21 Ιουνίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΣΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΨΕΥΤΟ - ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟ - ΑΝΤΙ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΔΑΛΟΙ ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ???????

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ????????

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΣΠΑΤΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ????????????????

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΗΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ??????????????

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΣΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ????????????????

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ "Π.Σ.Ε." ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ???????????

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΘΑΜΕΤΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ????????

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΑΚΟΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ??????????????

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ  ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ???????

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΛΛΗΣΙΑΣ ???????????

Να σας κανω μια ερωτηση, αφηστε τα ημερολογια.  Το 2013 γιατι δεν νηστεψατε ουτε μια ημερα, αφου δεν ειχατε ουτε μια ημερα νηστεια για τους Αγιους Αποστολους, οπως κανετε συνηθως 1 φορα στα δεκα χρονια περιπου. Μηπως καταργησατε και την αρχαια παραδοση ολοκληρο τον θεσμο της Νηστειας των Αγιων Αποστολων. ? Γιατι καταπατατε τις παραδοσεις της Ορθοδοξου Εκκλησιας? Εμεις ως Ορθοδοξοι τηρησαμε και καναμε την νηστεια των Αγιων Αποστολων και νηστεψαμε. Αρα δεν ανηκετε στην Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων. Εχουμε καινουργια εκκλησια νουμερο δυο που αρνηται την νηστεια των Αγιων Αποστολων και αυτοματος καταστρεφει και σχιζει την ενοτητα και την κοινωνια της πιστεως της Μιας Εκκλησιας των αποτειχισμενων. Ισοπεδωσατε τα παντα αφου εμεις νηστεψαμε κανωντας υπακοη στην παραδοση ενω εσεις κανετε ανταρσια. Γιατι διαλατε την ενοτητα ? γιατι την καταστρεφετε την ενοτητα με τους Ορθοδοξους για να εχετε ενοτητα με ολους τους αιρετικους του κοσμου.? Στο Πιστευω να μην λετε ψεματα οτι πιστευτε στην Μια Εκκλησια αλλα να λετε οτι πιστευτε στην δευτερη νουμερο δυο των αποτειχισμενων. Στις Πανορθοδοξες Συνοδους δεν κανετε υπακοη του 1583,1587,1593, γιαυτο εχετε και τις ποινες των αναθεματων στα κεφαλια σας αφου απαγορευουνε πασα ημερολογιακη αλλαγη η μεταρυθμιση η διορθοση. Η Ζ' Αγια Οικουμενικη Συνοδος λεει οτι οποιος αθετει την εγγραφο και αγγραφο παραδοση οπως ειναι η νηστεια των Αγιων Αποστολων αναθεμα εστω τρεις. Γιατι δεν κανετε υπακοη στο Αγιο Πνευμα και κανετε υπακοη σε πνευμα που δεν υπαρχει μεσα στην Εκκλησια. ?  Γιατι σχιζετε την Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων και οταν οι Ορθοδοξοι νηστευουν εσεις καταλυετε τροφες αρτησιμες για να καταστρεφετε την ενοτητα, κανωντας ανυπακοη στο Πνευμα Το Αγιο και για να ειστε καινοτομοι και υποδικοι αξιοι πασης διακοπης εκκλησιαστικης κοινωνιας και αποτειχισεως προ και μεχρι Αγιας Συνοδικης Καταδικης απο το πληρωμα της Μιας Εκκλησιας των αποτειχισμενων ?.
Γιατι ελεγε ο αιρετικοσχισματικος καινοτομος νεο-ημερολογιτης μασονος αρχιεπισκοπος της Εκκλησιας της Ελλαδος χρυσοστομος παπαδοπουλος στο τελος της ζωης του: να μην το εσωνα να μην το εσωνα εσχισα την Εκκλησια αυτος ο μεταξακης με παρεσυρε. Οσοι ειταν παρον στο τελος της ζωης του οπως ο γιατρος που τον παρακολουθουσε εγιναν μαρτυρες στο οτι ειχε βγει εξω αρκετα πολυ η γλωσσα του. Και οταν στην κηδεια του τον ξενυχτουσαν καποιος απο τους παρευρισκομενους απο την κουραση αποκοιμηθηκε για λιγο και βλεπει τον αρχιεπισκοπο με ποδια σιχαμερου ζωου και του λεει: μακαριοτατε τι παθατε τι εγινε και του απανταει ο χρυσοστομος με πονο αχ παιδακι μου ετσι με καταντησε το Συνοδικο της Ορθοδοξιας. Αυτα τα εχουν αναφερει παρα πολλοι μαρτυρες που τα εζησαν. Τωρα εαν θελετε να τους ακολουθησετε τους σχιστες και να συνεχιζετε να σχιζετε την Μια Εκκλησια κανωντας υπακοη στον παπα στην μασονια και στον διαβολο για να εορταζετε την ιδια μερα με ολους τους αιρετικους του κοσμου λυπαμαι παρα πολυ. Ουτε το αιμα του μαρτυριου σωζει αυτον που σχιζει την Μια Εκκλησια λενε οι Αγιοι Πατερες. Η Ορθοδοξη Εκκλησια κανει υπακοη στο Αγιο Πνευμα και οχι στον σατανα, κανει υπακοη στον Χριστο και οχι στον αντιχρηστο παπα, εορταζει την ιδια ημερα με τους Ορθοδοξους ολου του κοσμου, και οχι με τους κακοδοξους ολου του κοσμου, η Ορθοδοξη Εκκλησια ειναι διαχρονικη, η σχισματικη εκκλησια αρχιζει απο το 1924. Για να ακολουθησει καποιος την σχισματικη εκκλησια πρεπει να εχει η τασεις αυτοκτονιας η να δουλευει για την μασονια με ορθοδοξο καλυμα.

https://www.scribd.com/fullscreen/103142567?access_key=key-2llwuq6isuowzuwuivwf