18 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΕΣΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ  ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ : ΜΕΡΟΣ Γ'

Λαθος μεγαλο ειναι  οταν ο Επισκοπος, Ιερεας, μοναχος και λαικος αφου  αποτειχιστει απο την κοινωνια των αιρετικων και σχισματικων οικουμενιστων επισκοπων συνεχιζει και ειναι με το νεο ημερολογιο των οικουμενιστων. Τοτε κουβαλανε το οικουμενιστικο σχισμα μαζι τους οι λεγομενοι "αντι-οικουμενιστες" και σχιζουν την Εκκλησια των αληθινα αποτειχισμενων αντι-οικουμενιστων.

Αποτειχιστηκαν απο την αιρεση των οικουμενιστων αλλα συνεχιζουν να καταστρεφουν την ενοτητα της πιστεως και την κοινωνια του Αγιου Πνευματος μεσα στην Μια Εκκλησια των αποτειχισμενων.

Αυτες ειναι οικουμενιστικες αποτειχισεις.!!!!!!!!!!

Τους εμεινε σουβενιρ απο τους οικουμενιστες ??????

Πρωτη φορα να αποτειχιζεται ιερομοναχος απο τους οικουμενιστες αλλα να κραταει το σχισμα των οικουμενιστων μετα μανιας.

Τι δαιμονια ειναι αυτα ??????

Αντι να προσπαθουν να ενωθουν με τους κανονικους και νομιμους  αποτειχισμενους αντι-οικουμενιστες αυτοι να ακολουθουν πιστα σαν να ειναι οι καλυτεροι μαθητες των μασονων οικουμενιστων σχισματικων και αιρετικων αρχιερεων του διαβολου, Μελετιου Μεταξακη και Χρυσοστομου Παπαδοπουλου.

Μηπως δεν εχουν  το θεολογικο ταλεντο για να ξεχωρισουν το παλαιο ημερολογιο απο τις πλανες των Γ.Ο.Χ.???????

Μηπως θελουν να σταματησουν την νηστεια των Αγιων Αποστολων ????

Μηπως θελουν να σχισουν  την ΜΙΑ Εκκλησια των αποτειχισμενων????????

Μηπως θελουν να καταστρεψουν την ενοτητα της πιστεως και την κοινωνια του Αγιου Πνευματος μεσα στην ΜΙΑ Εκκλησια των αποτειχισμενων με την ταμπελα των "αντι-οικουμενιστων" ?????

Τι αντι-οικουμενιστες ειναι αυτοι οι παραμυθατζηδες που κανουν υπακοη στη πρωτη ενωση του "Π.Σ.Ε." για να εορταζουν οι αρετικοι ολου του κοσμου με τους Ορθοδοξους την ιδια ημερα??????

Αγιορειτης ιερομοναχος που επρεπε να κραταει το παλαιο ημερολογιο και να μην ειναι παρδαλος να πρωτοστατει υπερ του νεο-ημερολογιτικου σχισματος των μασονων αρχιερεων και να το παιζει στον κοσμο αντι-οικουμενιστης ??????

Αποτειχιση απο τους οικουμενιστες κρατωντας το νεο ημερολογιο ειναι σαν την γυναικα που λεει οτι δεν εχει πορνειο η ιδια αλλα καειναι του δρομου.!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ Α' ΜΕΡΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ :

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΕΣΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ  ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ : ΜΕΡΟΣ Α'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου