18 Μαρτίου 2017

ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ  ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ

Δεν θελει ο σατανας να βλεπει την Μια Αληθινη Ορθοδοξη Εκκλησια του Αγιου Τριαδικου Θεου, να σωζει και να αγιαζει τους ανθρωπους.

Δουλεια του σατανα ειναι να βαζει τα παιδια του, τους μασονους με μασκα ορθοδοξη στην Εκκλησια για να διαστρεψει την αληθεια, να δημιουργησει κακοδοξιες, να βλασφημησει τον Θεο,  και να πλανησει οσο το δυνατον περισσοτερους πιστους.

Σημερα οι μασονοι οικουμενιστες επισκοποι  του διαβολου δουλευουν κρατωντας τους ορθοδοξους σε εκκλησιαστικη κοινωνια με ολους τους αιρετικους του κοσμου στο δαιμονικο παγκοσμιο συμβουλιο "εκκλησιων".

Οσοι Ορθοδοξοι φευγουν απο την αιρεση των οικουμενιστων με την αποτειχιση, τρεχουν τα παιδια του σατανα να τους σταματησουν και τους λενε : κοψτε το μνημοσυνο των οικουμενιστων επισκοπων, αλλα να μνημονευετε τους ορθοδοξους επισκοπους, ασχετως αν εκεινοι με την σειρα τους μνημονευουν τους οικουμενιστες επισκοπους.

Δηλαδη τους λενε υποκριτικα και ψευδως : φυγετε αμεσα απο την κοινωνια των οικουμενιστων επισκοπων, αλλα να συγκοινωνειτε και να επικοινωνειτε εμμεσα με τους οικουμενιστες επισκοπους, 

Τους στελνουνε στην κολαση απο διαφορετικο δρομο, λιγο πιο μακρινο.

Τα παιδια του σατανα κατασκευασανε καινουργιους πολλους επισκοπους, φτιαξανε ολοκληρες ιεραρχιες επισκοπων, και πολλες συνοδους  και παραταξεις επισκοπων, με την ταμπελα των Γ.Ο.Χ. και τωρα λενε στους πιστους : φυγετε απο τους οικουμενιστες και ελατε σε εμας που ειμαστε ορθοδοξοι.

Με λιγα λογια λενε :  αφηστε τους οικουμενιστες επισκοπους στους θρονους τους, μεσα στο καινοτομο πληρωμα της εκκλησιας, και μην αγωνιζεστε ως αποτειχισμενοι απο την συγκοινωνια τους, μεσα στο Ακαινοτομητο πληρωμα της Ορθοδοξου Εκκλησιας.

Λενε δηλαδη : ελατε στην δικια μας καινουργια ορθοδοξη εκκλησια που δεν εχει την αιρεση και το νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων.

Αυτες  οι  εκκλησιες  ομως ειναι παρασυναγωγες διοτι ειναι αλλες, καινουργιες, διαφορετικες, ξεχωριστες, και πσραλληλες προς την ΜΙΑ την ΚΑΝΟΝΙΚΗ την ΝΟΜΙΜΗ, την ΠΑΛΑΙΑ και την ηδη ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ.

Το ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ για παραδειγμα στην Ελλαδα :  ειναι η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ χωρις την αιρεση και το νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων.

Οι συγκοινωνουντες με την αιρεση και το νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων ανηκουν : στο ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Τα παιδια του σατανα κανουν και την τελευταια προσπαθεια τους σε οσους εχουν αποτειχιστει απο την συγκοινωνια των οικουμενιστων.

Προσπαθουν να τους κρατησουν μεσα στο νεο - ημερολογιτικο σχισμα, και ετσι τους κρατανε ακομη στον οικουμενισμο και ας ειναι αποτειχισμενοι απο την κοινωνια τους.

Δεν τους αφηνουν να ολοκληρωσουν την ομολογια τους και συνεχιζουν να καταστρεφουν την Λατρευτικη Ενοτητα των Ορθοδοξων και μεσα στην ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ.

Αυτοι δεν ανηκουν στο ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ αφου συνεχιζουν να βρισκονται στην καινοτομια των μασονων αρχιερεων του σατανα και ουτε λεγονται αντι - οικουμενιστες.

Ακομη στο ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, εκτος οτι δεν ανηκουν οι νεο - ημερολογιτες αποτειχισμενοι, δεν ανηκουν και οι παλαιο - ημερολογιτες αποτειχισμενοι που εχουν εκκλησιαστικη κοινωνια μαζι τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ.!!!!!!!!! ΚΙΝΔΥΝΟΣ.!!!!!!!! ΘΑΝΑΤΟΣ.!!!!!!!!! ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ : ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.?????????????? ΠΩΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ  ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΝΤΑΙ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ  ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ  ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥΣ  ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ "ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ  ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ  ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ   ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ  ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΓΙΝΕΣΕ.?????????? ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ  ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΩΝ ΑΦΟΡΙΣΜΩΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΕΩΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εκτος απο τους Ιερους Κανονες της Αποτειχισεως προ Συνοδικης Διαγνωσεως και Καταδικης : τον ΛΑ' των Αγιων Αποστολων, τον ΙΕ' της Α'Β' Συνοδου και τον  ΙΑ' της εν Καρθαγενης Συνοδου,

Ο δε Γ' της Γ' Οικ. Συνοδου παραγγελει οπως : μηδολως υποκεισθαι τοις αποστατησασιν η αφισταμενοις επισκοποις εκ της Ορθοδοξου Αληθειας.

Τους ουν τολμωντες ετερως (της Ορθοδοξιας) φρονειν η διδασκειν, η κατα τους εναγεις αιρετικους τας εκκλησιαστικας παραδοσεις αθετειν και καινοτομιαν τινα επινοειν, η αποβαλλεσθαι τι εκ των ανατιθεμενων τη Εκκλησια... η επινοειν σκολιως και πανουργως προς το ανατρεψαι εν τι των ενθεσμων παραδοσεων της Καθολικης ( Ορθοδοξου ) Εκκλησιας... επισκοπους μεν οντας η κληρικους καθαιρεισθαι προστασσομεν, μοναζοντας δε η λαικους της κοινωνιας αφοριζεσθαι.
(Ορου Ζ' Οικ. Συνοδου, Mansi, 13,380) Νομοκανονικης Επιτροπης Ελληνων Πολιτων, Αναιδης επιθεσις κατα Ορθοδοξιας και Πολιτειας, σελ.36

Ει τις ερχεται προς υμας και ταυτην την διδαχην ου φερει, μη λαμβανετε αυτον εις οικιαν, και χαιρειν αυτω μη λεγετε, ο γαρ λεγων αυτω χαιρειν κοινωνει τοις εργοις αυτου τοις πονηροις.
Β' Καθολ. Επιστ. Ιωαν. 10-11

...αλλα και εαν ημεις η αγγελος εξ ουρανου ευαγγελιζεται υμιν παρ' ο ευγγελισαμεθα υμιν, αναθεμα εστω. ως προειρηκαμεν, και αρτι παλιν λεγω, ει τις υμας ευαγγελιζεται παρ' ο παρελαβετε, αναθεμα εστω.
( Γαλ. α', 8-9 ).

Και ουκ ειπεν ( ο Αποστολος Παυλος ), εαν εναντια καταγγελωσιν η ανατρεπωσι το παν, αλλα καν μικρον τι ευαγγελιζωνται παρ' ο ευηγγελισαμεθα, καν το τυχον παρακινησωσιν, αναθεμα εστωσαν.
( Ιερου Χρυσοστομου, P.G. 61, 234 ).

Ειμεθα μαθηται Παυλου και Πετρου ; Γινωμεθα γνησιοι παιδες, αλλα μη νοθοι. Προσεχετε απο των αιρετικων. Αυτοι ειναι κυνες ενεοι, λαθροδηκται ( δαγκωνουν χωρις να φωναζουν ), οφεις συρομενοι, δρακοντες, βασιλισκοι, σκορπιοι, ανθρωπομιμοι πιθηκοι. 
( Αγ. Ιγνατιου Θεοφορου, προς Εφεσιους Επιστολη Bihlmeyer p. 82, M. 5 644.)

Οιτινες την υγιη ορθοδοξον πιστην προσποιουντες ομολογειν, κοινωνουσι δε τοις ετεροφροσιν, τους τοιουτους, ει μετα παραγγελιαν μη αποστωσιν, μη μονον ακοινωνητους εχειν, αλλα μηδε αδελφους ονομαζειν.
( Μ. βασιλειου)

Πως ουν ο Παυλος φησι (λεγει) πειθεσθεω τοις ηγουμενοις υμων και υπεικετε ; Ανωτερω ειπων, ων αναθεωρουντες την εβασιν της αναστροφης μιμεισθε την Πιστην , τοτε ειπε πειθεσθε τοις ηγουμενοις υμων και υπεικετε. Τι ουν, φησιν, οταν πονηρος η (ειναι) και μη πειθωμεθα; Πονηρος, πως λεγεις; Ει μεν Πιστεως ενεκεν, φευγε αυτον και παραιτησαι, μη μονον αν ανθρωπος η (ειναι), αλλα καν αγγελος εξ ουρανου κατιων (κατελθων), ει δε βιου ενεκεν, μη περιεργαζου, κατακριτικως. Διοτι και το μη κρινετε, ινα μη κριθητε, περι βιου εστιν, ου περι Πιστεως.
( Ιερου Χρυσοστομου, P.G. 63, 231-232).

Ταυτην (την Ορθοδοξον) εν εαυτοις αναζωπυρουντες αει την Πιστην, ασπιλους και αμωμους εαυτους τηρησατε, μητε κοινωνουντες τω μνημονευθεντι (αιρετικω πατριαρχη Κωνσταντινουπολεως Νεστοριω), μητε μην (βεβαιως) ως διδασκαλω προσεχοντες, ει μενει λυκος αντι ποιμενος.
(Αγ. Κυριλλου Πατριαρχου Αλεξανδρειας, Πρακτικα Γ' Οικουμενικης Συνοδου, Mansi, 4, 1096.)

Ο Αγιος Μαρκος ο Ευγενικος λεγει : 
Φευγετε και υμεις, αδελφοι, την προς τους ακοινωνητους κοινωνιαν και το μνημοσυνο των αμνημονευτων.
Απαντες οι της Εκκλησιας διδασκαλοι, πασαι οι Συνοδοι, πασαι αι θειαι Γραφαι, φευγειν τους ετεροφρονας παραινουσι και της αυτων κοινωνιας διιστασθαι. (P.G. 160, 105 C). 

Ο δε Θεοδωρος ο Στουδιτης γραφων προς τον ηγουμενον Θεοφιλον σημειοι :
Εχθρους γαρ Θεου ο Χρυσοστομος, ου μονον τους αιρετικους, αλλα και τους τοιουτοις κοινωνουντας μεγαλη τη φωνη απεφηνατο.

Επιστολη Οσιομαρτυρων  Αγιορειτων Πατερων προς τον Λατινοφρονα Αυτοκρατορα Μιχαηλ Παλαιολογον (1259-1282) 
Προτιμησαν να καουν ζωντες η να κρεμασθουν, παρα να συλλειτουργησουν με τους συνοδοιπορους του Βεκκου, η να μνημονευσουν απλως τουτου :
Ει γαρ το απλως χαιρειν κοινωνιαν διδωσι τοις εργοις τοις πονηροις, ποσον η διατορος αυτου μνημοσυνη, αυτων των θειων Μυστηριων φρικτως προκειμενων ; Ει δε ο προκειμενος αυτος εστιν η αυτοαληθεια, πως αν το μεγα τουτο ψευδος εικαζειν εικος, το συνταττειν αυτον ως Ορθοδοξον Πατριαρχην, μεταξυ των λοιπων Ορθοδοξων Πατριαρχων, εν καιρω φρικτων Μυστηριων, σκηνικως παιξωμεν ; Και πως ταυτα ανεξεται Ορθοδοξου ψυχη και ουκ αποστησεται της κοινωνιας των μνημονευσαντων αυτικα και ως καπηλευοντας τα θεια τουτους ηγησεται ; Και τι αν ειη ταυτης της οικονομιας ζημιωδεστερον;

Παραγγελιαν γαρ εχομεν εξ αυτου του Αποστολου, εαν τις δογματιζη η προστασση ποιειν ημας, παρ'  ο  οι Κανονες των κατα καιρους Συνοδων, καθολικων τε και τοπικων οριζουσιν, απαραδεκτον αυτου εχειν και μηδε λογιζεσθαι εν κληρω αγιων. Αγ. Θεοδωρος Στουδιτης, ( P.G. 99, 988 Α.)

Εαν ο επισκοπος η ο πρεσβυτερος, οι οντες οφθαλμοι της Εκκλησιας, κακως αναστρεφωνται και σκανδαλιζωσι τον λαο, χρη αυτους εκβαλλεσθαι.
Συμφερον γαρ ανευ αυτων συναθροιζεσθαι εις ευκτηριον οικον, η μετ' αυτων εμβληθηναι, ως μετα Αννα και Καιαφα, εις την γεενναν του πυρος.  Μ. Αθανασιος, ΒΕΠΠΕΣ, 33, 199.

Το μη διαστελλεσθαι κατα τον Θεολογον Γρηγοριον, προδοσια της αληθειας σαφης και των κανονων παραλυσις...
Διο ισθι, μη ειναι σχισμα της Εκκλησιας, αλλ' αληθειας επικρατησιν και Θειων νομων εκδικησιν...

Ο Θειος Βασιλειος λεγει ...Και οι φιλοι κατα Θεον, πως τη κοινωνια των ετεροδοξων κοινωνουντες ;

Ο Μεγας Φωτιος παραγγελει σαφως :   Αιρετικος εστιν ο ποιμην ; λυκος εστιν, φυγειν εξ αυτου και αποπηδαν δεησει, μηδ' απατηθηναι προσελθειν καν ημερον περισαινειν δοκει, φυγε την κοινωνιαν αυτου και την προς αυτον ομιλιαν ως ιον οφεως.

Ο Αγιος Υπατιος λεγει : αφ' ου εγνων οτι αδικα λεγει περι του Κυριου μου, ου κοινωνω αυτω ουτε αναφερω το ονομα αυτου, εκεινος γαρ ουκ εστιν επισκοπος.

α) Ο Αγιος Θεοδωρος ο Στουδιτης λεγει : Ουδ' αν ολα τα χρηματα του κοσμου παρεξει τις και κοινωνων ειη τη αιρεσει, φιλος Θεου ου καθισταται, αλλ' εχθρος. Και τι λεγω κοινωνιας; Καν εν βρωματι και ποματι και φιλια συγκατεισι τοις αιρετικοις, υπευθηνος. ( στλ. 1205.Α)

β) Φυλαξατε ετι εαυτας της ψυχοφθορου αιρεσεως, ης η κοινωνια αλλοτριωσις Χριστου. ( στλ. 1275 C )

γ) Οι μεν τελειον περι την πιστην εναυαγησαν, οι δε, ει και τοις λογισμοις ου κατεποντισθησαν, ομως τη κοινωνια της αιρεσεως συνολλυνται. ( 1164 Α )

δ) τη δε αιρετικη κοινωνια εξ ημισειας δεει σωματικου θανατου, συγκινδυνευοντες ...(1157 C).