7 Ιουλίου 2017

ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΛΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1833 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ.

ΣΥΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΕ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ "ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ" ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΟΞΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΕΣΧΙΣΑΝ ΤΟ 1924 ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ.

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΚΗ  ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1935 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ Γ.Ο.Χ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ.

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΜΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΥΝΟΔΩΝ ΙΕΡΑΡΧΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΠΛΗΘΩΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ.