27 Απριλίου 2017

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ????????ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ Η ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ??????????? ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ????????? ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ Η ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ?????????????? ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ????????? ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Η ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ????????????????? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΚΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ.

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ????????ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ Η ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ???????????

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ????????? ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ Η ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ??????????????

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ????????? ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Η ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ?????????????????

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΚΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ.

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ  ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ  ΣΥΝΟΔΩΝ.

1) ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ  ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ".?????????????????????

ΚΑΛΑ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ??????????????

ΑΠΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΦΡΙΚΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?????????????????????

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΔΟΞΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΗΛΟΙ ΑΦΟΥ  ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΙΜΙΟΝ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΙΟΝ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ  ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΩΝ ???????????????????

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΘΕΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ  ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ  ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ" ?????????????????????

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΑΓΟΥΣ ΜΕ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΛΕΣΒΙΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΜΕ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ" ???????????????????

ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ  ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΝΤΟΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.????????????????????????

ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2) ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ.!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ  ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΟΠΑΤΑΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.???????????????????

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ  ΘΕΣΠΙΣΑΝ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΑΝ ΤΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΑΓΙΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΥΠΟΔΙΚΟΙ  ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΙ ΘΕΣΠΙΣΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ" ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ- ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙΣ  ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΑΓΙΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ  ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΘΕΤΕΙΣ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΦΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ.????????????????

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ   ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΑΚΟΗ  ΣΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΡΙΘΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΑΚΟΗ ΣΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ  ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΚΑΚΣΤΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΕΟΡΤΑΣΜΟ ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ.?????????????????

ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ-ΠΑΝ-ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥΣ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΕΣΑΙ ΑΦΟΥ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.!!!!!!!!!!

ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΩΝΙΑ ΜΕ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ  ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ.!!!!!!!!!!!

3) ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΛΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟΣ

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΕ ΤΟΣΟΥΣ  ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ.?????????????????

ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ.???????????

ΕΝΩ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΣΑΤΕ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΗΛΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ.!!!!!!!!

ΔΙΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΔΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.?????????????

ΕΝΩ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ ΠΡΟ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΩΣ.???????????????

ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΧΕΙΡΟΤΩΝΕΙΤΕ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ.??????????????

ΠΟΥ  ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ????????

ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ  ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ???????????

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΤΕ.????????????????

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΤΟΥ ΣΥΚΓΡΟΤΗΘΕΙ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΩΝΕΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ.??????????????

ΤΙ ΚΑΚΟΔΟΞΕΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.????????????

ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ  ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ

ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΩΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΝΕΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ 
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ

ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ  ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ Γ.Ο.Χ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΧΟΥΝ  ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ  ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ  ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ  ΕΧΘΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΗ ΩΣ  ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ  ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗ  ΒΟΗΘΑΝΕ  ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΑΡΤΥ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΠΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΟΞΙΑΣ.!!!!!!!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΝ  ΟΛΟΙ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ  ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΚΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΙΚΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΗ

ΛΑΒΑ ΗΦΑΙΣΤΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Σ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΑΝΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΔΟΞΩΝ

ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ : 

ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΑΝΕΤΕ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΙΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΑΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΙΟ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ

ΤΟ 1935 ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Γ.Ο.Χ.

ΤΟ 1970 ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΗΧΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ
ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

Πως να ευλογησει ο Αγιος Θεος μια κινηση αγωνιστικης αντιδρασεως και ενστασεως κατα των κακοδοξων οικουμενιστων οταν διαστρεφουμε τα οπλα που μας εδωσε εκεινος για να πολεμησουμε τους εχθρους της πιστεως ???

Ο Θεος λεει :  ΚΟΨΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ και οι αλλοι κοβουν ΜΟΝΟ το μνημοσυνο.
Θα εχει ευλογια αυτη η προσπαθεια η θα κανει μεγαλυτερη ζημια στο εκκλησιαστικο πληρωμα αδελφοι αφου η τρυπα που μπαινει το δηλητηριο δεν κλεινει ???

Οταν δεν ακους τον Θεο και τους Αγιους και κανεις δικα σου πραγματα, ειναι φυσικο να μην εχεις ΑΓΙΟ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ που ειχαν οι ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥΣ διοτι κανανε 100% ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ.

Πως να εχεις την ευλογια του Θεου οταν δεν τον ακους ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΑΓΙΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ???

Πως να εχεις την ευλογια του Θεου οταν ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΘΕΟ και αντι να αποτειχιστεις απο την αιρεση και το σχισμα των οικουμενιστων ΕΣΥ ΧΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ???

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ???

ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ .!!!!!

ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡ - ΠΑΝ - ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ 

ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ 

ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ Γ.Ο.Χ.

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ


Παράνομες και αντικανονικές διώξεις αγιορειτών πατέρων μοναχών ξεκίνησαν να κάνουν μαζικά οι Οικουμενιστές στο ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ - ΑΘΩ.....

Θέλουν να διώξουν από το Άγιο Όρος όσους πατέρες αντιστέκονται στην Παναίρεση του Οικουμενισμού , όσους διακόπτουν την μνημόνευση του αιρετικού οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίου ,όσους καταγγέλλουν και δεν δέχονται τις αποφάσεις της ψευδοσύνοδου που έγινε στο Κολυμπάρι της Κρήτης το 2016 , και όσους πάνε κόντρα στα σχέδια των αντιχρίστων δυνάμεων ( Ηλεκτρονική διακυβέρνηση κ.α ) .

Πιο συγκεκριμένα διώκουν παράνομα και διαγράφουν από τα μοναχολόγια καταπατώντας κάθε αρχή και κάθε δίκαιο, μοναχούς στην Ι. Μονή Μεγίστης Λαύρας , στην Ι. Μονή Κουτλουμουσίου , στην Ι. Μονή Χιλανδαρίου και μοναχούς σε κελιά που ανήκουν στις παραπάνω Ι.Μονές , και μάλιστα μοναχούς που βρίσκονται 20 και 30 χρόνια μέσα στο περιβόλι της Παναγίας με τις κατηγορίες ότι είναι σχισματικοί και ότι δεν δέχονται την τάξη που υπάρχει στο Άγιον Όρος. 

Στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ - ΑΘΩ ισχύει ο Καταστατικός Χάρτης (Κ.Χ.Α.Ο) και αυτός καταπατείτε ασυστόλως και κατά συρροή όπως μας δήλωσε διωκόμενος αγιορείτης μοναχός που παραμένει και μάχεται εντός του Αγίου Όρους , και μας δήλωσε ακόμα ότι μεγάλη ευθύνη για αυτήν την κατάσταση φέρνουν εκτός από τα μοναστήρια που αναφέρουμε πιο πάνω και ο πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους ο οποίες έχει και ποινικές ευθύνες , και θα έπρεπε να έχει ήδη παρέμβει και να ενημερώσει την ιερά κοινότητα του Αγίου όρους για τις αντικανονικές και παράνομες διαγραφές των αντιοικουμενιστών πατέρων και μοναχών από τα μοναχολόγια  

Κάποιοι μοναχοί συντονισμένα άσκησαν εφέσεις κατά αυτών των άδικων αποφάσεων και οι Οικουμενιστές φρενάροντας τους , αφού δεν μπορούν να προχωρήσουν όσο γρήγορα θα θέλανε στην συνέχιση του διωγμού των Ορθοδόξων αγιορειτών πατέρων από το Άγιον Όρος μέχρι να μην μείνει κανείς που να αντιστέκεται στο περιβόλι της Παναγίας. ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ. 

Ο οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και όσοι έχουν τα οικουμενιστικά του φρονήματα είναι υπόλογοι με βάση τους ιερούς κανόνες της Ορθοδόξου εκκλησίας μας , και θα δώσουν λόγο όταν και αν επιτρέψει ο Τριαδικός Θεός να γίνει πανορθόδοξη Αγία σύνοδος , η εν ημέρα κρίσεως. 

Για όποια νεότερη εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε. Σ.Β 

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΗΧΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ , ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ....

ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ....





ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ".......

Ραγδαίες εξελίξεις και πρωτοφανείς διώξεις σε μοναχούς της Μονής Κουτλουμουσίου. ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΑΓΙΟΣ ΟΡΟΣ 2017: 

ΔΙΩΓΜΟΣ. ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ- ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΙΑΡΗΞΗΣ ΚΕΛΙΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 

Σας μεταφέρουμε αποκλειστικές απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες που μόλις έφτασαν στο ιστολόγιο μας από το Άγιο Όρος (Τρίτη 11 το βράδυ) Χθες, Δευτέρα, το απόγευμα, 3 πατέρες της Κουτλουμουσίου προσπάθησαν να εισβάλουν παράνομα στο κελί του π.Μακαρίου - δηλαδή να το καταλάβουν. Ο π.Μακάριος απουσίαζε ενώ μέσα φιλοξενούνταν 2 εκδιωκόμενοι πατέρες της Μονής Κουτλουμουσίου. Οι φιλοξενούμενοι πατέρες αρνήθηκαν να τους ανοίξουν. Σήμερα (Τρίτη 25/4/2017), στις 11 πμ περίπου, ήρθαν μαζί με αστυνομικούς απαιτώντας και πάλι το κελί του π.Μακαρίου. Οι πατέρες κ πάλι δεν άνοιξαν και η κλειδωμένη καγκελόπορτα απέτρεψε τους αστυνομικούς να εισβάλουν μέσα. Ίδια απόπειρα εισβολής έγινε και σε δεύτερο κελί την περίπου ίδια ώρα, πιθανότατα από τα ίδια άτομα. Αντίστοιχη απόπειρα εισβολής στο κελί του π,Μακαρίου, έγινε και στις 6 μμ σήμερα (και πάλι μαζί με την αστυνομία) 





ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΤΟΝ "ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ". ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΦΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ. 

Οι πατέρες π.Μακάριος, π.Ιλαρρίων και π.Ιωσήφ, όλοι της Μονής Κουτλουμουσίου, έκαναν ΗΔΗ 2 φορές ΕΦΕΣΗ στην απόφαση του μοναστηριού να τους διαγράψει από το μοναχολόγιο (επειδή λόγω μνημόνευσης του αιρετικού οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίου εφαρμόζοντας τους Ιερούς Κανόνες οι ευσεβείς Αγιορείτες αρνούνταν να συμμετέχουν στις ακολουθίες). Σύμφωνα με τον Καταστατικό Χάρτη του Αγίου Όρους, η ΕΦΕΣΗ θα έπρεπε να διαβιβαστεί ΑΜΕΣΑ στην Επιστασία, η οποία έχει προθεσμία 5 ημερών να τους καλέσει σε απολογία. 

Η Επιστασία ΟΥΔΕΠΟΤΕ τους κάλεσε, γιατί ΟΥΔΕΠΟΤΕ της προωθήθηκε από την Μονή, οι εφέσεις των 3 μοναχών. Η τελευταία έφεση είχε ημερομηνία 29/3/2017 (16/3/2017 με το π.η.). Εφόσον ΔΕΝ κλήθηκαν σε απολογία -πέρα από την σοβαρότατη παρανομία της Μονής Κουτλουμουσίου- οι ΕΦΕΣΕΙΣ τους θεωρούνται ότι έγιναν δεκτές, άρα παραμένουν εγγεγραμμένοι στο μοναχολόγιο της Μονής. 




ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΦΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ 

Η Μονή Κουτλουμουσίου ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ να παραλάβει τις εφέσεις των πατέρων που διέκοψαν την μνημόνευση του Βαρθολομαίου. Αρνούνταν να τους δώσουν Αριθμό Πρωτοκόλλου οπότε οι πατέρες υποχρεωνόταν να τις καταθέτουν μέσω δικαστικού επιμελητή που έπρεπε να έρθει από εκτός Αγίου Όρους (υποβαλλόμενοι σε πολλαπλάσια έξοδα). 




Έγγραφο 1ο



Εγγραφο 2ο


Έγγραφο 3ο

ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ Π.ΙΛΑΡΡΙΩΝΟΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ....

Ο π.Ιλαρρίων, διαμένει στο κελί του εδώ και 23 ολόκληρα χρόνια, και το κελί είναι εντός του μοναστηριού. Ο π.Ιλαρρίων, μετά από πλήθος γεγονότων, αναγκάστηκε για 1η φορά, να κλειδώσει το κελί του (αλλάζοντας τον μύλο). Πατέρες την μονής κατέστρεψαν τον μύλο της κλειδαριάς -όπως οι ίδιοι του ομολόγησαν, πιθανότατα με τρυπάνι, με αποτέλεσμα την περασμένη Παρασκευή, της Ζωοδόχου Πηγής, στις 6 μμ, όταν επέστρεψε στο μοναστήρι από την θεία λειτουργία όπου είχε πάει, να μην μπορεί να εισέλθει ούτε καν για να πάρει τα πράγματα του, τα οποία έχουν ουσιαστικά δεσμεύσει -απέμεινε μόνον με ένα μικρό σάκο με τον οποίο πήγε να φιλοξενηθεί στο κελί του π.Μακαρίου. 

Πατέρες της μονής ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να του επιτρέψουν να πάρει τα πράγματα του, εν γνώσει τους ότι είναι μόνον με αυτόν τον μικρό σάκο. Ομοίως εκδίωξαν και δεύτερο μοναχό που επίσης συνέχιζε να ζει μέσα στο μοναστήρι, επειδή αρνείται να συμμετέχει στην μνημόνευση του Βαρθολομαίου. 

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ "ΝΙΠΤΟΥΝ ΤΑΣ ΧΕΙΡΕΣ ΤΟΥΣ" 

Ο π.Ιλαρρίων απευθύνθηκε την επόμενη μέρα, (το Σάββατο το πρωί) στις τοπικές αστυνομικές αρχές καταγγέλλοντας την απόπειρα παραβίασης/διάρρηξης του κελιού του. Ζήτησε από την αστυνομία να κάνει αυτοψία. Η αστυνομία ζήτησε να υπάρχει και ένας "Επιστάτης" (της Επιστασίας), αλλά η Ιερά Κοινότητα τους απάντησε ότι ΔΕΝ μπορεί να δεχθεί την καταγγελία απευθείας από τους μοναχούς και ότι πρέπει "το μοναστήρι" να τους κάνει την καταγγελία!!! 

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ 

Σήμερα (Τρίτη 25/4/2017) το πρωί, αστυνομικοί, ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ το αυτοκίνητου άλλου μοναχού από το κελί του (αυτοκίνητο που είχε πληρώσει ο ίδιος - απλά τα αυτοκίνητα στο Άγιο Όρος υποχρεωτικά εγγράφονται σε κάποια μονή). Το αυτοκίνητο -όπως πληροφορηθήκαμε- βρίσκεται τώρα στο προαύλιο της μονής Κουτλουμουσίου! Ο μοναχός προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα για 4 περίπου ώρες!!! (και του πήραν το αυτοκίνητο και τον προσήγαγαν!) Με τον τρόπο αυτό εκβιάζουν τους πατέρες αφού χάνουν τα κελιά τους, ακόμη και τα οχήματα που έχουν αγοράσει οι ίδιοι, για να αναγκαστούν να μνημονεύουν τον Βαρθολομαίο. ΝΤΡΟΠΗ ... Όπως φαίνεται κάποιοι "Αγιορείτες" ΔΕΝ έζησαν Πάσχα. Τους έχει κατακυριεύσει ο σατανάς και πασχίζουν να κάνουν ότι μπορούν για να "τιμωρήσουν" τους αγωνιστές, ευσεβείς πατέρες που δεν προσκυνούν την αίρεση του Οικουμενισμού. 

Θα σας κρατήσουμε σε διαρκή ενημέρωση για οποιεσδήποτε εξελίξεις. 

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" 

http://neataksi.blogspot.gr/2017/04/sos.html?m=1