28 Μαΐου 2019

ΟΙ 20 ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΕΥΤΗΡΙΑ ΨΥΧΩΝ.


ΟΙ 20 ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΕΥΤΗΡΙΑ ΨΥΧΩΝ.

Κακόδοξοι αιρετικοί σχισματικοί και παρασυνάγωγοι οι ηγούμενοι των 20 ιερών μονών του Αγίου Όρους μολύνουν τα Άγια θυσιαστήρια τους με την πνευματική τους πορνεία, προσφέροντας Ορθόδοξη μετάληψη υπερπαναιρετικής κοινωνίας στους μοναχούς και στους πιστούς. Το δηλητήριο του οικουμενισμού τους μέθυσε και τους οδηγεί στους τυμπανιαίους της Λαύρας απέναντι από τα Άγια λείψανα των Αγιορειτών Οσιομαρτύρων, όπως του Κοσμά του πρωτοεπιστάτη στις Καρυές. Η εκκλησιαστική κοινωνία που έχουν με τον......

νεο-ημερολογίτη σχισματικό, παναιρετικό, οικουμενιστή και παραταξιακό νεο-εσφιγμενίτη Πατριάρχη, τους κατατάσσει στην Εκκλησία των πονηρευομένων, δηλαδή στο στρατόπεδο της κακοδοξίας, της πλάνης, της προδοσίας, της δειλίας, της μασονίας και του αντίχριστου. Δυστυχώς και σήμερα στο Άγιο Όρος πρωτοστατούν οι εχθροί της Παναγίας και του Υιού της.

ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Γιατι τοση ταλαιπωρεια ρε παιδια και  τι ειναι αυτο που σας μπερδευει ?. Τοσα χρονια μαλωνουν οι κοινωνουντες μετα των  οικουμενιστων με τους κοινωνουντες μετα των παραταξιακων.  Δεν μπορειτε να το καταλαβετε η δεν θελετε να το καταλαβετε  οτι η αληθεια ειναι στην μεση ?
Μασονικες εντολες επισκοπων στην Εκκλησια ειναι : απο το 1870 αρχιζει η ΥΠΕΡ-ΠΑΝ-ΑΙΡΕΣΗ των ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ.
Απο το 1924 αρχιζει το ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ των ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ.
Απο το 1935 αρχιζει η ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ των ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ.
Δουλεια της σατανικης μασονιας ηταν
αυτη η τριπλετα της πλανης.
Γιατι δεν φευγουν οι πιστοι απο αυτες τις τρεις πλανες ? ματιαγμενοι ειναι ?
Ειναι τοσο δυσκολο ενω Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ μας εδωσε μυαλο τους ανθρωπους ? Τι μας το εδωσε για να αμαρτανουμε ?
Ολοι ασχουλουνται στο δυαδυκτιο τι κανανε οι γεροντες, τι ειπαν οι γεροντες. Θα παρουμε τα καλα μονο απο τον  καθε γεροντα. Αν δουμε οτι ο γεροντας μπερδευει δεν τον ακολουθουμε.  Τι γεροντο-λατρεια ειναι αυτη?
ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ακολουθαμε και ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ των ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ των ΙΕΡΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ.
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα, οποιος θελει να βρει την λυση υπαρχει η λυση, οποιος δεν θελει να την βρει και κανει οτι δεν καταλαβαινει  αυτος θα χασει την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και θα  κερδησει την ΚΑΚΟΔΟΞΙΑ.
Θες ανθρωπε μου να φυγεις απο την υπερ-παν-αιρεση των οικουμενιστων???    ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΑΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΑ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ  ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ  ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ γιατι αλλιως θα τους κοινωνας θες δεν θες και θα εισαι παναιρετικος οικουμενιστης.
Θες ανθρωπε μου να φυγεις απο το νεο-ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων ???
Ακολουθεις  το ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΟΥ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ  ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΜΕΧΡΙ  ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ γιατι  αλλιως θα συνεχισεις να εισαι σχισματικος οικουμενιστης μαζι με αυτους.
Θες ανθρωπε μου να φυγεις απο τους παρασυναγωγους επισκοπους ολων των παραταξεων ???
ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ   ΑΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ   ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ γιατι
αλλιως θα κοινωνας την παρασυναγωγη τους και θα εισαι παραταξιακος σαν και αυτους.
Ειναι μεγαλη καταρα πνευματικη καταδικη και θανατος να μην μπορει καποιος πιστος να ξεφυγει απο τα δυχτια της αιρεσεως του σχισματος και της παρασυναγωγης.
Χρειαζετε πολυ προσευχη και νηστεια. Για να ειναι καποιος  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ χρειαζεται να αθλειται νομιμως κανονικως ακριβως δικαιως και Θεαρεστως συμφωνα με την ταξη της ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ και ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.