8 Δεκεμβρίου 2017

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΔΑΛΩΝ ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΚΑΙ ΛΑΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ   

Σκοπός της οικουμενιστικής μασονίας είναι να μολύνει τα Άγια Θυσιαστήρια των Ορθοδόξων, να διαστρέφει την αλήθεια, να δηλητηριάζει και να φονεύει πνευματικά τις ψυχές του Εκκλησιαστικού πληρώματος. Επειδή δεν είχαν μεγάλα αποτελέσματα με τον προσηλυτισμό στις πόρτες των σπιτιών όπου προσπαθούσαν οι διάφοροι διαβολάνθρωποι να πλανήσουν τους Ορθοδόξους, χειραγώγησαν ανθρώπους στο σατανισμό, τους προώθησαν από τα μασονικά κέντρα εξουσίας, με σκοπό.....

να εισχωρήσουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία σε θέσεις κλειδιά, γιατί γνωρίζουν ότι την πνευματική ζημιά που κάνει ένας επίσκοπος αιρεσιάρχης στην επαρχία του, ένας ιερέας κακόδοξος στην ενορία του και ένας ηγούμενος πλανεμένος στο μοναστήρι του, δεν την κάνουν εκατοντάδες εχθροί και άπιστοι στην εκκλησία. Επίσκοποι, Ιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος και Ηγούμενοι του Αγίου Όρους, όταν μνημονεύουν και έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με τους πρωτοστάτες Πατριάρχες και Αρχιεπισκόπους της οικουμενιστικής κακοδοξίας, ομολογούν δημόσια και καθαρά ότι: 

1) αρνούνται την Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία,

2) παραδέχονται όλες τις δαιμονικές αιρέσεις ως κανονικές Εκκλησίες,

3) αναγνωρίζουν ως έγκυρα τα μυστήρια των κεκριμένων αιρετικών,

4) διδάσκουν ότι ο Πάππας είναι κανονικός επίσκοπος Αγιότατος, πρώτος και τον μνημονεύουν,

5) έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με όλο το δαιμονικό παγκόσμιο συμβούλιο των ψευδο-εκκλησιών,

6) έχουν υπογράψει κοινές διακηρύξεις και συμφωνίες με όλο το πλήθος των ακοινωνήτων,

7) αγιοποιούν παράνομα και αντικανονικά μητροπολίτες που ήταν υποτακτικοί μασονικών στοών,

8) έχουν μεταδώσει Το Σώμα και Το Αίμα του Χριστού μας σε αιρετικούς και άπιστους και έχουν ματαλάβει αιρετικά χάπια πλανεμένων,

9) εφαρμόζουν στην πράξη την βλάσφημη πατριαρχική εγκύκλιο του 1920, 

10) συνεχίζουν όπως το 1924 να σχίζουν την Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία, ακολουθώντας τους πλανεμένους πατέρες τους, καταστρέφοντας την ενότητα της πίστεως, εξαφανίζοντας κάποιες φορές την νηστεία των Αγίων Αποστόλων, καταπατώντας την παράδοση και διαστρέφοντας τις αποφάσεις των Αγίων Οικουμενικών Συνόδων,

11) τηρούν με ακρίβεια στην Εκκλησία την άρση των αναθεμάτων και της ακοινωνησίας των καινοτόμων Πατέρων τους,

12) συλειτουργούν, συμπροσεύχονται και συγκοινωνούν με όλους τους αιρετικούς, σχισματικούς και παρασυνάγωγους.

Στα παραπάνω φρικτά, πρωτοφανή και εωσφορικά εγκλήματα εις βάρος της Αγίας μας Ορθοδόξου Εκκλησίας συμμέτοχοι είναι: διευθυντές ''χριστιανικών'' περιοδικών, εφημερίδων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, εκδότες ''χριστιανικών'' βιβλίων, καθηγητές πανεπιστημίων ''θεολογικών σχολών'', και αδελφότητες ευνουχισμένων άβουλων και απονευρωμένων ''χριστιανών''.

Η εκκλησιαστική κοινωνία με τους οικουμενιστές είναι κολάσιμος ενέργεια, είναι βλασφημία προς το Θεό, είναι ομολογία σατανική, είναι ένα αντίχριστο πνεύμα, είναι μια δαιμονική λογική, μια εωσφορική αντίληψη και μια διαβολική επινόηση, παγίδα του πονηρού και προθάλαμος του άδη. Μέσα στο πλήρωμα της Εκκλησίας που συγκοινωνεί με τους επισκόπους του οικουμενισμού βρίσκονται: αδιάφοροι, συμφεροντολόγοι, δειλοί, φοβιτσιάρηδες, αχρι-καιρικοί, ορώντες, δυνητικόφρονοι, ευνουχισμένοι, φιλόδοξοι, προσωπολάτρες, ευσεβιστές, δουλοπρεπείς και άνανδροι. 

Ομολογία Πίστεως υπέρ της αιρέσεως και του σχίσματος του οικουμενισμού και κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας κάνουν οι πρωτοστάτες κακόδοξοι επίσκοποι και όσοι τους μνημονεύουν και επικοινωνούν μαζί τους.

ΤΗ ΚΕ' ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΜΝΗΜΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΜΕΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΣΟΦΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΥ.  ΕΝ ΤΑΥΤΗ ΤΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΙΔΟΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΙΩΝ.

Απολυτικιον της Εορτης.

Δοξα..  Της Αγιας.

Ηχος πλ. α'

Τον συναναρχον Λογον...

Την πανευφημον νυμφην Χριστου υμνησωμεν, Αικατεριναν την θειαν και πολιουχον Σινα, την βοηθειαν ημων και αντιληψιν, οτι εφιμωσε λαμπρως, τους κομψους των ασεβων, του Πνευματος τη μαχαιρα, και νυν ως Μαρτυς στεφθεισα, αιτειται πασι το μεγα ελεος.

Του Αγιου. Ηχος δ'. Ταχυ προκαταλαβε.

Ουρανιον Αγγελον, χειραγωγον ασφαλη, προς δοξαν αριδηλον, ως του φωτος κοινωνος, Μερκουριε εσχηκας, οθεν τω αθανατω, Βασιλει πειθαρχησας, ηθλησας υπερ φυσιν, ως γενναιος οπλιτης, διο τους σοι προσιοντας, μακαρ περισωζε.

Κοντακιον. Της Αγιας.

Ηχος β'. Τα ανω ζητων...

Χορειαν σεπτην, ενθεως φιλομαρτυρες, εγειρατε νυν, γεραιροντες την πανσοφον, Αικατεριναν, αυτη γαρ, εν σταδιω τον Χριστο εκηρυξε, και τον οφιν επατησε, ρητορων την γνωσιν καταπτυσασα.

Του Αγιου. Ηχος δ'. Επεφανης σημερον.

Ωσπερ θειον θωρακα, ημφιεσμενος, του Χριστου την δυναμιν, αθλητικως ανδραγαθεις, καταπυρσευων τους ψαλλοντας, χαιρε Μαρτυρων το κλεος Μερκουριε.

ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ :

Τη ΚΕ' του αυτου μηνος, μνημη της αγιας Μεγαλομαρτυρος Αικατερινης.

Στιχ. Αικατερινα, και σοφη και παρθενος,

Εκ δε ξιφους, και Μαρτυς ω καλα τρια!

Εικαδι πεμπτη αορ κατεπεφνεν ρητορα Κουρην.

Τη αυτη ημερα, οι Αγιοι εκατον πεντηκοντα Ρητορες, οι δια της Αγιας Αικατερινης πιστευσαντες τω Χριστω, πυρι τελειουνται.

Στιχ. Αι προς πλανης Ρητορσιν ανδρασι στασεις,

Εις πυρ θανουσι, των στεφανων ευρεσεις.

Τη αυτη ημερα, η Αγια βασιλισσα, η γαμετη Μαξεντιου, ξιφει τελειουται 

Στιχ. Τμηθεισα θνητου συζυγος βασιλεως, 

Αφθαρτον ευρε νυμφωνα Βασιλεως.

Τη αυτη ημερα, ο Αγιος Πορφυριος, ο Στρατηλατης, συν τοις διακοσιοις στρατιωταις, ξιφει τελειουνται.

Στιχ. Συν τω στρατω σου, Πορφυριε, προς ξιφος,

Προθυμος ηκεις, οια περ Στρατηλατης.

Τη αυτη ημερα, μνημη της αθλησεως του Αγιου Μεγαλομαρτυρος Μερκουριου.

Στιχ. Ει και πατασση, Μερκουριε τω ξιφει,

Και νεκρος εχθρον συ πατασσεις Κυριου.

Τη αυτη ημερα, μνημη του Οσιου Πατρος ημων Πετρου του Ησυχαστου.

Στιχ. Ησυχως βιου το πελαγος ανυσας,

Προς ησυχιον, Πετρε, λιμενα φθανεις.

Τη αυτη ημερα, οι Αγιοι εξακοσιοι εβδομηκοντα Μαρτυρες ξιφει τελειουνται.

Στιχ. Τεμνουσιν ανδρων εικαδας τριπλως δεκα.

Μεθ' ων και αλλους ανδρας επτακις δεκα.

Ταις των Αγιων σου πρεσβειαις, Χριστε ο Θεος, ελεησον ημας. Αμην.

Εξαποστειλαριον. Της Αγιας

Εν Πνευματι τω Ιερω...

Ενευρωσας το φρονημα, γυναικων ω παρθενε, Αικατερινα παντιμε, αθλοφορων η δοξα, και φιλισοφων ανοιαν, εν Θεω διηλεγξας, ως ληρον ουσαν και μυθον, την Παναμωμον οντως, και Μητερα του Θεου, συλληπτορα κεκτημενη.

Του Αγιου. Ομοιον

Τας παραταξεις των εχθρων, και δαιμονων τα θραση, εις τελος κατηδαφισας,  και στεφος εδεξω, Μερκουριε μακαριε, εκ χειρος του Κτιστου σου, ως Μαρτυς της αληθειας, διασωζεις δε παντας, εκ παντοιων θλιβερων, σκανδαλων του αλλοτριου.

Της Εορτης Ομοιον

Του Ιερου σε σημερον, Θεοτοκε Παρθενε, δεχεται τα ενδοτερα, χερσιν Αρχιερεως, εν οις τριων απο χρονων, εως δυο και δεκα, διεμεινας τρεφομενη, χερσι θειου Αγγελου, ως αγια κιβωτος, του παντα τεκτηναμενου.

Μεγαλυναρια. Της Αγιας.

Νυμφη του Σωτηρος παναυκλεης, αιγλη παρθενιας, και σοφιας τη καλλονη, και Μαρτυρων αθλοις, λαμπρως πεποικιλμενη, Αικατερινα ωφθης, ως καλλιπαρθενος.

Του Αγιου.

Ωφθης νεανιας πανευπρεπης, οια στρατιωτης, του Σωτηρος περιφανης, φυσεως γαρ ωρα, την αθλησιν ανθησας, Μερκουριε θεοφρον, Χριστω δεδοξασαι.