28 Νοεμβρίου 2018

ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΗ ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Θελουμε, πρεπει και αγωνιζομαστε να ξηλωσουμε μεσα απο την Εκκλησια της Ελλαδος την παναιρεση του οικουμενισμου.

Αυτο το επιτυγχανουμε με την αποτειχιση, την διακοπη μνημοσυνου και την διακοπη της εκκλησιαστικης κοινωνιας των Ορθοδοξων απο το στρατοπεδο των οικουμενιστων.

Θελουμε, πρεπει και αγωνιζομαστε να ξηλωσουμε μεσα απο την Εκκλησια της Ελλαδος το παπικο  νεο ημερολογιο που καταστρεψε την Λειτουργικη ενοτητα των Ορθοδοξων, και αυτο το επιτυγχανουμε με την επιστροφη στο παλαιο ημερολογιο, για να εξαφανιστει το σχισμα και να επελθει η λειτουργικη ενοτητα μεσα στην Εκκλησια της Ελλαδος.

Ο αγωνας πρεπει να γινεται μεσα στην Μια Εκκλησια της Ελλαδος.

Γινεται πολεμος αναμεσα στο Ακαινοτομητο και το καινοτομο πληρωμα της Εκκλησιας της Ελλαδος.

Ο σκοπος ειναι ενας : το Ακαινοτομητο πληρωμα να ξηλωσει και την αιρεση, αλλα και το σχισμα μεσα απο την Εκκλησια της Ελλαδος, ωστε να νικησει η Ορθοδοξια.

Αρα ολες οι αλλες Εκκλησιες της Ελλαδος που εχει δημιουργησει η παρασυναγωγη ολων των παραταξεων και των συνοδων των Γ.Ο.Χ. δεν εχουν στοχο, δικαωμα, αλλα και δεν μπορουνε να καθαρισουν την Μια Εκκλησια της Ελλαδος απο την αιρεση και το σχισμα των οικουμενιστων, διοτι κανουν παρανομο και αντικανονικο αγωνα αφου υποβαθμισαν την αποτειχιση σε παρασυναγωγη.

Γιαυτο πρεπει να διαλυσουν ολες οι παραταξεις και οι συνοδοι των Γ.Ο.Χ. και να ερθουν ολοι οσοι εχουν κανονικη Αποστολικη διαδοχη, οι επισκοποι ομως να αγωνιστουν ως πρεσβυτεροι, μαζι με τους ιερεις, τους μοναχους και τους λαικους και να παλεψουν μεσα στην Μια Εκκλησια της Ελλαδος και στο Ακαινοτομητο πληρωμα που αγωνιζεται εναντιον του καινοτομου πληρωματος.