2 Αυγούστου 2017

ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΞΕΥΤΙΛΑ. ΣΧΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ.  ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΛΛΗ ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΗΡΧΕ. ΠΟΔΟΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ  ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΧΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΙΟ ΜΕΤΑΞΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ.

Ολοι οι πατερες που γνωριζουν καλα τα θεματα πιστεως εδω και εναν αιωνα οταν εφευγαν απο την ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΗ των οικουμενιστων με ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ απο την ΚΟΙΝΩΝΙΑ τους, εφευγαν και απο το ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ των οικουμενιστων για να μην καταστρεφουν την ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Ετσι λοιπον ολοι οι σωστοι πατερες συμφωνα με το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ και την ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ οταν εκαναν ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ απο την ΚΟΙΝΩΝΙΑ των οικουμενιστων, και ητανε μεσα στο ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ, εφευγαν και απο εκει επιστρεφοντας στο ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ για να μην σχιζουν στα δυο την ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, και δεν πηγαινανε σε καμια παλαιο - ημερολογιτικη επισκοπικη, συνοδο, ιεραρχια και παραταξη των λεγομενων Γ.Ο.Χ. ΕΛΛΑΔΟΣ και εξωτερικου.

Δεν γινεται να υπαρχουν δυο Εκκλησιες αποτειχισμενων παλαιου και νεου ημερολογιου παραλληλες,  διαφορετικες, και ξεχωριστες μεταξυ τους, διοτι διοτι καταστρεφετε η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. !!!!!!!!!

Δεν γινεται να υπαρουν δυο ημερολογια παλαιου και νεου σε ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ.!!!!!!!!!!

Δεν γινεται να υπαρχει ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ με δυο ημερολογια.!!!!!!!!

Αφου σχιζετε στα ΔΥΟ την ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ των ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ειστε ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ και κανετε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΝΟΥΜΕΡΟ : 2 που ειναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΗΡΧΕ.

Ακουλουθατε τους ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕΛΕΤΙΟ ΜΕΤΑΞΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΗΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ.

ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΓΕΣΤΕ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.

ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΔΑΛΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑΤΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑ ΜΑΞΙΜΟΣ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΤΗΣ Ο ΠΑΠΑ ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΣ ΜΑΥΡΟΣ Ο ΠΑΠΑ ΚΑΛΛΙΝΙΛΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΠΑΠΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΠΥΡΟΥ.

ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΔΑΛΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΣΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΛΗ ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΗΡΧΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ.

Ο ΠΑΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΔΑΛΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ,

ΔΙΟΤΙ ΕΣΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ,

ΔΙΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ  ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ.




ΤΗ Κ' ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΒΙΤΟΥ.

Απολυτικιον. Ηχος δ'

Ταχυ προκαταλαβε...

Ο ενσαρκος αγγελος, των Προφητων η κρηπις, ο δευτερος Προδρομος της παρουσιας Χριστου, Ηλιας ο ενδοξος, ανωθεν καταπεμψας, Ελισσαιω την χαριν, νοσους αποδιωκει, και λεπρους καθαριζει, διο και τοις τιμωσιν αυτον βρυει ιαματα.

Κοντακιον. Ηχος β'. Αυτομελον

Προφητα και προοπτα, των μεγαλουργιων του Θεου, Ηλια μεγαλωνυμε, ο τω φθεγματι σου στησας, τα υδατορρυτα νεφη, πρεσβευε υπερ ημων, προς τον μονον Φιλανθρωπον.

ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ

Τη Κ' του αυτου μηνος, μνημη της εις ουρανους πυρφορου αναβασεως του Αγιου ενδοξου Προφητου Ηλιου του Θεσβιτου.

Στιχ. Επεσχεν ομβρον, πυρ τριτον φερων κατω,

Σχιζει δε ρειθρον Ηλιας τρεχων ανω.

Διφρω ανηρπαγης περι εικαδα

Ηλια ιππευ.

Ταις αυτου αγιαις πρεσβειαις, Χριστε ο Θεος, ελεησον ημας. Αμην.