10 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΚΟΔΟΞΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ολοι οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ πρεπει να ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΝ  απο την ΚΟΙΝΩΝΙΑ  της ΥΠΕΡ-ΠΑΝ-ΑΙΡΕΣΕΩΣ  των ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ  και να σταματησουν να ΣΧΙΖΟΥΝ  την ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ επιστρεφωντας στην ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ της ΠΙΣΤΕΩΣ και στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ  του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ  ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ.

Πρεπει ολοι οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ να γινουμε
Γ.Ο.Χ. αλλα τι Γ.Ο.Χ.?????????
Να γινουμε Γ.Ο.Χ. της ΜΙΑΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ
ΕΛΛΑΔΟΣ,
και οχι να βρισκομαστε στις πολλες  εκκλησιες των Γ.Ο.Χ. ελλαδος, διοτι ειναι τεραστια η διαφορα. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ !!!!!!!
Οταν λεει καποιος πιστος οτι ανηκει στους Γ.Ο.Χ. ελλαδος του κυπριανου,  η στους Γ.Ο.Χ. ελλαδος του καλλινικου,  η στους Γ.Ο.Χ. ελλαδος του μακαριου,  η στους Γ.Ο.Χ. ελλαδος του ευθυμιου, η στους Γ.Ο.Χ. ελλαδος του ματθαιου,  ομολογει αυτοματα οτι βρισκεται μεσα στις πολλες  εκκλησιες των Γ.Ο.Χ. ελλαδος, και επισης ομολογει οτι δεν ανηκει στους Γ.Ο.Χ. ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Οσοι βρισκονται στο ΕΝΑ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ αυτοι ειναι και οι Γ.Ο.Χ. ΤΗΣ ΜΙΑΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Ενω οσοι δεν βρισκονται στο ΕΝΑ  ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ βρισκονται στις πολλες εκκλησιες των Γ.Ο.Χ. ελλαδος.
Ειναι αλλο να βρισκεσαι  μεσα στο ΕΝΑ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και να ξεχωριζεις απο το υπολειπο  καινοτομο πληρωμα της ΜΙΑΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  και αλλο ειναι να βρισκεσαι μεσα στις πολλες, διαφορετικες, ξεχωριστες και παραλληλες εκκλησιες των  επισκοπικων συνοδικων παραταξεων  Γ.Ο.Χ. ελλαδος.
Η ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ  με τους αποτειχισμενους απο την κοινωνια των αιρετικο-σχισματικων οικουμενιστων και κραταει το παλαιο ημερολογιο,  ενω το καινοτομο πληρωμα της μιας  εκκλησιας της ελλαδος κοινωναει εκκλησιαστικα με τους οικουμενιστες και σχιζει την εκκλησια ακολουθωντας το νεο ημερολογιο.
Ενω ολες οι εκκλησιες των Γ.Ο.Χ.ελλαδος ειναι παραλληλες διαφορετικες και ξεχωριστες  ως προς την ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ  ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ.
Ολες οι εκκλησιες των Γ.Ο.Χ. ελλαδος επειδη δεν αγωνιζονται ως αποτειχισμενοι απο τους οικουμενιστες μεσα στο ΕΝΑ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και εχουν δημιουργησει πολλες διαφορετικες ξεχωριστες και παραλληλες επισκοπικες συνοδικες ιεραρχικες παραταξεις ως προς την ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ,
αποτελουν ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.
ΟΙ Γ.Ο.Χ. ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ειναι ολοι οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ που εχουν αποτειχιστει απο την αιρετικη και σχισματικη κοινωνια των οικουμενιστων κρατωντας το παλαιο ημερολογιο χωρις ομως να εχουν κοινωνια με καμια συνοδικη παραταξη επισκοπων παρασυναγωγης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου