12 Μαΐου 2017

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΕΝΩ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ?

Ειδαμε τωρα τελευταια μερικους Αγιορειτες που εχουν αποτειχιστει απο τον υπερ - παν - αιρετικο και σχισματικο αρχι - παν - οικουμενιστη πατριαρχη Βαρθολομαιο και διεκοψαν την εκκλησιαστικη κοινωνια με ολους τους οικουμενιστες επισκοπους.

Ειπαν οι αποτειχισμενοι Αγιορειτες οτι δεν κανουμε αλλη Εκκλησια.

Μεχρι εδω πολυ σωστα.

Καταδικασανε τον οικουμενισμο.

Αλλα για να καταδικαστουνε οι οικουμενιστες χρειαζεται να γινει Πανορθοδοξη Συνοδος και να υπαρχουν και αποτειχισμενοι επισκοποι.

Αυτο ηταν ενα πρωτο βημα για να ξυπνησει ο λαος.

Ηταν μια καλη αρχη.

Γιατι δεν ειναι μονο η σατανικη συνοδος του κολυμπαριου που ειναι υποχρεωμενοι ολοι οι Ορθοδοξοι να διακοψουν κοινωνια με τους οικουμενιστες, αλλα ειναι πληθως ενεργειων βλασφημιων, διαστροφων και κακοδοξιων απο το 1833 και μετα μεχρι σημερα, οπως σε πολλες περιπτωσεις υπαρχει και συνοδικη καλυψη οπως στην ομολογια θυατειρων του Αθηναγορα Κοκκινακη.

Οι αγιορειτες καταδικασανε οπως ειδαμε τον οικουμενισμο αλλα δεν κανανε καμια κουβεντα για το νεο - ημερολογιτικο σχισμα του οικουμενισμου που εσχισε την Εκκλησια στα δυο και καταστρεψε την λατρευτικη ενοτητα των Ορθοδοξων.

Αυτο εγινε διοτι οι αποτειχισμενοι αγιορειτες οταν βγαινουν εκτος αγιου ορους σταματανε να πηγαινουν με το παλαιο ημερολογιο διοτι πανε σε αποτειχισμενους νεο - ημερολογιτες και ολοι μαζι βρισκονται μεσα στο νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων.

Γιαυτο οι αποτειχισμενοι αγιορειτες οταν καταδικασανε τον οικουμενισμο δεν βαλανε μεσα το νεο - ημερολογιτικο σχισμα του οικουμενισμου.