8 Αυγούστου 2019

ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ.

Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

ΑΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ.

ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΠΡΟ - ΚΑΙ - ΜΕΧΡΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ.

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΡΟ - ΚΑΙ - ΜΕΧΡΙ - ΑΓΙΑΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.