26 Μαΐου 2019

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ Γ.Ο.Χ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.



Γιατί επίσκοποι του νέου και παλαιού ημερολογίου δεν καταγγέλετε για αίρεση και για σχίσμα επίσημα με τις υπογραφές σας, και ονομαστικά τους οικουμενιστές επισκόπους στην Εκκλησία ???????????????

Γιατί επίσκοποι του νέου και παλαιού ημερολογίου δεν αναθεματιζετε τους αιρετικούς και σχισματικούς οικουμενιστές επισκόπους ονομαστικά ????????

Γιατί επίσκοποι του νέου και παλαιού ημερολογίου δεν αναθεματιζετε όλους τους μασόνους πολιτικούς όλων των κομμάτων στην Ελλάδα και τους αφήνετε να καταστρέφουν την Εκκλησία, την Ελλάδα και τους Έλληνες ???????????

Γιατί επίσκοποι του νέου και παλαιού ημερολογίου δεν λέτε στον κόσμο επίσημα ότι είστε υποτακτικοί και υπάλληλοι μέσω της εθνικής Τράπεζας, και κάνετε τυφλή υπακοή στον μεγαλύτερο μασόνο και σατανιστή του κόσμου Ρότσιλντ, που έβαλε την CIA να  κάνει την σύνοδο στο Κολυμπάρι και δεν λέτε τιποτα στον κόσμο για τις μεγαλύτερες προδοτικές συμφωνίες που κάνατε μαζί τους  ??????

Γιατί επίσκοποι του νέου και παλαιού ημερολογίου δεν λέτε κουβέντα για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, για τα τσιπακια, για τις ταυτότητες, για την κάρτα του πολίτη και γενικά δεν λέτε απολύτως τίποτα κατά της νέας μασονικής και σατανικής νέας τάξης πραγμάτων.???????????

Γιατί επίσκοποι του νέου και παλαιού ημερολογίου δεν μιλάτε και δεν λέτε ότι έχετε συμφωνήσει να ενώσετε όλες τις παρατάξεις των Γ.Ο.Χ.μεταξυ τους, όπως ξεκινήσατε με τις συνόδους του Καλλινίκου και του Κυπριακού με αντίθετες και μπερδεμένες εκκλησιολογικές γραμμές, και μετά να ενώσετε τις παρατάξεις των Γ.Ο.Χ. με το πατριαρχειο και τους οικουμενιστές παίζοντας θέατρο και κάνοντας ψευτοπολεμο μεταξύ οικουμενιστών και  Γόχιδων, για να μπερδέψετε τους πιστούς και για τα μάτια του κόσμου. ????????????

Γιατί επίσκοποι του νέου και παλαιού ημερολογίου δεν αναθεματιζετε επίσημα και ονομαστικα τον πάπα του Βατικανού Φραγκίσκο που είναι αντίχριστος και σατανιστής, για να διαφυλάξετε τους πιστούς στην Εκκλησία ?????????????
Μήπως επειδή τον μνημονεύετε φανερά στις ακολουθίες και κρυφά στα δίπτυχα, τον αναγνωρίζετε και έχετε κοινωνία μαζί του ??????

Γιατί επίσκοποι του νέου και παλαιού ημερολογίου δεν καταγγέλετε επίσημα και ονομαστικα την σιμωνία στην Εκκλησία και αφήνετε αυτά τα μεγάλα σκάνδαλα, το να γίνονται πολλοί ιερείς και επίσκοποι με χρήματα και ας έχουν κολλήματα ιεροσύνης.??????????????


Μήπως επίσκοποι του νέου και παλαιου ημερολογίου είστε μέσα στις ίδιες μασονικές στοές με όλους αυτούς, για αυτό και δεν αγωνιζεστε Θεάρεστα κανονικά και νομιμα, αλλά προδιδετε την Αγία πίστη των ευσεβών και Ορθοδόξων Χριστιανών,  και γι'αυτό δεν  μιλάτε και είστε βουβοί και ευνουχισμένοι ??????????





ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ


ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ
Απολυτικιον Αναστασιμον.
Ηχος δ'
Το φαιδρον της Αναστασεως κηρυγμα, εκ του Αγγελου μαθουσαι, αι του Κυριου Μαθητριαι, και την προγονικην αποφασιν απορριψασαι, τοις Αποστολοις καυχωμεναι ελεγον, Εσκυλευται ο θανατος, ηγερθη Χριστος ο Θεος, δωρουμενος τω κοσμω το μεγα ελεος.
Κοντακιον της Σαμαρειτιδος.
Ηχος πλ. δ'
Πιστει ελθουσα εν τω φρεατι, η Σαμαρειτις εθεασατο, το της σοφιας υδωρ σε, ω ποτισθεισα δαψιλως Βασιλειαν την ανωθεν εκληρωσατο, αιωνιως η αοιδιμος.
ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ
Του Μηναιου, ειτα το παρον
Τη αυτη ημερα, Κυριακη πεμπτη απο του Πασχα, την της Σαμαρειτιδος εορτην εορταζομεν.
Στιχ. Υδωρ λαβειν ελθουσα το φθαρτον, γυναι,
Το ζων απαντλεις, ω ρυπους ψυχης πλυνεις.
Ταις της σης Μαρτυρος Φωτεινης πρεσβειαις, Χριστε ο Θεος, ελεησον ημας. Αμην.