5 Μαΐου 2017

ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ  ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ.!!!

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ

1) ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

2) ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 

3) ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Διδασκουν την αιρετικη αποτειχιση, μερικοι ιερεις, μοναχοι και λαικοι και λενε : αποτειχιστειτε και διακοψτε το μνημοσυνο των αιρετικων οικουμενιστων επισκοπων, αλλα μην κοβετε κοινωνια με ορθοδοξους αρχιερεις, ασχετως εαν αυτοι μνημονευουν τους αιρετικους οικουμενιστες επισκοπους.

Στο Αγιον Ορος εχει ιερομοναχους παρδαλους, που δεν μνημονευουν τον κακοδοξο διαστροφεα της πλανης Βαρθολομαιο, αλλα μνημονευουν αλλους ορθοδοξους αρχιερεις οταν βγαινουν εξω, που και αυτοι ομως με την σειρα τους μνημονευουν τον οικουμενιστη Βαρθολομαιο και τους αλλους οικουμενιστες επισκοπους.

Αυτη ειναι η αιρετικη οικουμενιστικη αποτειχιση που κραταει τους ορθοδοξους σε κοινωνια με την αιρεση των οικουμενιστων, ενω προσπαθουν να ξεγελασουν τους ορθοδοξους, οπως κανανε το 1970, με τις πρωτοφανεις πλανες στην ιστορια της Εκκλησιας απο τον καινοτομο νεωτεριστη π. Επιφανιο Θεοδωροπουλο.

Η σχισματικη αποτειχιση γινεται οταν ολοι αυτοι που αποτειχιζονται απο τους αιρετικους οικουμενιστες, μενουν με το νεο ημερολογιο, και συνεχιζουν να κουβαλανε μεσα στην Εκκλησια των αποτειχισμενων το νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων μασονων καινοτομων αρχιερεων.

Δηλαδη συνεχιζουν να καταστρεφουν την Λατρευτικη Ενοτητα των Ορθοδοξων μεσα στην Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων απο τους οικουμενιστες, εν ονοματι μιας ψευτο - διακριτικης κοινωνιας μεταξυ σχισματικων αποτειχισμενων νεο - ημερολογιτων και αποτειχισμενων ψευτο - παλαιο - ημερολογιτων.

Αυτοι ολοι με την οικονομια της παρανομιας

του νεο - ημερολογιτικου οικουμενιστικου σχισματος των μασονων καινοτομων νεωτεριστων αρχιερεων, κομματιαζουν στα δυο το ομολογιακο ενισταμενο ακανοτομητο πληρωμα των αποτειχισμενων απο την κοινωνια των οικουμενιστων.

Δεν εχουν πολλοι την Θεολογικη παιδεια να ξεχωρισουν το παλαιο ημερολογιο απο τις παρασυναγωγες συνοδους και παραταξεις των Γ.Ο.Χ.

Την παρασυναγωγη αποτειχιση την διδασκουν πολλοι αγιορειτες που ενω λενε οτι ειναι αποτειχισμενοι απο τον πλανεμενο, βλασφημο, και κακοδοξο οικουμενιστη πατριαρχη Βαρθολομαιο, οταν βγαινουν εξω μνημονευουν παραταξιακους επισκοπους συνοδων και ιεραρχιων Γ.Ο.Χ. Ελλαδος.

Επισης μνημονευουν τους παραταξιακους επισκοπους στο Αγιον Ορος οχι εκφωνος, αλλα στην προσκομιδη οπου διαβαζονται και τα ονοματα.

Πολλοι ιερεις ειτε στο Αγιον Ορος ειτε εξω απο αυτο, και εντος η εκτος Ελλαδος εχουν κανονικη κοινωνια με πολλους παρασυναγωγους επισκοπους διαφορων συνοδων και παραταξεων των εκκλησιων Γ.Ο.Χ. Ελλαδος και εξωτερικου.

Αυτη η παρασυναγωγη αποτειχιση κοβει την κοινωνια απο την αιρεση των οικουμενιστων επισκοπων, αλλα απο την αλλη βρισκονται σε εντειχιση κοινωνιας, αφου μνημονευουν παρασυναγωγους επισκοπους συνοδων και παραταξεων, οργανωμενων εκκλησιων των λεγομενων Γ.Ο.Χ.