18 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΕΣΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ  ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ : ΜΕΡΟΣ Γ'

Λαθος μεγαλο ειναι  οταν ο Επισκοπος, Ιερεας, μοναχος και λαικος αφου  αποτειχιστει απο την κοινωνια των αιρετικων και σχισματικων οικουμενιστων επισκοπων συνεχιζει και ειναι με το νεο ημερολογιο των οικουμενιστων. Τοτε κουβαλανε το οικουμενιστικο σχισμα μαζι τους οι λεγομενοι "αντι-οικουμενιστες" και σχιζουν την Εκκλησια των αληθινα αποτειχισμενων αντι-οικουμενιστων.

Αποτειχιστηκαν απο την αιρεση των οικουμενιστων αλλα συνεχιζουν να καταστρεφουν την ενοτητα της πιστεως και την κοινωνια του Αγιου Πνευματος μεσα στην Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων.

Αυτες ειναι οικουμενιστικες αποτειχισεις.!!!!!!!!!!

Τους εμεινε σουβενιρ απο τους οικουμενιστες ??????

Πρωτη φορα να αποτειχιζεται ιερομοναχος απο τους οικουμενιστες αλλα να κραταει το σχισμα των οικουμενιστων μετα μανιας.

Τι δαιμονια ειναι αυτα ??????

Αντι να προσπαθουν να ενωθουν με τους κανονικους και νομιμους  αποτειχισμενους αντι-οικουμενιστες αυτοι να ακολουθουν πιστα σαν να ειναι οι καλυτεροι μαθητες των μασονων οικουμενιστων σχισματικων και αιρετικων αρχιερεων του διαβολου, Μελετιου Μεταξακη και Χρυσοστομου Παπαδοπουλου.

Μηπως δεν εχουν  το θεολογικο ταλεντο για να ξεχωρισουν το παλαιο ημερολογιο απο τις πλανες των Γ.Ο.Χ.???????

Μηπως θελουν να σταματησουν την νηστεια των Αγιων Αποστολων ????

Μηπως θελουν να σχισουν  την ΜΙΑ Εκκλησια των αποτειχισμενων????????

Μηπως θελουν να καταστρεψουν την ενοτητα της πιστεως και την κοινωνια του Αγιου Πνευματος μεσα στην ΜΙΑ Εκκλησια των αποτειχισμενων με την ταμπελα των "αντι-οικουμενιστων" ?????

Τι αντι-οικουμενιστες ειναι αυτοι οι παραμυθατζηδες που κανουν υπακοη στη πρωτη ενωση του "Π.Σ.Ε." για να εορταζουν οι αρετικοι ολου του κοσμου με τους Ορθοδοξους την ιδια ημερα??????

Αγιορειτης ιερομοναχος που επρεπε να κραταει το παλαιο ημερολογιο και να μην ειναι παρδαλος να πρωτοστατει υπερ του νεο-ημερολογιτικου σχισματος των μασονων αρχιερεων και να το παιζει στον κοσμο αντι-οικουμενιστης ??????

Αποτειχιση απο τους οικουμενιστες κρατωντας το νεο ημερολογιο ειναι σαν την γυναικα που λεει οτι δεν εχει πορνειο η ιδια αλλα καειναι του δρομου.!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ Α' ΜΕΡΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ :

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΕΣΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ  ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ : ΜΕΡΟΣ Α'

ΝΑ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΡΘΟΤΟΜΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ  ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΓΙΝΟ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΣΕΝΙ

Πανιερώτατος Λογγίνος  Ζαρ [1] του Μπαντσένι:
Κήρυγμα για τη Σύνοδο της Κρήτης.
Ευχαριστώ τους χριστιανούς ορθόδοξους που στάθηκαν φρουροί της Ορθόδοξης Πίστης. Ήταν ένα αρκετά δύσκολο έτος, με δοκιμασίες. 

https://youtu.be/0GTnz13IIJQ

‘Έγινε στη Κρήτη μια διαβολική, αντίχριστη Σύνοδος που δεν είχε καμία βάση - δεν βασίστηκε στις επτά Συνόδους της Ορθόδοξης Εκκλησίας -, που υπέγραψε αδιάντροπα αιρετικά ντοκουμέντα, που πουλήθηκε στον σατανά και τώρα είναι, φυσικά, δύσκολο να αναγνωρίσουμε πια, εκείνους τους αρχιερείς, πατριάρχες και επισκόπους που δεν είχαν τον κοινό νου να ομολογήσουν την λυτρωτική Ορθόδοξη πίστη, αλλά  προσχώρησαν στις πλάνες, στις αιρέσεις, υπέγραψαν αιρετικά ντοκουμέντα και γίνανε με τη σειρά τους αιρετικοί, όπου δεν τους αναγνωρίζουμε πια ως Εκκλησία και ευχόμαστε ένα πράγμα μόνο, να τους γυρίσει ο Θεός στην μετάνοια, να αποστρέφονται την ληστρική ψευδό-σύνοδο της Κρήτης. Και θα ήθελα να πω σήμερα σε όλους σας, ίσως να το ακούσουν και αυτοί, οι μοναχοί του Αγίου Όρους, από την Σκήτη Προδρόμου, οι μοναχοί από την ρουμάνικη σκήτη κλείσανε τις πόρτες στους αιρετικούς και δεν τους άφησαν να μπούνε στο μοναστήρι τους` πήγε πρόσφατα ένας μητροπολίτης και του κλείσανε τις πόρτες στα μούτρα διότι έχει υπογράψει τα αιρετικά ντοκουμέντα της Κρήτης και πουλήθηκε στον Αντίχριστο.
Αδέλφια, έτσι πρέπει να κάνουμε, πρέπει να μη αποδεχόμαστε τίποτα απ’ αυτά που μας εισάγουν στην Ορθόδοξη πίστη μας, πρέπει να μείνουμε θερμοί ομολογητές, μέσα στην πίστη μας, μέσα στην Εκκλησία μας` να μην προδώσουμε ούτε την Εκκλησία μας, ούτε το έθνος μας` και να μην προδώσουμε τον Θεό, τον Ένα Θεό` μια μόνο Πίστη και ένα μόνο […?]
Έτσι να μείνετε! Να μη φοβάστε, όταν η πίστη κινδυνεύει πρέπει να βγούνε και οι ερημίτες, και οι μοναχοί, όλοι πρέπει να βγούνε, να φωνάζουνε, να υπερασπίζουν την σωτήρια, Ορθόδοξή μας πίστη.
Να ντρέπονται όσοι ακόμα εμμένουν στις αιρέσεις τους, θέλοντας να καταστρέψουν την Πίστη και την Εκκλησία του Χριστού` θα τους καταστρέψει ο Θεός, θα πάνε στην κόλαση με τις αιρέσεις τους. Έτσι είχε πει ο Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ, ότι δεν γνωρίζουμε ούτε τα χρόνια, ούτε τους καιρούς, είχε, όμως, ειπωθεί ότι οι αρχιερείς στα έσχατα θα πάνε στη κόλαση.
Ιδού γιατί θα πάμε στη κόλαση – γιατί κι εγώ δεν ήξερα για ποιο λόγω: για την προδοσία της πίστεως, επειδή έχουμε επιτρέψει να διεισδύουν οι αιρέσεις, επειδή σήμερα θέλουμε να ενωθούμε με εκείνους που φέρνουν σκυλιά στη λειτουργία και τους ψέλνουν εξόδιο ακολουθία. Με αυτούς θέλουμε να ενωθούμε και να […] εκείνο τον «Άγιο Παύλο» που να καταστρέψει τον Θεό και τη Πίστη.
Σας ευχαριστώ, αδέλφια, για την πίστη και την ιερή αλήθεια! Πηγαίνετε και ομολογήστε την Αλήθεια και κανείς να μην προσπαθεί να μας ταΐζει με το ζόρι άλλη πίστη, να μας αλλάζει το μυαλό, να μας πειράζει τον εγκέφαλο. Εμείς έχουμε μια σωτήρια, ορθόδοξη πίστη για την οποία έχουν υποφέρει, έχουν πεθάνει εκατομμύρια μάρτυρες` οι φυλακές ήταν γεμάτες, αλλά δεν πρόδωσαν, δεν πούλησαν την πίστη τους, δεν άλλαξαν υπέρ των παπικών συμφερόντων και ούτε δέχτηκαν καμία από τις αιρέσεις που προσπάθησαν να φέρουν στην ορθόδοξη μας πίστη.
Ευφραίνεστε χριστιανοί, διότι είστε στον καλό τον δρόμο, φυλάξτε τα δόγματα, τους κανόνες, την αληθινή ορθόδοξη πίστη που είναι η μοναδική λυτρωτική πίστη. Εκείνοι που χάθηκαν, που ακολουθούν τις αιρέσεις, που κατάντησαν να πολεμάνε τον Σταυρό του Κυρίου, την Υπεραγία Θεοτόκο, την Εκκλησία και ότι ιερό και όσιο έχουμε. Να αισθανθούν την ντροπή, να κλάψουν τις αμαρτίες τους και να επιστρέψουν, με πίστη και μετάνοια, στην Ορθόδοξή μας Εκκλησία. Και όσοι έχουν αποδεχτεί την Σύνοδο της Κρήτης, λέγοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε στην ιστορία κάτι τόσο καλό και όμορφο, να ντρέπονται και να γυρίσουν στους κόλπους της Εκκλησίας των παππούδων και των προπατόρων μας που μας είχαν πει ούτε μια «ι» να μην αλλάξουμε, κι’ αν κατεβεί άγγελος εξ ουρανών να δώσει άλλο ευαγγέλιο, ανάθεμα να είναι. Καταλαβαίνουν τώρα, αυτοί, τι τους περιμένει, που έχουν χαλάσει τον νόμο της Εκκλησίας, τα δόγματα και τους κανόνες. Εκείνοι λένε ότι δεν έχουν φτιάξει καινούργια δόγματα. Δεν έχουν φτιάξει καινούργια δόγματα αλλά βάλθηκαν να χαλάσουν αυτά που είχαμε για χιλιετίες, που μας είχε αφήσει ο Χριστός μέσω των Αγίων Αποστόλων, των Αγίων Πατέρων.
Σας ευχαριστώ που μείνατε και θα μείνετε σταθεροί, μην φοβάστε τίποτα` λίγοι θα είναι εκείνοι που θα αγαπάνε την Αλήθεια μέχρι τέλους, αλλά, να ξέρετε, μόνο εδώ σωζόμαστε, μέσα στην Ιερή Αλήθεια που λάβαμε από τους αγίους της Ορθόδοξής μας Εκκλησίας. Να καμαρώνετε, πιστοί, με την γέννηση του Κυρίου, να ευφραίνονται όλοι οι λαοί, πληροφορήστε τους ότι λυτρωτής ετέχθη και σωτήρας, που μας αγαπάει και μας περιμένει να επιστρέφουμε στον καλό Ουράνιο Πατέρα. Αμήν!

[1] Θερμός υπερασπιστής της Πίστης, ο ιδρυτής, εκ του μη όντος, μιας πραγματικής, σύγχρονής, Βασιλειάδας, στο Μπαντσένι, από την Ουκρανική πλευρά των συνόρων με την Ρουμανία.