6 Απριλίου 2019

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ - ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ - ΠΑΡΔΑΛΟΙ ΚΡΥΦΟ - ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ??? ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ??? ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ??? Η ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ??? ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ Η ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ???????? Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ Η ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ????????

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ  ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ - ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ - ΠΑΡΔΑΛΟΙ ΚΡΥΦΟ - ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ

ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ

ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ???

ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ???

ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ???

Η ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ???

ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ Η ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ????????

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ 

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ Η ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ????????

ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ
1) ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ 

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ

2) ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ

Το εχουμε πει απο την αρχη στην ηγεσια των αποτειχισμενων πως επρεπε να γραφτει ενα κειμενο με τα πιστευω τους για ολα τα θεματα που θα το εβλεπαν ολοι οι πατερες, κληρικοι, μοναχοι, και λαικοι, ετσι ωστε να λυνονταν πρωτα οι διαφορες, και να διορθωνοντουσαν ολα τα λαθη ωστε να παρουσιαστει ενα κανονικο και νομιμο κειμενο με αριστη εκκλησιολογια, για να εχει Αγιο - Πνευματικα αποτελεσματα.

Θελησαν οι πατερες που ηγουνται στην αποτειχιση να κανουν μονοι τους τις κινησεις χωρις να ρωτανε τους προηγουμενους πατερες της αποτειχισεως που εχουν την εμπειρια και αυτοι απο τους προηγουμενους αποτειχισμενους πατερες.


Θελησαν να γινουν κινησεις πισω απο τις κουρτινες ετσι ωστε να βλεπει ο κοσμος σημερα 2-3 διαφορετικες παρανομες και αντικανονικες εκκλησιολογιες.

Δεχτηκαμε πολλες ερωτησεις απο διαφορα μερη που μας παιρνουν τηλεφωνο και ολες οι ερωτησεις ειναι οπως τις παρουσιασαμε στο μπλοκ "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ" και τις απαντησε ο διαχειριστης του μπλοκ Γεωργιος Γιαννοπουλος.

1) Μπορουν  να καταδικασουν τον οικουμενισμο και την συνοδο της Κρητης πατερες που δεν εχουν αποτειχιστει ακομη απο την κοινωνια των οικουμενιστων ???

Απαντηση : Οχι διοτι στην ιστορια της Εκκλησιας μονο αποτειχισμενοι πατερες απο την κοινωνια των αιρετικων, σχισματικων και παρασυναγωγων συγκροτουν, συγκαλουν, και προκαλουν Αγιες κανονικες και Ορθοδοξες Συνοδους για την καταδικη των κακοδοξων.

Αυτοι που θελουν να καταδικασουν τους οικουμενιστες χωρις να αποτειχιστουν απο αυτους, πρεπει να καταδικασουν και τους εαυτους τους γιατι εχουν κοινωνια μαζι τους.

2) Μπορουν να καταδικασουν τον οικουμενισμο και την συνοδο της Κρητης  πατερες που εκοψαν μονο το μνημοσυνο των οικουμενιστων επισκοπων τους, αλλα συνεχιζουν να εχουν κοινωνια πλαγιως, αφου πηγαινουν και εκκλησιαζονται σε μοναστηρια που μνημονευονται επισκοποι κοινωνοι των οικουμενιστων επισκοπων ???

Απαντηση : Αυτη ειναι μια ηχητικη διακοπη μνημοσυνου που δεν σταματαει την μολυνση απο τους οικουμενιστες, διοτι πηγαζει δηλητηριο απο την οικουμενιστικη τρυπα.

Αυτες ολες οι παρδαλες ψευτο - αποτειχισεις μοιαζουν με εκεινους που καταδικαζουν τις πορνες και αθωωνουν τους εαυτους τους, ενω πηγαινουν και αυτοι με τις πορνες.

3) Μπορουν να καταδικασουν τον οικουμενισμο και την συνοδο της Κρητης πατερες που με το ενα ποδι βρισκονται μεσα στο νεο - ημερολογιτικο σχισμα του οικουμενισμου ???

Απαντηση : Οταν γινεται ομολογια πιστεως κατα του οικουμενισμου, δεν γινεται να ξεχωρισετε την αιρεση απο το σχισμα των οικουμενιστων.
Αυτη η ομολογια ειναι ευνουχισμενη και μιση.
Πεστε στον κοσμο οτι θα καταδιασετε ενα τμημα του οικουμενισμου.
Γιατι δεν το λετε ???
Ντρεπεστε ???

Δηλαδη αποτειχιζεστε απο την αιρεση των οικουμενιστων και συνεχιζετε να κουβαλατε το σχισμα των οικουμενιστων για να καταστρεφετε την Λατρευτικη ενοτητα της Μιας Εκκλησιας και μεσα στους αποτειχισμενους ???

4) Μπορουν να καταδικασουν τον οικουμενισμο και την συνοδο της Κρητης πατερες που εχουν την πλανη της αυτοματης απωλειας των μυστηριων που τελουν οι οικουμενιστες προτου καταδικαστουν απο Αγια Πανορθοδοξη  Συνοδο οι οικουμενιστες ???

Απαντηση : Γινεται να εχουν οι οικουμενιστες ακυρα μυστηρια πατερες μου, προτου να καταδιστουν απο Αγια Συνοδο ???

Μεχρι προχθες που ειχατε κοινωνια με τους οικουμενιστες τι ηταν τα μυστηρια τους, εγκυρα η ακυρα ???

Μολις αποτειχιστηκατε εσεις εγιναν ακυρα ???

Η μηπως τα μυστηρια ηταν ακυρα προτου κανετε εσεις την αποτειχιση σας ???

Με αυτα που  λετε βγαζετε και τους εαυτους σας με ακυρα μυστηρια οταν λειτουργειτε αφου κοινωνουσατε μαζι τους.

Προ - Συνοδικης καταδικης τα μυστηρια που τελουν οι δυναμει και ακριτοι οικουμενιστες ακομη ειναι εγκυρα και δυνατα.

Η κοινωνια ομως που εχουν οι "ορθοδοξοι" με τους οικουμενιστες τους κολαζει και οχι τα εγκυρα μυστηρια τους.

Οταν καταδιστουν οι οικουμενιστες απο Αγια Ορθοδοξη Κανονικη και Νομιμη Συνοδο, τοτε θα εχουν ανενεργητα και ακυρα τα μυστηρια που θα τελουν, διοτι θα ειναι ενεργεια αιρετικοι και σχισματικοι, κεκριμενοι, και τοτε θα μπουν Ορθοδοξοι επισκοποι στις θεσεις των οικουμενιστων σε ολες τις Ορθοδοξες Εκκλησιες.

5) Μπορουν να καταδικασουν τον οικουμενισμο και την συνοδο της Κρητης πατερες που εχουν την Ζηζιουλια πλανη της επισκοποκεντρικης θειας Ευχαριστιας ???

Απαντηση : Οποιος δεν πιστευει οτι η Θεια Ευχαριστια ειναι Χριστοκεντρικη και πιστευει οτι ειναι επισκοποκεντρικη  και θελει να μνημονευει επισκοπο μπορει να παει στην παρασυναγωγη ολων των παραταξεων των λεγομενων Γ.Ο.Χ. 

Αν υπαρχει κανονικος και νομιμος επισκοπος αποτειχισμενος και ειναι στην επισκοπη μας, και βεβαιως θα τον μνημονευουμε εκφωνος σε ολες τις ακολουθιες στην επισκοπη μας.

Αν ο αποτειχισμενος επισκοπος ειναι σε αλλη επαρχια και βεβαιως θα εχουμε εκκλησιαστικη  κοινωνια μαζι του, για να δειξουμε οτι ειμαστε ενα ιδιο εκκλησιαστικο σωμα αποτειχισμενων, χωρις ομως να τον μνημονευουμε στην θεση του οικουμενιστη επισκοπου μας, που και εκει πρεπει να δειξουμε οτι η θεση ειναι κενη διοτι χηρευει η επισκοπη μας επειδη ο επισκοπος μας ειναι οικουμενιστης.

Αν θα αποτειχιστει επισκοπος απο την κοινωνια των οικουμενιστων κρατωντας την Λατρευτικη ενοτητα με το παλαιο ημερολογιο χωρις να παει στην παρασυναγωγη των παραταξιακων, ευχαριστως θα εχουμε εκκλησιαστικη κοινωνια μαζι του, αν ειναι σε αλλη επαρχια, η σε αλλη τοπικη Ορθοδοξη Εκκλησια και αν ειναι και στην επισκοπη μας, πρεπει να μνημονευεται και εκφωνος σε ολες τις ακολουθιες απο ολους τους κληρικους της επαρχιας μας.

6) Μπορουν να καταδικασουν τον οικουμενισμο και την συνοδο της Κρητης πατερες που εχουν την δυνητικη επιφανιο πλανη ???

Απαντηση : Οχι διοτι τοτε συμφωνα με την πλανη τους θα ηταν δυνητικη και η καταδικη του οικουμενισμου.

Αν επικρατουσε αυτη η κακοδοξη πλανη, θα ειχε καταντησει η εκκλησια μας ταμειο αιρεσων σχισματων και παρασυναγωγων, διοτι αν θα λεγανε οι προηγουμενοι πατερες σε εποχες αιρεσεων σχισματων και παρασυναγωγων οτι αφου δεν ειναι υποχρεωτικο δεν αποτειχιζομαστε, τι θα γινοταν τοτε ???
Μη γενοιτο.

Αν δεν ειχαν αποτειχιστει οι πατερες κανονικα νομιμα και υποχρεωτικα, ουτε Συνοδους Αγιες θα συγκροτουσαν για να δικασουν τους κακοδοξους, ουτε θα ειχαν σωθει γιατι θα πηγαιναν παρεα με τον Αννα και τον Καιαφα,  ουτε θα βρισκαμε την Μια Αγια Καθολικη και Αποστολικη  Ορθοδοξη  Εκκλησια, διοτι θα ηταν ενωμενη με ολες τις πλανες, ολων των κακοδοξων, ολων των  ψευτοθρησκειων.
Θεος φυλαξοι.