10 Νοεμβρίου 2016

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ 1) ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ 2) ΜΕ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ 3) ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ : ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ???

Οι οικουμενιστες δεν σταματανε την ξεφρενη πορεια τους προς την κολαση, γιατι θελουν να κανουν παρεα με τον σατανα. Τωρα εμεις οι Ορθοδοξοι, αποτειχισμενοι απο την αιρετικη και σχισματικη τους κοινωνια, χωρις να ειμαστε εντειχισμενοι σε συνοδους, τι θα κανουμε ?, θα κατσουμε να τους βλεπουμε να παρασερνουνε τους πιστους στον πνευματικο θανατο ? και μετα θα βγαινουμε στο διαδυκτιο να συζηταμε τα αισχη που εχουν κανει ?.
Να ξεσηκωθουμε αγαπητητοι αδελφοι ολοι οι Ορθοδοξοι Αποτειχισμενοι του Ακαινοτομητου Πληρωματος της Εκκλησιας και να παμε να τους βγαλουμε απο τους επισκοπικους θρονους που κατεχουν σημερα. Να μην τους αφηνουμε να μπαινουνε στις Εκκλησιες για να της μολυνουνε με την σατανικη οικουμενιστικη κοινωνια τους.
Χρειαζονται δραστικα μετρα.
Ο Προφητης Ηλιας Αγιος ητανε αλλα καθαρισε τους ιερεις της αισχυνης του βααλ.
Μπορει να πει κανεις σημερα οτι ο Προφητης Ηλιας δεν ειναι Αγιος επειδη καθαρισε τους σατανιστες της εποχης του ?
Ας το πει κανεις αν εχει κοτσια οτι ο Προφητης Ηλιας δεν ειναι Αγιος της Εκκλησιας μας ? Αν το πει θα ειναι αιρετικος προφητο-αγιομαχος.
Ο Αγιος Νικολαος απο την μανα του δεν επινε γαλα τεταρτη και παρασκευη και στην Συνοδο τραβηξε χαστουκι τον αρχιαιρεσιαρχη αρειο για τις σατανικες κακοδοξιες του.
Και οταν τον βαλανε φυλακη και θα τον τιμωρουσαν την αλλη μερα για το χαστουκι που εριξε στον βλασφημο και διαστροφεα αρειο, πηγε στην φυλακη ο Χριστος και η Παναγια και τον δωρισανε ενα Ευαγγελιο και ενα ωμοφοριο. Αντε να τελειωνουμε με τους οικουμενιστες, γιατι αμα αναλαβουμε εμεις να τους ξηλωσουμε θα ειναι καλυτερα για αυτους και ανωδυνα θα την περασουν. Αν ομως δεν κινηθουμε εμεις και τους αναλαβει ο Αγιος Θεος τοτε θα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα για αυτους με πολυ κλαμα. Λοιπον απο τα πρωτα μετρα που πρεπει να καθιερωσουμε ειναι : η απαγορευση της εισοδου στους ναους απο τους πιστους οταν εισερχονται οι οικουμενιστες επισκοποι, απαγορευση της εισοδου στους ναους απο τους πιστους οταν εισερχονται οι συγκοινωνοι επισκοποι των οικουμενιστων επισκοπων, απαγορευση της εισοδου στους ναους απο τους πιστους οταν εισερχονται ιερεις που μνημονευουν τους οικουμενιστες επισκοπους, απαγορευση της εισοδου στους ναους απο τους πιστους οταν εισερχονται ιερεις που μνημονευουν τους συγκοινωνους επισκοπους των οικουμενιστων επισκοπων. Εξω απο την Ορθοδοξη Εκκλησια οι αρχιαιρεσιαρχες, σχισματικοι, καινοτομοι, υποδικοι, οικουμενιστες επισκοποι της μασονιας του διαβολου. Οσοι μνημονευτε, αναγνωριζετε, κοινωνειτε αμεσα η συγκοινωνειτε εμμεσα θα αποτειχιστειτε απο τους οικουμενιστες ?, θα διακοψετε την αιρετικη και σχισματικη κοινωνια μαζι τους ? για να ερθετε να αγωνιστειτε εντος του Ενος Ακαινοτομητου Πληρωματος της Εκκλησιας της Ελλαδος ? για να τους ξηλωσουμε απο τις επισκοπικες θεσεις που κατεχουν ? η θελετε να καταδικαστειτε να χαθειτε και να κολαστειτε μαζι τους ? Οσοι εχετε αποτειχιστει απο τους οικουμενιστες ενω ταυτοχρονα τους κανετε υπακοη και συνεχιζετε να σχιζετε την ενοτητα της πιστεως και την κοινωνια του Αγιου Πνευματος της Μιας Εκκλησιας, τι θα κανετε ? Θα φυγετε απο το σχισμα των νεο-ημερολιγιτων οικουμενιστων επισκοπων της σατανικης μασονιας ?, για να γυρισετε με το παλαιο εορτολογιο και να ερθετε να αγωνιστειτε εντος του Ενος Ακαινοτομητου Πληρωματος της Εκκλησιας της Ελλαδος ?, για να τους ξηλωσουμε απο τις επισκοπικες θεσεις που κατεχουν ?, η θα τους ακολουθησετε στην θανασιμη και κολασιμη πορεια τους ?
Εσεις που αναγνωριζετε μνημονευετε και κοινωνειτε με ολους τους παρασυναγωγους επισκοπους των Γ.Ο.Χ. Ελλαδος, των μασονικων παραταξεων του διαβολου, θα αποτειχιστειτε απο την κοινωνια του πνευματικου θανατου που σας προσφερουν ? για να ερθετε να αγωνιστειτε σαν αποτειχισμενοι απο την κοινωνια των αιρετικο-σχισματικων οικουμενιστων επισκοπων, εντος του Ενος Ακαινοτομητου Πληρωματος της Εκκλησιας της Ελλαδος για να τους ξηλωσουμε απο τις επισκοπικες θεσεις που κατεχουν ?, η μηπως βολευτηκατε στην ατελειωτη παρασυναγωγη σας και το θεμα εκλεισε για εσας ? και δεν σας ενδιαφερει τωρα πια ?
Οσοι Ορθοδοξοι Χριστιανοι εχουν αγαπη για την αληθινη πιστη του Χριστου , εχουν φιλοτιμο για νομιμο αγωνα και αθληση , και πραγματικη διαθεση για σωτηρια και αγιοτητα, οφειλουν να αποτειχιστουν απο την κοινωνια : 1) των υπερ-παν-αιρετικων οικουμενιστων, 2) των σχισματικων νεο-ημερολογιτων οικουμενιστων, 3) των παρασυναγωγων παραταξιακων, και να ερθουν να αγωνιστουν εντος του Ορθοδοξου Διαχρονικου Ακαινοτομητου Πληρωματος της Μιας Αγιας Καθολικης και Αποστολικης Εκκλησιας.

ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΚΟΔΟΞΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ολοι οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ πρεπει να ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΝ  απο την ΚΟΙΝΩΝΙΑ  της ΥΠΕΡ-ΠΑΝ-ΑΙΡΕΣΕΩΣ  των ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ  και να σταματησουν να ΣΧΙΖΟΥΝ  την ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ επιστρεφωντας στην ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ της ΠΙΣΤΕΩΣ και στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ  του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ  ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ.

Πρεπει ολοι οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ να γινουμε
Γ.Ο.Χ. αλλα τι Γ.Ο.Χ.?????????
Να γινουμε Γ.Ο.Χ. της ΜΙΑΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ
ΕΛΛΑΔΟΣ,
και οχι να βρισκομαστε στις πολλες  εκκλησιες των Γ.Ο.Χ. ελλαδος, διοτι ειναι τεραστια η διαφορα. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ !!!!!!!
Οταν λεει καποιος πιστος οτι ανηκει στους Γ.Ο.Χ. ελλαδος του κυπριανου,  η στους Γ.Ο.Χ. ελλαδος του καλλινικου,  η στους Γ.Ο.Χ. ελλαδος του μακαριου,  η στους Γ.Ο.Χ. ελλαδος του ευθυμιου, η στους Γ.Ο.Χ. ελλαδος του ματθαιου,  ομολογει αυτοματα οτι βρισκεται μεσα στις πολλες  εκκλησιες των Γ.Ο.Χ. ελλαδος, και επισης ομολογει οτι δεν ανηκει στους Γ.Ο.Χ. ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Οσοι βρισκονται στο ΕΝΑ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ αυτοι ειναι και οι Γ.Ο.Χ. ΤΗΣ ΜΙΑΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Ενω οσοι δεν βρισκονται στο ΕΝΑ  ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ βρισκονται στις πολλες εκκλησιες των Γ.Ο.Χ. ελλαδος.
Ειναι αλλο να βρισκεσαι  μεσα στο ΕΝΑ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και να ξεχωριζεις απο το υπολειπο  καινοτομο πληρωμα της ΜΙΑΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  και αλλο ειναι να βρισκεσαι μεσα στις πολλες, διαφορετικες, ξεχωριστες και παραλληλες εκκλησιες των  επισκοπικων συνοδικων παραταξεων  Γ.Ο.Χ. ελλαδος.
Η ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ  με τους αποτειχισμενους απο την κοινωνια των αιρετικο-σχισματικων οικουμενιστων και κραταει το παλαιο ημερολογιο,  ενω το καινοτομο πληρωμα της μιας  εκκλησιας της ελλαδος κοινωναει εκκλησιαστικα με τους οικουμενιστες και σχιζει την εκκλησια ακολουθωντας το νεο ημερολογιο.
Ενω ολες οι εκκλησιες των Γ.Ο.Χ.ελλαδος ειναι παραλληλες διαφορετικες και ξεχωριστες  ως προς την ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ  ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ.
Ολες οι εκκλησιες των Γ.Ο.Χ. ελλαδος επειδη δεν αγωνιζονται ως αποτειχισμενοι απο τους οικουμενιστες μεσα στο ΕΝΑ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και εχουν δημιουργησει πολλες διαφορετικες ξεχωριστες και παραλληλες επισκοπικες συνοδικες ιεραρχικες παραταξεις ως προς την ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ,
αποτελουν ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.
ΟΙ Γ.Ο.Χ. ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ειναι ολοι οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ που εχουν αποτειχιστει απο την αιρετικη και σχισματικη κοινωνια των οικουμενιστων κρατωντας το παλαιο ημερολογιο χωρις ομως να εχουν κοινωνια με καμια συνοδικη παραταξη επισκοπων παρασυναγωγης.