26 Φεβρουαρίου 2017

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΔΟΞΩΝ ΠΡΟ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΩΣ

Κανονικες εκκλησιολογικες θεσεις των Ορθοδοξων Χριστιανων  για την αντιμετωπιση κατα της υπερ-παν-αιρεσεως των οικουμενιστων, κατα του νεο-ημερολογιτικου σχισματος των οικουμενιστων, και κατα της παρασυναγωγης των παραταξιακων.

Η κανονικοτητα,  η νομιμοτητα, η ακριβεια στην πραξη και οχι στη θεωρια,  η ταξη και το δικαιο της Μιας Ορθοδοξου Εκκλησιας ειναι ξεκαθαρο.

Οταν αποτειχιστει ενας ιερεας απο τον επισκοπο του για την αιρεση και το σχισμα του οικουμενισμου, εκτος οτι δεν τον μνημονευει διοτι ειναι αιρετικος, η διοτι συγκοινωνει  με τους αιρετικους οικουμενιστες,  δεν εχει και εκκλησιαστικη κοινωνια  με οσους τον μνημονευουν.
Ο ιερεας τοτε μνημονευει το : υπερ του αρχιεπισκοπου κενο, χωρις να αναφερει αλλο ονομα, για να δειξει και στην πραξη οτι εχει κανει ενσταση, οτι εχει αποτειχιστει και δεν εχει κοινωνια μαζι του,  αλλα ταυτοχρονα πηγαινει και με το παλαιο εορτολογιο, διοτι και για αυτο τον λογο εκοψε την κοινωνια με τον επισκοπο του, επειδη δηλαδη ηταν και σχισματικος νεο-ημερολογιτης οικουμενιστης.
Στην Αγια προθεση και στην προσκομιδη των τιμιων δωρων ο ιερεας  αναφερει το : υπερ πασης επισκοπης Ορθοδοξων για να μην ζημιωθουν τυχον καποιοι Ορθοδοξοι επισκοποι ανα τον κοσμο που μπορει να ειναι και αυτοι αποτειχισμενοι χωρις ομως να τους ξερει, ενω πρεπει οσους ξερει να τους μνημονευσει τα ονοματα για να δειξει οτι τους εχει κοινωνικους, οπως μνημονευεται αυτη την στιγμη ο επισκοπος του Ακαινοτομητου πληρωματος της Εκκλησιας της Ουκρανιας Λογγινος, απο ολα τα κανονικα ακαινοτομητα τοπικα πληρωματα των Πατριαρχιων και των Αρχιεπισκοπων των Ορθοδοξων Εκκλησιων.

Οταν ο ιερεας βρισκεται στην προσκομιδη  μνημονευει ονοματα και βγαζει μεριδες για τους  ζωντες και τους κεκοιμημενους Ορθοδοξους, και  εαν υπαρχουν ζωντες επισκοποι και ιερεις που ειναι και αυτοι αποτειχισμενοι ειτε στην συνοδο που ανηκει ο ιδιος ειτε σε αλλες τοπικες κανονικες Ορθοδοξες  Εκκλησιες ειναι υποχρεωμενος να τους εχει κοινωνικους μνημονευωντας τα ονοματα τους και βγαζωντας τους μεριδες.
Ο ιερεας που ειναι αποτειχισμενος απο την κοινωνια των δυναμει αιρετικων και σχισματικων νεο-ημερολογιτων οικουμενιστων θα πρεπει να τελει  κανονικα ολες τις ακολουθιες μενοντας σε αυτη την κατασταση μεχρι οι Αποτειχισμενοι Επισκοποι και η ηγεσια τους ειτε στην τοπικη Ορθοδοξη κανονικη  συνοδο του, ειτε σε ολες τις  αλλες Ορθοδοξες τοπικες κανονικες  Εκκλησιες πραγματοποιησουν και συγκροτησουν Αγια και οχι ληστρικη Πανορθοδοξη Συνοδο, προεκταση των Παλαιων Ιερων Συνοδων για να διαγνωσουν και για να δικασουν τους υποδικους καινοτομους αιρετικο-σχισματικους οικουμενιστες, επιστρεφωντας ξανα   η κανονικοτητα η νομιμοτητα και η ταξη μεσα στην Μια Ορθοδοξη Εκκλησια ανα τον κοσμο.
Ο Αποτειχισμενος ιερεας μεχρι και οταν συγκροτηθει  η Εν Αγιω Πνευματι Συνοδος των Αποτειχισμενων Πατερων για την εξεταση και  δικη των κακοδοξων, απαγορευεται να μνημονευει τυχον επισκοπους παρασυναγωγης που αντικανονικα και παρανομα ανεβηκαν στους επισκοπικους θρονους, οπως ειναι αυτη την στιγμη ολοι οι επισκοποι των συνοδων και των παραταξεων των λεγομενων Γ.Ο.Χ. ενω παραλληλα βρισκονται ακομη οι υποδικοι καινοτομοι αιρετικοι και σχισματικοι οικουμενιστες σε αυτες τις ιδιες  θεσεις και χωρις  να εχουν καταδικαστει ακομη για να αδειασουν οι θεσεις και να μπουν οι νεοι Ορθοδοξοι στις μοναδικες θεσεις των επισκοπικων θρονων.
Υποδικοι καινοτομοι ειναι και οι παραταξιακοι, αφου και αυτοι ειναι δυναμει παρασυναγωγοι και θα δικαστουν μαζι με τους οικουμενιστες.
Ολοι οι υποδικοι καινοτομοι οικουμενιστες και παραταξιακοι  επισκοποι και ιερεις που ειχαν παρει κανονικη Αποστολικη διαδοχη, εχουν εγκυρα μυστηρια προ και μεχρι Αγιας Συνοδικης  καταδικης αφου ειναι δυναμει αιρετικοι,σχισματικοι και παρασυναγωγοι.
Οταν καταδικαστουν μετα απο Συνοδο Αγια και οχι ληστρικη  τοτε γινονται εν ενεργεια αιρετικοι, σχισματικοι και παρασυναγωγοι με ανενεργητα και ακυρα  μηστηρια, ασχετως που η αρχιερωσυνη η, η ιεροσυνη ειναι ανεξαλειπτη.
Η εκκλησιαστικη κοινωνια με τους δυναμει αιρετικους,σχισματκους και παρασυναγωγους κολαζει τους Ορθοδοξους γιαυτο ειναι υποχρεωτικη η Αποτειχιση απο την κοινωνια τους ασχετως απο την εγκυροτητα των μυστηριων τους προ και μεχρι Αγιας Συνοδικης Διαγνωσεως.

Σημερα στην Εκκλησιας της Ελλαδος δεν εχουμε αποτειχισμενο επισκοπο που να μην εχει κοινωνια με τους αιρετικους οικουμενιστες.

Οπως επισης δεν εχουμε επισκοπο που να πηγαινει με το παλαιο ημερολογιο για να μην σχιζει και να μην  καταστρεφει την Λατρευτικη ενοτητα της Μιας Ορθοδοξου Εκκλησιας.

Ολοι οι επισκοποι της Εκκλησιας της Ελλαδος βρισκονται στο καινοτομο πληρωμα της, ενω στο Ακαινοτομητο πληρωμα της Εκκλησιας της Ελλαδος εχουμε ιερεις μοναχους και λαικους.

Αυτα ισχυουν για ολους τους Ορθοδοξους Χριστιανους, κληρικους μοναχους και λαικους.

ΟΜΙΛΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΤΥΡΟΦΑΓΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ :  14 - 21 ΠΕΡΙ ΝΗΣΤΕΙΑΣ (Ν.ΘΕΟΤΟΚΗ).

ΟΜΙΛΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΤΥΡΟΦΑΓΟΥ

ΜΑΤΘΑΙΟΥ :  14 - 21

ΠΕΡΙ ΝΗΣΤΕΙΑΣ

(Ν.ΘΕΟΤΟΚΗ).

https://drive.google.com/file/d/0B8i_rrioHU5CTmV4MmRRemlpZlE/view?usp=drivesdk