21 Φεβρουαρίου 2017

ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ  Η ΑΓΙΟ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ 

Μεσα στην Μια Ορθοδοξη Εκκλησια εχουν μπει οι διεστραμενοι οικουμενιστες και με την κακοδοξη διδασκαλια τους προσπαθουν υπουλα να πλανησουν οσο περισσοτερους αδιαβαστους ορθοδοξους μπορουν.

Οσοι Ορθοδοξοι ομως ειναι διαβασμενοι και γνωριζουν καλα την Αγια Γραφη, τους Ιερους Κανονες των Ιερων Συνοδων  και την πραξη των Αγιων Πατερων της Εκκλησιας απομονωνουν τους αιρετικους οικουμενιστες με την ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ. 

Αυτοι που δεν αποτειχιζονται απο τους οικουμενιστες ειναι οσοι τους ακολουθουνε και ας διαμαρτυτονται στα λογια, αφου τους αναγνωριζουν στην πραξη με την μνημονευση των ονοματων που τους κανουν οι ιερεις τους και οι επισκοποι τους στις ιερες ακολουθιες που πηγαινουν.

Οι Ορθοδοξοι με την ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ δεν απομονωνουμε μονο τους διεστραμενους αιρετικους οικουμενιστες αλλα απομονωνουμε και οσους τους ακολουθουνε, τους αναγνωριζουνε και τους μνημονευουνε, ετσι ωστε να μην υπαρχει η παραμικρη μολυνση με την διεστραμενη κοινωνια της αιρεσεως των οικουμενιστων για να διαφυλαξουμε την Ορθοδοξη Εκκλησια ανοθευτη απο τις σατανικες διδασκαλιες των βαλτων και πλανεμενων.

Ετσι λοιπον απο το καινοτομο πληρωμα της αιρεσεως των διεστραμενων οικουμενιστων μπαινουμε μεσα στο Ακαινοτομητο Πληρωμα της Μιας Ορθοδοξου Εκκλησιας.

Με την ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ οι Ορθοδοξοι απομονωνουμε τους διεστραμενους οικουμενιστες οχι μονο για την αιρεση τους, αλλα και για το σχισμα που εκαναν στην Μια Ορθοδοξη Εκκλησια και την χωρισαν στα δυο, με το νεο ημερολογιο, ενω υπηρχε το παλαιο ημερολογιο που ακολουθουσε τοσους αιωνες η ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Οι Ορθοδοξοι δεν απομονωνουμε μονο τους διεστραμενους αιρετικους οικουμενιστες που σχισανε την Μια Ορθοδοξη Εκκλησια στα δυο με το νεο ημερολογιο και δημιουργησανε μια νεα δευτερη εκκλησια σχισματικη, αλλα απομονωνουμε και ολους οσους τους ακολουθουνε και πηγαινουνε μεσα στη δευτερη νεα  σχισματικη εκκλησια του νεου ημερολογιου.

Ετσι λοιπον ολοι οσοι ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΝΤΑΙ και φευγουνε απο το καινοτομο πληρωμα των διεστραμενων αιρετικων οικουμενιστων και μπαινουνε στο ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ Ακαινοτομητο Πληρωμα της ΜΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ακολουθουνε το ΠΑΛΑΙΟ ημερολογιο της ΜΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ που υπηρχε τοσους αιωνες,  διοτι αυτοι που ακολουθουν το νεο ημερολογιο των διεστραμενων οικουμενιστων και θελουν να μπουν στο Ακαινοτομητο πληρωμα της Μιας Ορθοδοξου Εκκλησιας δεν μπορουν να μπουνε,  επειδη αυτοματα δημιουργουν και δευτερο πληρωμα καινουργιας εκκλησιας νεου ημερολογιου, που δεν ειναι πια Ακαινοτομητο αλλα καινοτομο, διοτι συνεχιζει να σχιζει την ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ και να την χωριζει στα δυο, αφου δεν σταματαει να ακολουθει τους διεστραμενους οικουμενιστες.

Ολοι οσοι βρισκομαστε στο ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ δεν αναγνωριζουμε, δεν μνημονευουμε και δεν εχουμε κοινωνια με καμια συνοδο και παραταξη παρασυναγωγης Γ.Ο.Χ.

Μονο η ηγεσια του ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ εχει κανονικα και νομιμα δικαιωματα για να προκαλεσει, να συγκαλεσει και να συγκροτησει Συνοδο ΑΓΙΑ οποτε το επιτρεψει το ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ για να διαγνωσει και να δικασει τους αιρετικους και σχισματικους οικουμενιστες.

Οι συνοδοι  και οι παραταξεις παρασυναγωγης των Γ.Ο.Χ. αχετως που πηγαινουν με το παλαιο ημερολογιο, επειδη δεν βρισκονται ομως ως ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ απο την κοινωνια των αιρετικων και σχισματικων οικουμενιστων ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΥ  ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ αφου  εχουν δημιουργησει καινουργιες δευτερες, τριτες, τεταρτες, πεμπτες και αλλες πολλες στον αριθμο οργανωμενες εκκλησιες, παραλληλες, διαφορετικες και ξεχωριστες, δεν εχουν κανενα κανονικο και νομιμο συνοδικο  δικαιωμα για να καταδικασουν τους οικουμενιστες γιατι εχουν διαστρεψει τους Ιερους Κανονες της ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ που οδηγουν σε συγκροτηση ΑΓΙΟ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ και υποβαθμισαν την ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΠΡΟ - ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ σε πολυκεφαλη παρασυναγωγη.