15 Οκτωβρίου 2019

Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ.ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΝΩ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΟΞΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.



Η εν γνωση κοινωνια των πιστων κληρικων μοναχων και λαικων με τις  πλανες της εποχης μας ( αιρεση, σχισμα, παρασυναγωγη ) τους δημιουργει ψυχολογικα προβληματα, διοτι μολυνεται η ψυχη, καταστρεφεται σιγα σιγα και ενω  αργοσβυνει,  στο τελος νεκρωνεται πνευματικα, αφου παραλυουν  οι δυναμεις της και ενω  βλεπει την ζημια που παθαινει,  δεν εχει  πια την δυναμη να  ξεκολλησει απο την αρρωστια που την τρωει.
Ενω η ψυχη  μπορει να διαλεξει το καλο απο το κακο, κανοντας αρνητικη χρηση της ελευθεριας της, οδηγειται   στον πνευματικο θανατο.
Οταν καταλαβει ο ανθρωπος το λαθος, την πλανη και την απατη και δεν παρει την σωστη  θεση ως προς την αληθεια, τοτε αρχιζει μετα  χρεωνεται και φορτωνεται  η ψυχη απο αβαστακτα και ασηκωτα βαρη που την  τυραννουν και την σακατευουν, ενω γινεται εμφανες η παραμορφωση της αρρωστης ψυχης και αυτο  εκδηλωνεται εξωτερικα  απο τον προβληματικο  χαρακτηρα του ανθρωπου που μπορει να φτασει στη σχιζοφρενεια και τον δαιμονισμο.
Η αρρωστια από το πνευμα και την ψυχή μεταφέρεται στο σώμα και έτσι το σώμα είναι αιχμάλωτο στην άρρωστη ψυχή.
Η αρρωστη ψυχή από το πάθος της διαστροφής σπρωχνει το σώμα σε άτιμα σαρκικά ανώμαλα πάθη πορνείας, μοιχείας, ομοφυλοφιλιας, παιδεραστίας, κτηνοβασιας όπως βλέπουμε στους κληρικους και πιστούς του "παγκόσμιου συμβουλίου εκκλησιών".
Για αυτό βλέπουμε παρα πολλούς οικουμενιστες στην Ορθόδοξη Εκκλησία που είναι ομοφυλόφιλοι.
Ενω επρεπε οι κοινωνουντες με  τις πλανες να ντρεπονται, αυτοι οχι μονο ξευτιλιζονται, αλλα και υπερασπιζονται οι δυστυχεις τις απατες του διαβολου.
Η αληθεια εχει ακαταμαχητη δυναμη και ελευθερωνει τον ανθρωπο, του χαριζει πνευματικη υγεια, αγαλιαση, καθαροτητα, αναπαυση, διαυγεια και πολλαπλασιαζει την χαρη,  ενω γεμιζει τον ανθρωπο με Αγιο-Πνευματικα  χαρισματα.
Πρέπει να προσευχόμαστε στον Άγιο Θεο και για αυτούς όλους να μετανοήσουν από τις σατανικές πλάνες της διαστροφής και της ανωμαλίας που αρρώστησαν και την ψυχή και το πνεύμα και το σώμα και να επιστρέψουν πίσω στην Ορθόδοξη αλήθεια και στην υγεία του πνεύματος και του σώματος.
Και για αυτούς ολους σταυρώθηκε και αναστηθηκε ο Κύριος μας.