24 Οκτωβρίου 2017

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΔΟΞΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΤΟΥΔΙΤΗΣ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΙΚΑ ΘΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΤΑΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ  ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ.

ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ : 

1) ΤΗΝ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

2) ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

3) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Πρεπει να σφραγιστει απο την ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ μια Θεαρεστη Λυτρωτικη και Σωτηρια εκκλησιολογια που θα μας ασφαλιζει εντος της διαχρονικης Ορθοδοξου Εκκλησιας των Αγιων Ομολογητων  Πατερων της πιστεως μας.

1) Η επιστροφη στο Ενα Ομολογιακο Ενισταμενο Ακαινοτομητο πληρωμα της Ορθοδοξου Εκκλησιας γινεται με την Αποτειχιση και διακοπη του μνημοσυνου και της εκκλησιαστικης κοινωνιας απο την αιρεση των οικουμενιστων.

2) Η επιστροφη της Λατρευτικης ενοτητας μεσα στο Ενα Εκκλησιαστικο Σωμα του Ομολογιακου Ενισταμενου Ακαινοτομητου πληρωματος των αποτειχισμενων μακρια απο το νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων γινεται με το να αποδεχτουν ολοι το πατριο εορτολογιο.

3) Η επιστροφη των παραταξιακων με αποτειχιση απο την κοινωνια των επισκοπων της παρασυναγωγης των λεγομενων Γ.Ο.Χ. γινεται ετσι ωστε να ενταχθουν και αυτοι ολοι εντος του Ενος Ακαινοτομητου Ομολογιακου Ενισταμενου Εκκλησιαστικου πληρωματος των αποτειχισμενων.

Αυτη ειναι η Μια αληθινη ομολογια πιστεως που πρεπει να γινει απο ολους τους Ορθοδοξους Χριστιανους της Μιας Αγιας Καθολικης και Αποστολικης Εκκλησιας.

https://youtu.be/gyIvH095Z4U