικης καταδικης.

Υπαρχουν στην Κρητη αποτειχισμενοι ιερεις που μιλανε για ακυρα μυστηρια προ συνοδικης διαγνωσεως.

Υπαρχουν αποτειχισμενοι ιερεις μονο απο το μνημοσυνο του οικουμενιστη επισκοπου τους που εχουν την πλανη του επιφανιου Θεοδοροπουλου και λενε οτι οι ιεροι κανονες της αποτειχισεως ειναι δυνητικοι και δεν ειναι υποχρεωτικοι.

Οι αποτειχισμενοι αγιορειτες εξαφανισαν ολοκληρο το νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων της μασονιας και λενε στα κρυφα οτι δεν ειναι δογμα η Λατρευτικη Ενοτητα της Εκκλησιας, ενω αλλοι αγιορειτες αποτειχισμενοι λενε φανερα οτι οποιος λεει οτι δεν  ειναι δογματικο το θεμα του ημερολογιου ειναι πλανεμενος.

Μετα επειδη τους πηρε χαμπαρι ο κοσμος λενε οτι εχουνε καποιες μικρο-διαφορες αλλα θα τα βρουνε.

Μικρη διαφορα ειναι αγιορειτη αποτειχισμενε η πλαγια κοινωνια με την αιρεση των οικουμενιστων αφου δηθεν κανεις αγωνα κατα του οικουμενιστη Βαρθολομαιου και δεν τον  μνημονευεις ???????

Μικρη διαφορα ειναι να εχεις κοινωνια με ιερεις και μοναχους που εχουν την αιρεση των ακυρων μυστηριων προ συνοδικης κατακρισεως.?????

Μικρη διαφορα ειναι να εχεις κοινωνια με ιερεις που εχουν την επιφανιο δυνητικη πλανη ?????

Μικρη διαφορα ειναι να μην λετε τιποτα απολυτως για το νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων μασονων του σατανα που κατεστρεψε την Λατρευτικη Ενοτητα μεσα στην Μια Ορθοδοξη Εκλλησια ????????

Χτιζετε σε σαπια θεμελια μεσα σε βαλτους και θελετε να σας ακουσουν οι πιστοι.???????

Τυφλοι ειστε που θελετε να σας ακολουθησουν  αλλο τυφλοι για να πεσετε ολοι μαζι στο λακο.????

Και λετε στον κοσμο οτι θελουν να σας διχασουν ενω ειστε πλανεμενοι  στο φουλ.

Γιατι δεν λετε στον κοσμο ολοκληρη την αληθεια απο την αρχη ???????

Μπορειτε εσεις η εχετε το δικαιωμα να κοροιδευετε τους απλους πιστους ??????

Γιατι θελετε να  ενωσετε τους πιστους σε ενα οικουμενιστικο χαρμανι παρδαλων και πλανεμενων δηθεν αποτειχισμενων  με διαφορετικες και αντιθετες εκκλησιολογιες ????????

Για να τους κομματιασετε πιο ευκολα ?????

Γιατι δεν ξεκαθαριζετε τα πραγματα απο την αρχη ομορφα και καθαρα ???????

Θα μας πειτε ποιοι απο τους αποτειχισμενους αγιορειτες και αποτειχισμενοι απο την Εκκλησια της Ελλαδος συναντηθηκαν μυστικα σε ξενοδοχειο της Χαλκιδικης με επισκοπους της Εκκλησιας Ελλαδος και τι αποφασεις πηρανε ???????

Γιατι απο εκεινη την συναντηση και μετα, ολοι οι αποτειχισμενοι απο το Αγιον Ορος και απο την Εκκλησια της Ελλαδος, ενωθηκαν σιωπηλα χωρις να πουνε στους πιστους τιποτα, ενω υπηρχαν πολλες και μεγαλες διαφορες σε πολλα θεματα πιστεως, με αντιθετα εκκλησιολογικα φρονηματα απο την καθε μια πλευρα.

Εγινε  ενα χαρμανι παρδαλων πλαγιο - κοινωνουντων ψευτο - ενισταμενων  με οικουμενιστικο τροπο ενωσεως αυτη την φορα για να μαντρωσουν ολους τους αποτειχισμενους και να τους εχουν υποτακτικους με ψευτικη ταμπελα αγωνιστων πατερων.