19 Νοεμβρίου 2016

ΖΗΤΗΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ : 1) ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ 2) ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ 3) ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ.

Δημοσιευση αγγελιας : αναζητηση Ορθοδοξου  Επισκοπου η Ιερεα.

Οι ενδιαφερομενοι μπορουν να επικοινωνησουν στο τηλεφωνο (6909149568) με τον Γεωργιο Γιαννοπουλο για περισσοτερες πληροφοριες.

Ζητειται Επισκοπος  η  Ιερεας με Κανονικη Αποστολικη Διαδοχη, χωρις να ειναι δημοσια κατηγορημενος για σκανδαλα ηθικης, χρηματων και πασης σατανικης  ακολασιας, χωρις να εχει την αιρετικη πλανη περι ακυρων μυστηριων των δυναμει υποδικων καινοτομων προ-συνοδικης διαγνωσεως, χωρις να ειναι Προφητο-Αγιομαχος  και χωρις να εχει εκκλησιαστικη κοινωνια με την υπερ-παν-αιρεση των οικουμενιστων, χωρις να εχει κοινωνια με το νεο-ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων, και χωρις να εχει κοινωνια με την παρασυναγωγη των παραταξιακων. Ο Επισκοπος η ο Ιερεας που ψαχνουμε θελουμε   να κανει με ακριβεια υπακοη στην πραξη χωρις να προσθετει η να αφαιρει κατα το δοκουν, οτιδηποτε απο ολα αυτα που  ειναι γραμμενα μεσα   στο Κανονικο Εκκλησιαστικο Δικαιο και στην  Πραξη της Μιας Αγιας Ακαινοτομητης Διαχρονικης Καθολικης Αποστολικης Ορθοδοξης  Ανατολικης  Μεγαλης Εκκλησιας του Χριστου και των Αγιων Πατερων των Οικουμενικων και Τοπικων Συνοδων.
Ο Επισκοπος η ο Ιερεας ζητηται απο το εκκλησιαστικο πληρωμα για την ασκηση των λειτουργικων καθηκοντων στην ζωη της Εκκλησιας.

Εκ του Ακαινοτομητου Πληρωματος της Ορθοδοξου Εκκλησιας.

ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ???

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟΝ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟΝ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.

ΚΟΙΝΩΝΑΝΕ ΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΟΤΗΡΙΟ.

ΣΑΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΠΛΑΝΗ ΓΙΑ ΠΛΑΝΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΟΙ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΚΑΚΟΔΟΞΟΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ.

ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ Γ.Ο.Χ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΑΝΕΣ.

ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΠΛΑΝΕΣ :

1) ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΚΥΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.

2) ΞΑΝΑΒΑΠΤΙΖΟΥΝ.

3) ΞΑΝΑΧΕΙΡΟΤΟΝΟΥΝ.

4) ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

5) ΚΑΝΟΥΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΑΝΤΙ ΣΑΒΒΑΤΑ.

6) ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΦΑΛΑΚΡΟΙ.

7) ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ.

8) ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ.

9) ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΧΝΑ  ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΑΝΤΑ  ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΟΡΤΕΣ.

10) ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΓΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ.

11) ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ  "ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΗΜΕΡΑ.

12) ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

13) ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΚΟΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΙΚΕΣ.

14) ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

15) ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΜΕ ΠΛΑΝΕΜΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΚΟΙΝΩΝΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΩΝΕ ΚΡΕΑΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΑΙΝΗΣΙΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΕΦΑΓΕΣ ΚΡΕΑΣ ΜΗΝ ΚΟΙΝΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΩ ΟΛΗ Η ΔΙΑΚΑΙΝΗΣΙΜΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΙΜΗ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑΣ.

16) ΚΟΙΝΩΝΑΝΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΝΩΝΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ.

17) ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑΣ ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

18) ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΜΙΑ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

19) ΣΤΗΝ ΝΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΨΑΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΠΕΜΠΤΗ  ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΩ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

20) ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΩΡΑ ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 1 : 00 ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.

21) ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΤΗΛΕΣ.

22) ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ.

23) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΗΣΙΑ ΚΕΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ.

24) ΚΟΙΝΩΝΑΝΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

25) ΣΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ.

26) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ  ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

27) ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ.

28)   ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ  ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΔΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ.

29) ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ  ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ.

30) ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΥΒΑΔΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΦΡΙΚΤΗ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΩΝ ΑΚΥΡΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΓΙΑ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ.

https://www.scribd.com/fullscreen/58026640?access_key=key-6viol0qny4zttann4r6